Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia: (prosze o wiecej)
DOBERMANok.7lat SZUKA DOMU GDYNIA DAJ MU SZANSĘ! (440857698) - Aukcje internetowe Allegro

Doberman, pies w wieku (wg. właścicielki) 10 lat, oceniony przez weterynarza na max 7. Pies nie ma szans na powrót do domu, właścicielka w szpitalu a "nowi" opiekunowie nie mogą go u siebie trzymac. Dobcio aktualnie jest w hoteliku gdzie czeka na nowy dom. Pies jest strasznie przestraszony. Boi się obcych a także głośniejszych dźwięków. Musiał zostac wykąpany, wszystko zniósł spokojnie, cienia agresji w nim nie ma. Kiedy włączono suszarke, od razu schował się pod stół:-(. Przy czesaniu- oaza spokoju. Dobek jest dośc chudy:shake: poza tym wszystko z nim w porządku,jest zdrowy. Szukamy domu który pomoże mu, czuc się bezpiecznym i kochanym. Napewno będzie wiernym towarzyszem i przyjacielem. ;)

zdjęcia, ale na razie tylko takie marne klatkowe...:

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o banerek poprosiłam cocker ale możesz zrobi jeli masz czas. :) Będzie więcej. Nie wiem jaki napis... zdaję się na Ciebie :)
ogłoszenia ani jednego na razie

Posted

Nie mam więcej fotek, a dziś taka pogoda że w ogóle nie ma sensu wychodzi z domu :(
Doberman wychodzi na spacery z jedna z wolontariuszek i jest w nią strasznie zapatrzony :) Więc na pewno jeśli znajdzie się osoba która go zaadoptuję będzie miała wiernego przyjaciela.

Ps. poprawiłam baner xD