Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Mam nadzieję że będzie OK. Pani będzie obserwowała. Dzisiaj rozmawiałam z Panią dłużej. Dobrze jej zrobiła rozmowa z Panem Piotrem. Pani nie wykazywała fochów i takich tam. Po prostu była przerażona sytuacją. Miała jamniczka od małego. Ta sytuacja ją zaskoczyła. Rozmowa z Panem Piotrem wyjaśniła kilka incydentów z życia Kuby. Już wiadomo ze tak jak ja jej mówiłam i tu pisałam był wykonany ruch który bardzo źle sie kojarzył Kubie. Konkretnie kojarzył się z tym pieprzonym dziadem co go lachą okładał. Będzie OK - wierzę w to. Quote
danka1234 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Skoro tak mówisz to napewno tak bedzie, Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='danka1234']Skoro tak mówisz to napewno tak bedzie,[/quote] Powiedziałąm Pani żeby dzwoniłą jak tylko potrzebuje, wspomogę ile dam radę. Quote
luka1 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 ja też prosiłam by dała szansę psiakowi, Ze zasadniczo on ugryzł obcego człowieka bo chyba jeszcze nie miał czasu przekonac sie po co jest w ich domu. Zobaczymy - może sie dotrą. Quote
bogusika1 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ten pies potrzebuje czasu aby sie przyzwyczaic do nowego domku,wiec poczekajmy,moze wszystko sie ulozy:cool1::cool3: Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='luka1']pies wraca do Sochaczewa[/quote] O mój Boże:placz::placz::placz: Dobra zrobię mu dzisiaj wieczorem nową aukcje, miał kilku obserwatorów. Jezu zapłaczę się. Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='luka1']pies wraca do Sochaczewa[/quote] Luka, powiedziała dlaczego? Quote
Ziutka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='luka1']pies wraca do Sochaczewa[/quote] No to pięknie :shake: Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No ja sie dzisiaj spiję: [SIZE=4][B][COLOR=red]KATASTROFA!!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO PSY TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10789758#post10789758"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758[/URL] ja zabrałam/uratowałam 3 wiecej nie dam rady, nie mam mopzliwoscui jazdy tam moge co najwyzej jeszcze 12 sunie zabrac bo jedna jedzie do domu ide sie wieszac [/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Jo37 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mogę pomóc w transporcie ale nie mogę nic zabrać do siebie . Mój telefon 0-600 953 938 .Nie będe miała dostępu do net-u . Jutro wyjeżdżam więc aktualne tylko dzisiaj lub w przyszłym tygodniu . Quote
eurydyka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 luka, a czym wraca? strasznie mi przykro Quote
luka1 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 pani przywiezi psiaka pociągiem, a ja odbiorę go z dworca Quote
danka1234 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 I znowu radośc była przedwczesna.:shake: trzeba z powrotem pobrać banerek i szukac domku. Quote
danka1234 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Talcott']No kto mógł to przewidzieć:-(:-(:-([/quote] Ano nikt,wydawało sie ze wszystko bedzie ok. Quote
luka1 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [U]Słuchajcie i znowu Isadora i ( chyba Ziutka )dokonała cudu.[/U] [SIZE=4][B]Kuba jutro jedzie do nowego domu [/B][/SIZE] [B][/B] [SIZE=4][SIZE=2]Pan Arkadiusz[/SIZE] [/SIZE]jest umówiony z panią Moniką że jutro odbierze Kubusia w Warszawie. Pan zna jamniki i wie że Kuba podobno - nie wierzę - ugryzł dziecko. Mam nadzieję że wreszcie psina będzie we właściwym domu. [B][/B] [B][/B] Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mógł go ciapnąć - dzieci są jakie są - jamniki za dziećmi nie przepadają - i często mają rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O matko :shake:moze ten domek okaże się tym właściwym. Quote
danka1234 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 quote=JamniczaRodzina.;10792667]O matko :shake:moze ten domek okaże się tym właściwym.[/quote] Serdecznie tego zyczymy Kubie i trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='luka1'][U]Słuchajcie i znowu Isadora i ( chyba Ziutka )dokonała cudu.[/U] [SIZE=4][B]Kuba jutro jedzie do nowego domu [/B][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=2]Pan Arkadiusz[/SIZE] [/SIZE]jest umówiony z panią Moniką że jutro odbierze Kubusia w Warszawie. Pan zna jamniki i wie że Kuba podobno - nie wierzę - ugryzł dziecko. Mam nadzieję że wreszcie psina będzie we właściwym domu. [/quote] O Matko oby było ok ten biedak potrzebuje tego superpilnie. On wie rpzecież ze był odrzucony. Tak analizuję sobie i Pani chyba oczekiwała klona Cypisa (poprzedniego jamnika) bo pamiętam ze w rozmowach ze mną parokrotnie był "... ale Cypis to robił tak, albo tak nie robił" [quote name='Talcott']Mógł go ciapnąć - dzieci są jakie są - jamniki za dziećmi nie przepadają - i często mają rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Kurde dokładnie tak jest. Dwie sunie które do mnie przyjechały z godzinę wstecz - stres na maxa, jedna na dzień dobry warknęła na mnie i klapnęła ząbkami. Przecież wiadomo ze stres. Jestem w fazie przekupstwa, jedna łazi już bezpiecznej odległości ale jak sie ruszę to spieprza druga już próbuje. One sa tak wystraszone ze podobno nie dały sie wyciągnąć z budy, jedna sobie, aż przegryzła język. [quote name='JamniczaRodzina.']O matko :shake:moze ten domek okaże się tym właściwym.[/quote] [quote name='danka1234']quote=JamniczaRodzina.;10792667]O matko :shake:moze ten domek okaże się tym właściwym.[/quote] Serdecznie tego zyczymy Kubie i trzymamy kciuki :thumbs:[/quote] Trzyma kciuki do bólu. Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Isadorko a co z resztą ile wytargałyście?????? Quote
Recommended Posts