Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='góral']Co to taka cisza. Ja ledwo żyję mam okropną grypę :(
To zdjęcie specjalnie dla wielbicielki Minaretsów :wink:
[img]http://www.aniwa.com/images/galeries/Crufts%202004%20Utility%20Group/images/prevs/prev21.jpg[/img][/quote]

Dzięki :D :P
przynajmniej tu jakoś jest ostrzyżony :wink:

Ciekawe kto tak nas pozarażał na tej wystawie :roll: :motz: , ja też już mam dość, a dodatku muszę chodzić do pracy :( :evil:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Ciekawe :hmmmm: ... a może już jakiś Smash zawita wkrótce do Polski?[/quote]
Biorąc pod uwagę nasze polskie zarobki to raczej nie, ale kto wie...
[img]http://www.smashpoodle.net/image/photo/new0502/ron4.jpg[/img]
Taki byłby całkiem fajny :D

Posted

Fajny to trochę mało powiedziane :D ten pies jest jak "laleczka"
a zarobki... masz rację, kupic to dużo ale potem takiego psa jeszcze puelęgnowac... ;)

Posted

A ja nie wiem ile czasu trzeba poswiecić na pielegnacje duzego pudla, i jak was czytam to trochę sie przeraziłam :roll: ale cóż do odważnych świat należy a co do fryzury to mnie osobiście najbardziej podoba sie federał - mam nadzieję, ze nikogo nie urażę :oops: - równiez podobają mi sie pudle ostrzyżone na równo z zostawionymi na mordce włoskami - wybaczcie !!!! :modla:

A podoba mi się to, ze można poeksperymentowac, bo włos i tak odrośnie :D

Posted

W Katowicach chyba rzeczywiście jakiś wirus grasował. :evil: Ja też ledwie zipię :cry: A może Bambo mnie zaraził :hmmmm: ?
W końcu sypiamy razem... :wink:

Posted

A mnie ścięło z nóg we wtorek i też mam dość !!! :evilbat:
I to tego prawie całe pracuję. :cry:
Ale jutro już piątek,a potem święta. :D :D :D

Posted

Coś w tym jest, ze w Katowicach wirus grasował. Moja przyjaciółka [b]Fuka[/b] też chora na grypę jelitową i teraz skojarzyłam, ze to po Katowicach. Ja sie z nia widziałam w sobotę jak była po wystawie i na szczęście mnie nie przeszło na mnie :scatter:

Posted

[quote name='Santy']A mnie ścięło z nóg we wtorek i też mam dość !!! :evilbat:
I to tego prawie całe pracuję. :cry:
Ale jutro już piątek,a potem święta. :D :D :D[/quote]
Ja na szczęście mam ferie świąteczne, więc mogę spokojnie odchorować swoje..... ciekawe, a na wystawie czułem się jeszcze bardzo dobrze

Posted

Witam grypowiczów i Tych zahartowanych, :hand: dobrze że nie słyszę Waszego
krzypania :evil: bo tego mam w domu dosyć ,już mi uszami wychodzą odgłosy jakie wydają moi panowie, :smhair2: a ile się napracowałam żeby zaczęli się leczyć, :confused:
już nie mam siły na świąteczne gotowanie i wypieki,ale chorzy nie powinni się objadać, :eating: prawda. :cry: