Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Rita napisał(a):
od dzis od godz 17 mam urlop!!!! :multi:
doczekalam sie :cool3:

No to super, że w końcu jest :loveu:

Mała Rita napisał(a):
no wlasnie... w zeszlym roku na 7 dni w zakopcu przebalowalismy 3 tysie wiec w tym roku pewnie tez tak by bylo.. :roll: a za tą kase to juz mamy kabine prysznicowa do lazienki :roll:

Piękne balety :evil_lol:

Bry Asiu.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Rita napisał(a):
Bry Aguś :loveu:
Beznadziejnie ze dzisiaj piatek... do poniedzialku jeszcze tak daleko :evil_lol:

Noo beznadziejnie...

Pewnie usychasz z tęsknoty :cool3:

Posted

Aga76 napisał(a):
Noo beznadziejnie...

Pewnie usychasz z tęsknoty :cool3:

szczegolnie teskno mi za pracą :evil_lol: a tu jeszcze dwa tygodnie tego beznadziejnego odpoczynku :roll:

Posted

Mała Rita napisał(a):
szczegolnie teskno mi za pracą :evil_lol: a tu jeszcze dwa tygodnie tego beznadziejnego odpoczynku :roll:

Musisz być dzielna i wytrwała, może dasz radę przetrwać do końca tej beznadziei... to takie straszne, dwa tygodnie bez obowiązku świadczenia pracy, ja bym normalnie nie mogła... no nie dałabym rady...

Posted

Aga76 napisał(a):
Musisz być dzielna i wytrwała, może dasz radę przetrwać do końca tej beznadziei... to takie straszne, dwa tygodnie bez obowiązku świadczenia pracy, ja bym normalnie nie mogła... no nie dałabym rady...

dziekuje Agus za te slowa.... wiesz teraz czuje sie taka silna i wierze ze podołam! a co! :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
dziekuje Agus za te slowa.... wiesz teraz czuje sie taka silna i wierze ze podołam! a co! :evil_lol:

hihi pizamka no nie moge:evil_lol:
no wiecie co to co ja mam powiedziec:roll: dopiero w poniedzialek jakies male sprzatanko sie szykuje..i potem jestem zamowiona jako opiekunka do dziecka na weselu znajomych oni sie bawia ja zabieram dziecko po obiedzie...:p
ale ale bym pracowala od poniedzialku wlasnie jako opiekunka ale nie oplacalo sie finansowo znaczy ja bym poszla ale m-a mial fochy ze za grosze bede robic a ktos mnie wykorzystuje..:roll:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Agus strasznie! Mowie Ci, w Krakowie jestem, mecze sie ogromnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O matko, biedactwo :glaszcze:

Cóż to musi być za katorga straszna... ojć

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewa2909']Asiu zajrzyj tutajTUTAJ.Co o tym sądzisz?Może w końcu udało by nam się spotkać:loveu:

chyba w zeszlym roku tez byla taka impreza :hmmmm: jezeli tylko nie bede pracowac to bedziemy na pewno

[quote name='Pegaza']Wpadlam przelotem Lodz odwiedzic:cool1:

i jak? :lol:

[quote name='Aga76']Cześć Asiu :loveu:

Jak było na urlopie? To już kres męczarni?

pozdrawiam :calus:

dzis wracam do pracy, na 15 ide... i juz wcale nie est mi tak wesolo :placz:

Posted

Kasia napisał(a):
cze Asik :loveu:

coś taka zapracowana, że nawet nie zaglądasz???
Ty, a Fidka nam pokażesz nim znów zarośnie...:evil_lol:

Kasik ja zaczytana... wczoraj skonczylam Zmierzch dzis juz w polowie Księżyc w nowiu... ;)

Posted

Mała Rita napisał(a):
Kasik ja zaczytana... wczoraj skonczylam Zmierzch dzis juz w polowie Księżyc w nowiu... ;)

ale Was wzielo na te czytanie ja tez czytam ale przerwy sobie robie..na net:evil_lol::cool1:

Posted

ja właśnie kończę czwartą część czyli Przed Świtem :loveu:
do trzeciej w nocy siedziałam i czytałam, oczy same w końcu mi padły i już nie mogę sie doczekać kiedy znajdę chwilkę by skończyć!!!

Posted

Kasia napisał(a):
ja właśnie kończę czwartą część czyli Przed Świtem :loveu:
do trzeciej w nocy siedziałam i czytałam, oczy same w końcu mi padły i już nie mogę sie doczekać kiedy znajdę chwilkę by skończyć!!!

Kasia haha ale Was wciaglo do 3 w nocy:lol::crazyeye: