lilith27 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a numer konta na tą pomoc dla lawy? Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='lilith27']a numer konta na tą pomoc dla lawy?[/quote] Musi zjawić się Iwonka to poda numer konta bo ja nie mam :shake: Quote
czarna anda Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a moze na afn albo owczarki w potrzebie pozbierac? ja oczywiscie moge podac numer konta ale wtedy ni ewiem na kogo mialabym brac rachunki zeby sie rozliczyc co do centa ? Quote
lilith27 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='czarna anda']a moze na afn albo owczarki w potrzebie pozbierac? ja oczywiscie moge podac numer konta ale wtedy ni ewiem na kogo mialabym brac rachunki zeby sie rozliczyc co do centa ?[/QUOTE] kochana lawa ma wątki na dwóch forach o owczarkach i ma również watki na forach ogólnie o pieskach z forum o belgach jedna osoba napisała mi pw, że dorzuci się coś że da jakiś grosik i wspomoże Cię więc się zastanawiaj Quote
Ziutka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iwonka...podaj konto jakie Ci pasuje ;) Jak wizyta u dr. Olkowskiego ??? Quote
beka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Z tego co wiem to ma młodzieńcze zapalenie kości i chyba cos jeszcze..... :( Quote
lilith27 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='lilith27']a numer konta na tą pomoc dla lawy?[/quote] ponawiam pytanko Quote
lilith27 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :angryy::angryy::angryy: :angryy: :angryy: :angryy::angryy: :angryy: nic nie powiem Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czarna Anda..........czy Lawa potrzebuje pomocy finansowej ??????????????? Jak widać Lilith chce przesłać pieniążki a nie wiadomo gdzie ?????? Beka a może Ty masz możliwość dowiedzieć się od Iwony co i jak :cool1: Quote
lilith27 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 dostałam pw na forum o belgach jest osoba, która chce pomóc Lawie finansowo chciałaby jakimś grosikiem wspomóc a czarna_anda prosiła o pomoc ja nie odpisałam jeszcze na to pw, bo co mam napisać? Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='lilith27'] ja nie odpisałam jeszcze na to pw, bo co mam napisać?[/quote] Lilith, może napisz PW do Czarnej Andy....nie wiem jak inaczej to rozwiązać :shake: Quote
czarna anda Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hejka przepraszam ze cisze w eterze ale mam troche hmm klopotow prywatnych z praca. Lilith potrzebuje karmy hills JD - lawa dostaje leki przeciwzapalne i to juz nabylam droga kupna mam mozliwosc zakupy JD za polowe ceny - bo lekko prze terminem natomiast mam tyl epsow na specjalistycznych karmach ze poprostu nie wyrabiam ... nagralam filmik z lawa jak chodzila jeszcze kilk adni temu i jaka jest roznica po przeciwzapalnych bo karma jeszcze pewno nie dziala jesli ktos moglby naprawde wspomoc mnie w zakupie karmy naprawde bede wdzieczna bardzo bo mojej suce Zarze konczy sie ID dudusiowi z chorymi nerami ud a lence slepej i z trzustka ID i naprawde mam kiche .....wiec pomoc w akpie karmy dla Lawy - Andy bylaby dla mnie pomoca wielka !!!!! Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iwonka, podaj Lilith na PW swój numer konta, skoro możesz zakupić karmę dwa razy taniej to chyba lepiej żebyś Ty ją kupiła niż ktoś z forum beagli miałby płacić normalną cenę ;) no przynajmniej tak mi się wydaje, że to będzie najlepsze rozwiązanie :roll: Quote
czarna anda Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 zeskanuje rachunek - bo biore na lecznice zaprzyjazniona i bedzie wyszczegolniona karma dla Andy - zeby nie bylo!!!! nr Rachunku: Inteligo 50102055581111108655000043 iwona gabor-Kantorowicz nie wyrabiam juz z tymi karmami lecznicymi karmy bytowe mam i to na dluzszy czas natomiast lecznicze w tej chwili sa u mnie w deficycie a naprawde pomagaja kontaktowalam sie tez s fundacja azylu pod psim aniolem w sprawie ich dwoch psiakow ktore sa u mnie w programie Rodzina Zastepcza gdzie jest napisane ze dostaczaja karme i narazie bez odzewu wiec jak mam kupic UD oraz Id to dla mnie niestety w tym miesciacu duzo.... przesle juterka filmik z Lawa do Beki z prosba o wstawienie zeby mozna zobaczyc ze dziewczynka kuleje a nieleczone ma wplyw na kosci niewatpliwie Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='czarna anda'] kontaktowalam sie tez s fundacja azylu pod psim aniolem w sprawie ich dwoch psiakow ktore sa u mnie w programie Rodzina Zastepcza gdzie jest napisane ze dostaczaja karme i narazie bez odzewu [/quote] I co ? Nie dali Ci tej karmy ??? :crazyeye: Quote
lilith27 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dziękuję bardzo za odpowiedź proszę jeszcze czarna_anda powiedz co dokładnie jest suczynie? jaka diagnoza? Quote
lilith27 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hmmmmmmmmm hopaj Lawo - Ando i dalej czekamy niecierpliwie na newsy Quote
beka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :diabloti:Hejka, Iwona ma mały problem. Kot lub koty załatwiły potrzeby fizjologiczne na kompa wiec póki co nie napisze. Jutro ma oddać do serwisu i tzrymajmy kciuki żeby było wszystko ok, bo jak nie to wszystkie koty zostana przerobione na futerka..... W imieniu Iwony dziękuje darczyńczy. Na konto dla Lawy wpłynęło 70 zł. Quote
lilith27 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 to podniosę przecież o suczynce nie wolno zapomnieć i czekamy dalej na naprawę sprzetu komputerowego Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='lilith27']helo????????[/quote] Pewnie Iwonka nadal nie ma komputera :-( Quote
Kostek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Ziutka']I co ? Nie dali Ci tej karmy ??? :crazyeye:[/quote] Ziutka a czemu sie dziwic skoro ktos klamie?Czarna anda nie jest ujeta w naszym programie rodzina zastepcza Quote
beka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Kostek']Ziutka a czemu sie dziwic skoro ktos klamie?Czarna anda nie jest ujeta w naszym programie rodzina zastepcza[/quote] Jak to kłamie??? To nie na psów z Azylu??? Quote
Recommended Posts