Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

mysia..moj domek juz ma zwierzaczka:-(

od naszej rozmowy minelo troche czasu.....:shake:
powiedz mi w jakim stanie jest dokaldnie Moxta???masz moze jakies nowe zdjecia???
wiem,ze jestes zalatana,ale ostatnio cos mam dobra reke do adopcji i zajme sie Moxta i postaram sie pomoc......

a moze sklece cos z tych starych zdjec..tylko prosze podaj mi dolkadne dane o stanie zdroiwa i gdzie przebywa Moxta...

Posted

Moxta jest cały czas w lecznicy, a warunków do trzymania psów tam nie ma :roll: do schroniska wrócić nie może... Prawde mówiąc ja cały czas byłam pewna, że DT czeka i teraz nie mam pomysłu co robić :-( Suczka jest bez łapki i dobrze sobie radzi, na początku coś tam złego się działo, dlatego jej pobyt w lecznicy przedłużył się, teraz jest OK. Ja niestety nie mam jak jej zrobić zdięć, bo na tej lecznicy bywam mało kiedy, a do tego w najbliższym czasie nie będę miała ani 5 minutek wolnego czasu :-( Może uda mi się kogoś o to poprosić, ale nie wiem czy się uda....

Posted

Mysia....ja zrobie ogloszenia z tych pierwszych fotek....
glowa do gory!!!Pomoge jak moge znalezc dla Moxty domek...nadchodzi weekedn i bede miala sporo czasu,zeby popracowac w necie:cool3:
Bede pytala wszystkich i wszedzie!!!
Wierze,ze nam sie uda...nos do gory!!!!!!!!!!!!!;)

Posted

mysia..pisal do mnie na profilu Pan Tomek z zapytaniem o Moxte;)
pisal rowniez,ze pisal do Ciebie na gg...gdyz w jej podpisie umiescilam Twoj numer gg i adres mailowy...ma po Moxte jechac w srode do lecznicy...
bardzo prosze powiedz mi czy pisalas z Tomaszem????

Posted

Kamila_s napisał(a):
to to juz wiem:-)
przyjedzie do kliniki po Sare;)
juz nie szukamy dla niej domku??

wiesz co poki co myśle, że narazie wszystko na spokojnie ;) On coprawda jest zdecydowany na nią na 1000%, ale w życiu różnie bywa :roll:

Posted

Wczoraj dopiero zostal znaleziony przypuszczalny domek...fizycznie raczej trudno by go bylo sprawdzic w srodku nocy:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Pan jest z Rybnika..czy sa tam jakies dziewczyny,ktore by mogly domek sprawdzic???

Posted

Doda_ napisał(a):
napisałam do Alicji i madzi828

Dziekujemy Doda;):loveu:
poczekajmy tez na mysie,ktora ma kontakt z Tomaszem;)

ja mam tez go na oku,na profilu na n-k...jak by co,sluze namiarami;)

Posted

kurcze nie wiem czy dam rade w tym tygodniu, bo mam trochę spraw na głowie do Rybnika musze dojechac,jakieś 15km ale to nie jest problem tylko czasowo mogę nie wyrobić:shake: z Rybnika jest jeszcze pandisia ;)