BeataJ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Transport juz jest na 9 pazdzienika. Atos autem z Tczewa prosto do domku, gdzie bedzie czekal na transport do Niemiec, pojedzie. Dobra duszyczka nam go zawiezie. Mam tylko nadzieje, ze byl szczepiony na wscieklizne. Ja zrobie mu paszport, chipa ( a moze chipa ma ??? ) i doszczepie na wirusowki. Beata Quote
Atkaaaa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 szczepienie i ksiazeczke ma.. ktos ją odbierał z lecznicy... chip raczej nie... Suuper super super! :D Quote
BeataJ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dzis Atos jedzie do Poznania gdzie w DT poczeka na transport do Niemiec. Tam ma juz staly dom! :multi: Quote
aisaK Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 dzisiaj miał jechać do DT, pod Poznań, a do domku jedzie 17.10:cool3: Quote
Atkaaaa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 To wiem wczoraj u niego byłam :D Chodziło mi o godzinę 17 :) Jestem ciekawa czy już pojechali/ dojechali do Poznania...;) Quote
BeataJ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dojechali wczoraj, Atos byl bardzo grzeczny w aucie. Przespal cala droge, pewnie cisza, ciepleko, miekko i psiak polegl :-) MAGDA WIELKIE PODZIEKOWANIA OD NAS DLA CIEBIE ZA POMOC W TRANSPORCIE ATOSIKA!!! WIELKIE BRAWA TEZ DLA OLENKI, KTORA PO RAZ KOLEJNY DAJE NASZYM PODOPIECZNYM DT! Quote
dzodzo Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czyli happy end:loveu: powodzenia Atosku!! Quote
Atkaaaa Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Tak,happy end!!:bigok::calus: To teraz ja, baaardzo, bardzo chciałam podziękowac osobom z Nadziei Dobermana.:fadein: :Rose:Bez Was Atos leżałby teraz zamknięty w zimnej klatce lub czekał na wyrok. Mało kontaktowy psiak i to doberman wątpię żeby znalazł szybko dom. Bardzo dziękuje za zaangażowanie, znalezienie mu domu stałego, tymczasowego i transportu! Oby więcej takich ludzi! Jestem bardzo wdzięczna i jestem pewna, że Atos:Dog_run: też. :laola: :Rose:Dziękuje!!!!!:Rose: Quote
aisaK Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Nie ma za co:p Dziekuje Beacie, Madzi, Olenie!Wspaniałe dziewczyny!:multi: Kilka zdjęc od Olenki! Atosku! Już niedługo, bedziesz biegał szczęsliwy!;) Quote
Atkaaaa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Fotki:multi::multi::multi: http://img147.imageshack.us/img147/9233/43204377ha9.jpg o jaaa to teraz to już jestem w szoku:crazyeye::crazyeye::biggrina::bigcool: Quote
Atkaaaa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 czy Atos już w Niemczech? Jakie miasto w Niemczech?;) Quote
dzodzo Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 wieści od Atosowego: "zdjecia tak rzadko, poniewa on jest bardzo nerwowy i nie robia mu duzo zdjec. praktycznie jak spi. jest wprawdzie troszke lepiej, ale nadal jest bardzo bojazliwy i nerwowy. przytyl z 23 na 25,5 kilo, jest tak bojazliwy, jak jeszcze nigdy pani nie widziala jest jednak kochany i teraz najlepiej sie czuje siedzac na sofie , pomiedzy panciem a pania. z innymi psami jest poprostu super, wszystkie dotychczasowe psy (dobermany) reagowały agresja i dominacja, on nie, idzie z radoscia sie wita. kochany! ale z kotami za to jest katastrofa. wyglada jakby chciał kota rozszarpac, ale oczywiscie nie probuja co by było, gdyby... nie lubi dzwonów koscielnych i szczeka, kiedy slyszy. zdjecie 020 pokazuje jaki był chudy na poczatku, teraz juz powoli przybywa na wadze. jestesmy szczesliwi,ze go mamy! dziekujemy za Atosa Beatrix und Gerd Schildbach" i fotecki: Quote
Atkaaaa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :) Mam nadzieje, ze z czasem bedzie mniej lekliwy, super ze trafil do fajnego dom :) Quote
Recommended Posts