siekowa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Może bym jutro wpadła na jakieś 3 godziny jeśli się uda. Mariola co Ty tekstami takimi walisz :) Quote
pumcia02 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 od razu tekstami :D padło pytanie w weekend jakiej rasy jest Swift... a ja jak to kiedys myslalysmy powiedzialam kundel falenicki. mamy same kundle falenickie :) wszystkie wielkosci, masci, rodzaje siersci dopuszczone Quote
siekowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Ja niestety też nie. :( Więc musisz przyjechać jeszcze dla Bazyliszka :) Człowiek zakochuje się w nim od pierwszego wejrzenia a może raczej liźnięcia :evil_lol: a Nemka widziałyście? aj szkoda, że tak późno przyjechałam wtedy Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 wiesz, my przeszłyśmy się po każdym boksie, ale robiło się już ciemno no i właśnie kilku mi brakowało :hmmmm: tak, zdecydowanie powinnaś była przyjechać wcześniej i każdego psa mi przedstawić :D i pokazać te, co znam :) i mam nadzieje, że następnym razem tak będzie :):):) Quote
siekowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Widzisz bo niektóre są dobrze poukrywane. Następnym razem możesz przyjść z listą. :lol: Każdego psa to Ci na pewno nie przedstawie bo jest tyle nowych, że się już nie łapie więc z tym to do Sylwi lub Mariolki trzeba. Ja to jedynie mogę starsze psiska przedstawić i te co dłużej czekają na domy. Nemka koniecznie musisz poznać bo to cudowny 8 letni szczeniak :) Obym tylko znowu nie musiała czekać 40 minut na autobus. :angryy: Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 oj po prostu mi pokażesz co tam dasz radę :):):) noo i chce z Jordankiem wyjść ;) hihi kiedy będziesz tam następnym razem? Quote
siekowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ok :) to jeszcze wyjdziemy z tymi największymi ciągaczami co? :evil_lol: mi to najbardziej weekendy pasują ale możemy się umówić na jakiś dzień Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no ja mam ten weekend wolny :) i tez wolę weekendy, bo pracuję w tygodniu... :shake::razz: (bleeee) Quote
siekowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Super więc może w sobotę? :) Muszę się dowiedzieć w jakich godzinach Bazyliszek wychodzi. Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Bazyliszek dziś sobie dłużej na pierwszej stronie posiedzi hihi To ja chyba muszę ułożyć jakiś plan dnia :) oczywiście chodzi mi głownie o wyprowadzanie i wypieszczanie psów. Quote
mru Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 układaj :fadein: ja mam wolny cały dzień więc się dostosuję ;) Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Czy możesz jednak jechać w niedziele? Bo wtedy Mariola może jechać więc więcej się zrobi i niestety teraz okazało się, że w sobotę chyba będę mieć jeszcze coś do załatwienia a chce być dłużej w azylu. Quote
mru Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 pewnie, że mogę :) oba dni wolne całe więc da się wszystko ustawić :) Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Super :) Będzie też Mariolka i Anka więc trochę już mamy łapek do wyprowadzania merdaczy :multi: Tak sobie myślę, że chyba będę około 11 w azylu. Quote
mru Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ale na pewno? :):):) bo ja nie ukrywam, że też wolałabym przyjechać jakoś przed południem :) raz, że będę mogła dłużej zostać ;) a dwa, że będzie słońce (oooby!) i w ogóle lepsze warunki na spacery i takie inne imprezy ;) Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Wiesz o tej godzinie to ja spać chodzę ostatnio więc muszę poprosić Mariolke by została mym budzikiem :D Mam nadzieję, że o 11 Bazyliszek będzie na mnie czekać :) Quote
mru Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 nie ma bata siekowa, żeby Cie nie było! jak przyjadę to masz być :D:razz::mad::evil_lol: daj nr do siebie to Cię obudzę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Oczywiście, że będę :) Przyda się awaryjny budzik 508 421 566 dzięki :D Quote
pidzej Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 oo ja tez będę ale tym razem zbierać kupy;) Quote
siekowa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Wreszcie zobaczę Bazyliszka :) Ja będę jakoś między 10.30 a 11. Quote
siekowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 i Bazyliszka widziałam tylko przez krótką chwile :placz: Quote
Recommended Posts