mmbbaj Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Udało się !!!!!Udało!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
bea100 Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 [quote name='puz']...boje sie o Puza bo chyba w kagancu przyjdzie...[/quote] A fe :fadein: Ogarek w kagańcu ???????!!!!!!!!!!! :wink: Quote
puz Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ogór wstrętny Ogór zobaczymy :lol: jak bedzie grzeczny zeby potem nie bylo takiej sytuacji jak biedny Aresek Agitki Quote
PIKA Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [b] mmbaj [/b] :D widzisz jaka zdolna jestes :D [b]a Bea[/b] niedawno płakała jaka ona ciemna z kompa a tu teraz nowych uczy :angel: :angel: :lol: [b]A ja kampanie reklamową swojego sucza robie [/b] [b]Kto nie głosowal na Miss Pupili to zapraszam tutaj [/b] [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20031&start=0[/url] :lol: Saba ma numer 44 :lol: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Bea! Tobie też chciałam napisać z cytatem,ale masz strasznie dużo tych [quote] i nie odważyłam się! Jasne,że bardzo jesteśmy chętni na takie spotkanie w Twoim ogrodzie,a i herbatka z malinami... :drink1: mniam mniam...........tylko ja ciągle nie wiem czy pojedziemy na 10.30 na PT czy na 12 na przedszkole! Nabraliśmy wody w usta :confused: A mój "chłopczyk" dziś na spacerze zupełnie jakby był na polowaniu,nos w śniegu! Mój dysk trochę na tym cierpi bo na otwartej przestrzeni typu trawnik komenda "równaj" mija się z celem! Na ulicy owszem całkiem niezle! A teraz słuchaj! Sama się śmieję,bo trudno mi uwierzyć w taką ludzką głupotę! Jak Bajan robił "siad" na ulicy zwrócił na nas uwagę facet,zbliżył się i (obskakiwany przez Bajana) mówi a jaki grzeczny,a jaki ładny i w końcu...."ciekawe co to za krzyżówka,no ale tego to zwykle nie wiadomo",zatkało mnie,ale tylko na moment i mówię "no ja wiem jaka to krzyżówka (wrrr...)" Pan wykazał zainteresowanie więc mówię: "to krzyżówka perskiego bula z nowozelandzkim rotwailerem szorstkowłosym raczej proszę nie głaskać bo on dopiero zacząl chodzić na szkolenie,ma dopiero 2 miesiące i jest nieprzewidywalny!Byłoby mi bardzo przykro gdyby pana skaleczył,a pan wie ....zapach krwi" Pan cofając się lekko "nie jestem taki strachliwy! a to już wiem o co chodzi! To nie jest pies dla kobiety! nawet w TV pokazywali! I po co to pani ?! to on musi mieć ostrą tresurę!niech mi pani uwierzy bo ja się znam na psach" Jakby mi ktoś to opowiedział to ja nie wiem czy bym uwierzyła!!!!! :roll: Quote
puz Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Mysmy szły kiedys z ASia tzn Pasz na jej osiedlu i ktos powiedział o jakie fajne kundelki i jakie podobne do siebie :evil: lepiej sie nie przyzbnawaj bo jak powiesz ze ogar i z rodowodem to ukradna :evilbat: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='PIKA'][b] mmbaj [/b] :D widzisz jaka zdolna jestes [b]A ja kampanie reklamową swojego sucza robie [/b] [b]Kto nie głosowal na Miss Pupili to zapraszam tutaj [/b] [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20031&start=0[/url] :lol: Saba ma numer 44 :lol:[/quote] O matko! jak tu miło!!!!! ale nie mogę wejść w ten adres bo jak tylko najeżdżam to obraz skacze mi jak wariat!!! Quote
mmbbaj Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='puz'] jak powiesz ze ogar i z rodowodem to ukradna :evilbat:[/quote] No pewnie,ale czy nie zrobiła na tobie wrażenia ta "nowa krzyżówka",myślę,że nie każdy uwierzyłby w takie bradnie jakie mu nagadałam :lol: Quote
PIKA Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Rany ale wy macie przygody? :o A mnie pytają, co to za rasa, a jak mówię, ze kundelek to mi nie wierzą :niewiem: [quote name='mmbbaj'] O matko! jak tu miło!!!!! ale nie mogę wejść w ten adres bo jak tylko najeżdżam to obraz skacze mi jak wariat!!![/quote] To kliknij na czerwony napis w moim podpisie :wink: Aaaaa i zapomnialam :lol: Na razie głosujemy na suczki :wink: Ale za to można zgłaszac jeszcze samce na Mistera :D Dziewczyny do roboty – niech chociaż jeden Ogar będzie wśród kandydatów :D Quote
bea100 Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 [quote name='mmbbaj']...."ciekawe co to za krzyżówka,no ale tego to zwykle nie wiadomo"................. Pan cofając się lekko....niech mi pani uwierzy bo ja się znam na psach" ....[/quote] No to jeszcze czeka Cię niejedna taka opinia ,,znawcy" psów :grins: Niejedna zabawna wypowiedż :lol: Zazwyczaj ludziki uważają, że to ,,taka mieszanka wyżełka" :lol: Mnie jedna miła pani spytała (patrząc na Duńkę/Duńkę której akurat 2 dni wcześniej odebrałam wystawowy championat :D) ,,Ładny kundelek, czy to z Palucha ?" I była zdziwiona jak odpowiedziałam: ,,Ona wie pani ma lepsze papiery jak Beata Tyszkiewicz" :lol: :lol: :lol: [b]Puz , Pasz[/b]: to o której konkretnie zawitacie w moje progi ? :D Quote
tunio Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ja na pytania co to za pies z Cerigena mowie,ze skrzyzowanie airedala z oslem (jak to dosk.okreslil Herriot) :wink: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Witam wszystkich, tym razem w imieniu własnym, mam na imię Marek, a jak dotychczas poznaliście moją żonę Małgosię, która stawiając pierwsze kroki, musiała pokonać wiele przeszkód i trudu, by korespondować z Wami z rodziną "ogaromaniaków". Na początek muszę wywołać na tym forum mały "skandal" Protestuję przeciwko dyskryminacji mężczyzn !!! Spytacie dlaczego? Po pierwsze - czytałem wiele waszych postów i jakoś nie rzuca się w oczy goszczący często tutaj mężczyzna. Czyżby to była feninistyczna platforma dyskusji? Dyskusji która wciągnęła moją małżonkę, która jeszcze do niedawna twierdziła, że nie lubi takich czatów i komputerowych rozmów. Po drugie - temat: "Ciężarne gończe dziewczynki, matki oraz ich dzieci". Gdzie tu miejsce dla ojców reprezentujących ponoć płeć brzydszą? Może by dodać do tego tematu męską połowę gończaków, to by może zmobilizowało tych drugich? Oczywiście w wielu miejscach powinienem wstawiać ikonkę z mrugającym oczkiem, ale takiej też jakoś nie widzę, więc przyznam, że oczywiście żartuję sobie. A tak na poważnie, to fajnie, że jesteście takie zaangażowane i mądrze sobie plotkujecie. Z pozdrowieniami i wyrazami szacunku - Marek P.S. Pochwalimy się naszym Bajankiem z ostatnio zrobionego albumu: [url]http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=34050&q=Bajan&k=2[/url] Quote
tunio Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Mmbaj witamy.A mrugajacego oczka "nie mamy na skladzie" aczkolwiek jest takie oko " :wink: ",ktore znajduje sie po lewej stronie Twojej pisanej wiadomosci. pozdrawiam PS.A jeszcze wiecej emotow vel ikon jest,jak mozna sie zasugerowac,pod linkiem "Wiecej Ikon" :wink: PPS.A skoro zauwazyles brak takowego tematu to moze bedziesz pionierem i zalozysz sam... ? 8) Quote
bea100 Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 No to popatrzcie teraz na temat ...buhahahahaha :lol: Witaj Mareczku :D I nie dziw się Gosi , że w nas wsiąkła :wink: My tutaj jesteśmy gronem ludzi (tak :D tak :D przyjaciół :D ) ...pozytywnie zakręconych i już :smilecol: Quote
puz Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Witam witam,drogiego Tatusia :lol: Panowie rzadko tu zaglądają bo pracuja ciezko ja Pan Puzonka od rana do wieczora , pies widuje go wieczorami i jak przyjdzie do domu mowi "popatrz jak on sie ze mna wita, on mnie bardziej kocha niz ciebie" i tak to leci z tymi Panami. :evilbat: Baetko mysle ze tak koło 13-14 bedzie bo podobno Bajan ma szkolenie to moze umówmy sie o 14,30 co?w koncu mamy nie daleko a mysmy chcieli zrobic sobie wycieczke do Kampinosu z psiakami ale nie wiem jak to wypali bo towarzystow moze ledwo zyc po piatku w koncu od wakcaji nie widzielismy sie z rodzina :lol: Uzgodnij z reszta a ja ze swoimi i mysle ze jutro albo w piatek ustalimy szczegóły, a czy na Błoga mozna liczyc ? Quote
bea100 Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 [quote name='puz']...Uzgodnij z reszta a ja ze swoimi i mysle ze jutro albo w piatek ustalimy szczegóły, a czy na Błoga mozna liczyc ?[/quote] Ustalamy spotkanie na 16tą (tak aby dzieciaki po przedszkolu odpoczęły i coś zjadły i na spokojnie). Ogromnie się cieszę :multi: Niestety Hani nie będzie na 100% :( Błogiej też nie będzie, nie tym razem (oni mają przedszkole na 13tą i całą Wwę do przejechania i grypę w domu). Szkoda bo nie zobaczycie mojej najpiękniejszej suni, ale tak wyszło :( Quote
mmbbaj Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='bea100'][quote name='puz']...Uzgodnij z reszta a ja ze swoimi i mysle ze jutro albo w piatek ustalimy szczegóły, a czy na Błoga mozna liczyc ?[/quote] [u]Ustalamy spotkanie na 16tą[/u] (tak aby dzieciaki po przedszkolu odpoczęły i coś zjadły i na spokojnie). Ogromnie się cieszę :multi: Niestety Hani nie będzie na 100% :( [/quote] [b]Bea[/b]! ale jeśli spotkanie w ogrodzie to o 16-tej już jest ciemno :roll: My też BARDZO żałujemy,że Hani nie będzie :cry: ,Bajanek bardzo chciał się pokazać... Quote
mmbbaj Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='puz']Ogór wstrętny Ogór zobaczymy :lol: jak bedzie grzeczny zeby potem nie bylo takiej sytuacji jak biedny Aresek Agitki[/quote] A co się stało biednemu Areskowi???!!!! :confused: Quote
puz Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 jakis owczarek ugryzł go w ucho oderwał kawałek oj straszne było przyszywane na topicu tu w grupie VI gonczy polski jest to opisane wspieramy Agitke duchowo Quote
bea100 Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 [quote name='mmbbaj']... [b]Bea[/b]! ale jeśli spotkanie w ogrodzie to o 16-tej już jest ciemno :roll: ...[/quote] Masz słuszność. W takim razie o 15tej oki? Quote
PATIszon Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='Mokka'] Na to pan oburzony - "Ależ oczywiście, że nie. To przecież jeszcze szczeniak!". :niewiem:[/quote] Nie, nie! Dokladnie to bylo tak: "Przeciez to jeszcze dziecko" i nawet poczulam sie przez chwile jak jakas matka wyrodna, ale zaraz mi przeszlo. Widac instynkt maciezynski nie przeslonil mi rozumu w calosci... 8) Quote
bea100 Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 No i jesteśmy po spotkaniu :D Minęło jak sen, cztery piękne ogary na śniegu...poezja dla oczu :D Puzon, Pałasz, Dunia i chłopczyk Bajanek dzielnie nadążający za resztą słory. I roczny azjata nie z tej bajki (tak na dokładkę) pilnujący porządku :lol: Potem zimny szampan i gorąca herbatka z sokiem malinowym. W moim mieszkanku stado psów, które wspaniale i zgodnie się zachowywały...tylko dogomaniackie psy tak potrafią :lol: No i nasz Bajanek-rodzynek który pokochał wujka Puzona (z wzajemnością :lol: ) Prosimy, prosimy o zdjęcia :P Quote
mmbbaj Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 [quote name='bea100']No i jesteśmy po spotkaniu :D Minęło jak sen, cztery piękne ogary na śniegu...poezja dla oczu :D Puzon, Pałasz, Dunia i chłopczyk Bajanek dzielnie nadążający za resztą słory. [/quote] Spotkanie było naprawdę wspaniałe! Bardzo Ci Bea dziękujemy :sweetCyb: To był świetny pomysł,choć nie powiem trochę się obawiałam jako nadopiekuńcza mamuśka :roll: Widzieć te cztery ogary na śniegu w ogrodzie to było coś! Bajankowi rzeczywiście wujek Puzon bardzo przypadł do serca,tym bardziej,że mu pobłażał tak jak Dusia,ale wujek Pałasz też mu się podobał! Nasz chłopiec po spotkaniu,zasypiał w samochodzie,ale w domu najpierw zabrał się do kosteczki,a potem padł... :D tyle wrażeń miał dzisiaj! [color=red][b]Ilona , Asia[/b][/color] - bardzo miło było nam Was poznać :P [size=6]Oby jak najwięcej takich spotkań![/size] :smilecol: [color=blue]I też czekamy na zdjęcia[/color] :P Quote
pasz Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Kochani! To zdjęcia z naszego wczorajszego spotkania. Na początek....Bejuś..... [img]http://foto.onet.pl/upload/27/73/_414240_n.jpg[/img] Majutki..... [img]http://foto.onet.pl/upload/4/10/_414239_n.jpg[/img] Zaraz umieszczę resztę... Pozdrawiam :D Quote
Recommended Posts