Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Transport juz jest na 9 pazdzienika. Atos autem z Tczewa prosto do domku, gdzie bedzie czekal na transport do Niemiec, pojedzie. Dobra duszyczka nam go zawiezie.
Mam tylko nadzieje, ze byl szczepiony na wscieklizne. Ja zrobie mu paszport, chipa ( a moze chipa ma ??? ) i doszczepie na wirusowki.

Beata

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dojechali wczoraj, Atos byl bardzo grzeczny w aucie. Przespal cala droge, pewnie cisza, ciepleko, miekko i psiak polegl :-)

MAGDA WIELKIE PODZIEKOWANIA OD NAS DLA CIEBIE ZA POMOC W TRANSPORCIE ATOSIKA!!!
WIELKIE BRAWA TEZ DLA OLENKI, KTORA PO RAZ KOLEJNY DAJE NASZYM PODOPIECZNYM DT!

Posted

Tak,happy end!!:bigok::calus:
To teraz ja, baaardzo, bardzo chciałam podziękowac osobom z Nadziei Dobermana.:fadein: :Rose:Bez Was Atos leżałby teraz zamknięty w zimnej klatce lub czekał na wyrok. Mało kontaktowy psiak i to doberman wątpię żeby znalazł szybko dom. Bardzo dziękuje za zaangażowanie, znalezienie mu domu stałego, tymczasowego i transportu! Oby więcej takich ludzi! Jestem bardzo wdzięczna i jestem pewna, że Atos:Dog_run: też. :laola:
:Rose:Dziękuje!!!!!:Rose:

Posted

Nie ma za co:p
Dziekuje Beacie, Madzi, Olenie!Wspaniałe dziewczyny!:multi:
Kilka zdjęc od Olenki!

Atosku! Już niedługo, bedziesz biegał szczęsliwy!;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

wieści od Atosowego:

"zdjecia tak rzadko, poniewa on jest bardzo nerwowy i nie robia mu duzo zdjec. praktycznie jak spi.
jest wprawdzie troszke lepiej, ale nadal jest bardzo bojazliwy i nerwowy.
przytyl z 23 na 25,5 kilo, jest tak bojazliwy, jak jeszcze nigdy pani nie widziala
jest jednak kochany i teraz najlepiej sie czuje siedzac na sofie , pomiedzy panciem a pania.
z innymi psami jest poprostu super, wszystkie dotychczasowe psy (dobermany) reagowały agresja i dominacja, on nie, idzie z radoscia sie wita. kochany! ale z kotami za to jest katastrofa. wyglada jakby chciał kota rozszarpac, ale oczywiscie nie probuja co by było, gdyby...
nie lubi dzwonów koscielnych i szczeka, kiedy slyszy.
zdjecie 020 pokazuje jaki był chudy na poczatku, teraz juz powoli przybywa na wadze.
jestesmy szczesliwi,ze go mamy! dziekujemy za Atosa
Beatrix und Gerd Schildbach"

i fotecki: