Bartiśkowa_ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 dalsza konsumpcja w obydwóch przypadkach przebiegała poprawnie ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Kupiony torcik mnie nie spakował xd więc kończyłem ten upieczony Amiś najedzony zasnął xd Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 A Bartisio poszedł wylegiwać się na kanapie a potem spać w swoim ulubionym miejscu KONIec Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ale solenizant zaspany :loveu: :loveu: :loveu: i jaki prezencik dostał:cool3: Quote
Tepes Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 najlepsiejszegoo:loveu::loveu::loveu: no no niezło imprezka była xD Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Widzę, że imprezka była udana :D [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 http://img97.imageshack.us/img97/9665/solenizant61.jpg Amiś spiewał STOOO LATTT :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MIZIANKO DLA SOLENIZANTA :loveu::loveu: pozdrawianko i buziowanko :multi: Quote
Illusion Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wszystkiego najlepszego! :multi: :multi: Bardzo fajny torcik :cool3:. Quote
Cavy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mizianko dla Bartleja :loveu: Tort wygląda smacznie. Quote
Pusiakowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 widze, ze jakas imprezka mnie ominela . ;) a ten tort widzialam u nas w zoologu. :P nie smakowal mu? ;dd . wszystkiego naaaj Barti . :) wycaluj go mocno od jego wielbicielki. :loveu: Quote
Infortune. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Spóźnione zyczenia! :loveu: A torcik, hm, wiadomo że domowej roboty lepszy :diabloti: Quote
Kaya93 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A ja jak zwykle spoźniona xd :iloveyou: http://img704.imageshack.us/img704/6692/solenizant44.jpg słodki jest!! <3 Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale solenizant zaspany :loveu: :loveu: :loveu: i jaki prezencik dostał:cool3: No on ostatnio w dzień śpi a wieczorem się budzi i nie daje spookoju chce się bawić przeciągać :evil_lol::loveu:A jak sie na niego uwagi nie zwraca to szczeka Prezenciku jeszcze nie ma mam zamiar dopiero coś kupic xd [quote name='Anula & Bono']najlepsiejszegoo:loveu::loveu::loveu: no no niezło imprezka była xD [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Widzę, że imprezka była udana :D[/FONT] Dziękujemy pięknie za życzenia :loveu: [quote name='zuzolandia']http://img97.imageshack.us/img97/9665/solenizant61.jpg Amiś spiewał STOOO LATTT :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MIZIANKO DLA SOLENIZANTA :loveu::loveu: pozdrawianko i buziowanko :multi: Amiś tak śpiewał ładnie :razz: Dziękujemy i również ślemy buziaki :loveu: [quote name='RCookie']Wszystkiego najlepszego! :multi: :multi: Bardzo fajny torcik :cool3:. [quote name='Cavy']Mizianko dla Bartleja :loveu: Tort wygląda smacznie. Dziękujemy :loveu:oczywiście wymiziam Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Pusiakowa']widze, ze jakas imprezka mnie ominela . ;) a ten tort widzialam u nas w zoologu. :P nie smakowal mu? ;dd . wszystkiego naaaj Barti . :) wycaluj go mocno od jego wielbicielki. :loveu: Nie spóźniłaś się bardzo ;)no u nas też właśnie były ale go nawet nie tknął nie podszedł coś mu :oops: Oczywiście przekażę [quote name='Cavy']Witamy się :hand: Witamy :multi: [quote name='Infortune.']Spóźnione zyczenia! :loveu: A torcik, hm, wiadomo że domowej roboty lepszy :diabloti: Dziękujemy :loveu: No tak chodź nie zawsze :cool3: [quote name='Kaya93']A ja jak zwykle spoźniona xd :iloveyou: http://img704.imageshack.us/img704/6692/solenizant44.jpg słodki jest!! <3 Dzięki :multi:no taki mały smrodek mój :loveu: [quote name='zuzolandia']witankoo i buziowankooo ;-) Witamy :lol: zaraz fotki Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Mam fotki ;) Niestety są strzanie złewj jakości było strasznie zimno a do tego jeszcze psiaki nie pomagały mi w foceniu i jeszcze śnieg sypał i robiło się do tego ciemno Wybaczycie ? xd Była zabawa gonitwy odpoczynek ;) Quote
Infortune. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wybaczymy, wybaczymy :cool3: Barti chyba największy z tego całego towarzystwa. :lol: Na pierwszym zdjęciu jest weimar? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 I końcówka tych beznadziejnych fotencji ;d Mimo że było wtedy baardzo zimno psiarzy nie brakowało :) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Infortune. napisał(a):Wybaczymy, wybaczymy :cool3: Barti chyba największy z tego całego towarzystwa. :lol: Na pierwszym zdjęciu jest weimar? to dobrze xd Taak krówsko moje było największe i jak zwykle najmniej usuchane ;P Tak to Weimarka Vesta Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a): Taak krówsko moje było największe i jak zwykle najmniej usuchane ;P [FONT=Comic Sans MS]Moja dzisiaj jak poczuła śnieg to ani prośby ani groźby nie działały i do domu wracać nie chciała. Na koniec położyła się w śniegu i szczekała na mnie za każdym razem jak ją wołałam [/FONT]:roll: :diabloti: [FONT=Comic Sans MS]I tak sobie dyskutowałyśmy, aż ... kazałam jej natychmiast wracać. Wróciła ale wielce oburzona :evil_lol:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Moja dzisiaj jak poczuła śnieg to ani prośby ani groźby nie działały i do domu wracać nie chciała. Na koniec położyła się w śniegu i szczekała na mnie za każdym razem jak ją wołałam [/FONT]:roll: :diabloti: [FONT=Comic Sans MS]I tak sobie dyskutowałyśmy, aż ... kazałam jej natychmiast wracać. Wróciła ale wielce oburzona :evil_lol:[/FONT] hehe xd To by się dogadali razem :evil_lol: Barti też tak często robi to jego ulubiona "zabawa" sprawdzanie mojej cierpliwości :razz: A swoją drogą może w tą sobotę masz czas o 11 30 XD i byś podjechać mna muchowiec z Lenką i Pepkiem ? Quote
Recommended Posts