Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='czarna anda']a moze na afn albo owczarki w potrzebie pozbierac?
ja oczywiscie moge podac numer konta ale wtedy ni ewiem na kogo mialabym brac rachunki zeby sie rozliczyc co do centa ?[/QUOTE]

kochana lawa ma wątki na dwóch forach o owczarkach
i ma również watki na forach ogólnie o pieskach

z forum o belgach jedna osoba napisała mi pw, że dorzuci się coś
że da jakiś grosik i wspomoże Cię

więc się zastanawiaj

Posted

Czarna Anda..........czy Lawa potrzebuje pomocy finansowej ???????????????
Jak widać Lilith chce przesłać pieniążki a nie wiadomo gdzie ??????

Beka a może Ty masz możliwość dowiedzieć się od Iwony co i jak :cool1:

Posted

dostałam pw na forum o belgach
jest osoba, która chce pomóc Lawie finansowo
chciałaby jakimś grosikiem wspomóc
a czarna_anda prosiła o pomoc
ja nie odpisałam jeszcze na to pw, bo co mam napisać?

Posted

[quote name='lilith27']
ja nie odpisałam jeszcze na to pw, bo co mam napisać?[/quote]
Lilith, może napisz PW do Czarnej Andy....nie wiem jak inaczej to rozwiązać :shake:

Posted

hejka
przepraszam ze cisze w eterze ale mam troche hmm klopotow prywatnych z praca.
Lilith potrzebuje karmy hills JD - lawa dostaje leki przeciwzapalne i to juz nabylam droga kupna
mam mozliwosc zakupy JD za polowe ceny - bo lekko prze terminem natomiast mam tyl epsow na specjalistycznych karmach ze poprostu nie wyrabiam ...
nagralam filmik z lawa jak chodzila jeszcze kilk adni temu i jaka jest roznica po przeciwzapalnych bo karma jeszcze pewno nie dziala
jesli ktos moglby naprawde wspomoc mnie w zakupie karmy naprawde bede wdzieczna bardzo bo mojej suce Zarze konczy sie ID dudusiowi z chorymi nerami ud a lence slepej i z trzustka ID i naprawde mam kiche .....wiec pomoc w akpie karmy dla Lawy - Andy bylaby dla mnie pomoca wielka !!!!!

Posted

Iwonka, podaj Lilith na PW swój numer konta, skoro możesz zakupić karmę dwa razy taniej to chyba lepiej żebyś Ty ją kupiła niż ktoś z forum beagli miałby płacić normalną cenę ;) no przynajmniej tak mi się wydaje, że to będzie najlepsze rozwiązanie :roll:

Posted

zeskanuje rachunek - bo biore na lecznice zaprzyjazniona i bedzie wyszczegolniona karma dla Andy - zeby nie bylo!!!!

nr Rachunku: Inteligo 50102055581111108655000043
iwona gabor-Kantorowicz
nie wyrabiam juz z tymi karmami lecznicymi
karmy bytowe mam i to na dluzszy czas natomiast lecznicze w tej chwili sa u mnie w deficycie a naprawde pomagaja
kontaktowalam sie tez s fundacja azylu pod psim aniolem w sprawie ich dwoch psiakow ktore sa u mnie w programie Rodzina Zastepcza gdzie jest napisane ze dostaczaja karme i narazie bez odzewu wiec jak mam kupic UD oraz Id to dla mnie niestety w tym miesciacu duzo....

przesle juterka filmik z Lawa do Beki z prosba o wstawienie zeby mozna zobaczyc ze dziewczynka kuleje a nieleczone ma wplyw na kosci niewatpliwie

Posted

[quote name='czarna anda']
kontaktowalam sie tez s fundacja azylu pod psim aniolem w sprawie ich dwoch psiakow ktore sa u mnie w programie Rodzina Zastepcza gdzie jest napisane ze dostaczaja karme i narazie bez odzewu [/quote]
I co ? Nie dali Ci tej karmy ??? :crazyeye:

Posted

:diabloti:Hejka,
Iwona ma mały problem. Kot lub koty załatwiły potrzeby fizjologiczne na kompa wiec póki co nie napisze.
Jutro ma oddać do serwisu i tzrymajmy kciuki żeby było wszystko ok, bo jak nie to wszystkie koty zostana przerobione na futerka.....

W imieniu Iwony dziękuje darczyńczy. Na konto dla Lawy wpłynęło 70 zł.

Posted

[quote name='Ziutka']I co ? Nie dali Ci tej karmy ??? :crazyeye:[/quote]

Ziutka a czemu sie dziwic skoro ktos klamie?Czarna anda nie jest ujeta w naszym programie rodzina zastepcza

Posted

[quote name='Kostek']Ziutka a czemu sie dziwic skoro ktos klamie?Czarna anda nie jest ujeta w naszym programie rodzina zastepcza[/quote]

Jak to kłamie???
To nie na psów z Azylu???