góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 To jest Smash Oueen's Japan, toy importowany do Szwecji z Japonii do hodowli Kudos, a na drugim końcu smyczy jego właściciel M. Nillson :wink: Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Oto inne zdjęcie tego toyka [img]http://www.smashpoodle.net/image/photo/queen/DSC00037-1.jpg[/img] :wink: Quote
Alutka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Trzeba przyznać, ze jest niesamowity wprost " CUDO". :roll: Góralu skąd Ty to wszystko wiesz ?? :o Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Alutka ja bardzo lubie piękne psy i to wszystko :D Quote
Sonya-Nero Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 [quote name='góral']Co to taka cisza. Ja ledwo żyję mam okropną grypę :( To zdjęcie specjalnie dla wielbicielki Minaretsów :wink: [img]http://www.aniwa.com/images/galeries/Crufts%202004%20Utility%20Group/images/prevs/prev21.jpg[/img][/quote] Dzięki :D :P przynajmniej tu jakoś jest ostrzyżony :wink: Ciekawe kto tak nas pozarażał na tej wystawie :roll: :motz: , ja też już mam dość, a dodatku muszę chodzić do pracy :( :evil: Quote
Sonya-Nero Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Ciekawe :hmmmm: ... a może już jakiś Smash zawita wkrótce do Polski? Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Ciekawe :hmmmm: ... a może już jakiś Smash zawita wkrótce do Polski?[/quote] Biorąc pod uwagę nasze polskie zarobki to raczej nie, ale kto wie... [img]http://www.smashpoodle.net/image/photo/new0502/ron4.jpg[/img] Taki byłby całkiem fajny :D Quote
.ania Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Fajny to trochę mało powiedziane :D ten pies jest jak "laleczka" a zarobki... masz rację, kupic to dużo ale potem takiego psa jeszcze puelęgnowac... ;) Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Z pielęgnacją nie ma tek źle, wystarczy wiedzieć co i jak oraz być w tym systematyczny :wink: Quote
JustynaJK Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 no właśnie ta systematyczność,trzeba mieć jeszcze systematycznie trochę czasu :D Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Przy odpowiednich kosmetykach i sprzęcie to wbrew pozorom nie jest takie uciążliwe :wink: Quote
.ania Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Z tym się zgadzam ;) tylko ten brak czasu... może właśnie dlatego mój pies do tej pory był strzyżony na fererała :) Quote
Frosh Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 A ja nie wiem ile czasu trzeba poswiecić na pielegnacje duzego pudla, i jak was czytam to trochę sie przeraziłam :roll: ale cóż do odważnych świat należy a co do fryzury to mnie osobiście najbardziej podoba sie federał - mam nadzieję, ze nikogo nie urażę :oops: - równiez podobają mi sie pudle ostrzyżone na równo z zostawionymi na mordce włoskami - wybaczcie !!!! :modla: A podoba mi się to, ze można poeksperymentowac, bo włos i tak odrośnie :D Quote
Santy Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 W Katowicach chyba rzeczywiście jakiś wirus grasował. :evil: Ja też ledwie zipię :cry: A może Bambo mnie zaraził :hmmmm: ? W końcu sypiamy razem... :wink: Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ja już jestem chory od poniedziałku i mam dość!!!! :( Quote
Santy Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 A mnie ścięło z nóg we wtorek i też mam dość !!! :evilbat: I to tego prawie całe pracuję. :cry: Ale jutro już piątek,a potem święta. :D :D :D Quote
Frosh Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Coś w tym jest, ze w Katowicach wirus grasował. Moja przyjaciółka [b]Fuka[/b] też chora na grypę jelitową i teraz skojarzyłam, ze to po Katowicach. Ja sie z nia widziałam w sobotę jak była po wystawie i na szczęście mnie nie przeszło na mnie :scatter: Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='Santy']A mnie ścięło z nóg we wtorek i też mam dość !!! :evilbat: I to tego prawie całe pracuję. :cry: Ale jutro już piątek,a potem święta. :D :D :D[/quote] Ja na szczęście mam ferie świąteczne, więc mogę spokojnie odchorować swoje..... ciekawe, a na wystawie czułem się jeszcze bardzo dobrze Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ja się chyba załatwiłem w piątek, jak wystawiałem husky na tym paskudnym lodowisku, brrrrrrrrr jak tam było zimno :-? Quote
Alfa1 Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Witam grypowiczów i Tych zahartowanych, :hand: dobrze że nie słyszę Waszego krzypania :evil: bo tego mam w domu dosyć ,już mi uszami wychodzą odgłosy jakie wydają moi panowie, :smhair2: a ile się napracowałam żeby zaczęli się leczyć, :confused: już nie mam siły na świąteczne gotowanie i wypieki,ale chorzy nie powinni się objadać, :eating: prawda. :cry: Quote
Santy Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 A ja znam inną wersję-chorzy muszą dużo i dobrze zjeść aby zupełnie nie opadli z sił . :wink: :D Quote
Frosh Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='Alfa1'] chorzy nie powinni się objadać, :eating: prawda. :cry:[/quote] Najprawdziwsza prawda :nono: nie wolno :D Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Mówcie co chcecie, ale nie mogę patrzeć na jedzenie :-? Quote
Recommended Posts