Mysia_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ja wiem tylko tyle, ostatnio czasu mi brakuje praktycznie na wszystko :oops: Quote
jusstyna85 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 szukałam w Twoich wątkach wątku ogólnego z Zabrza,a znalazłam ją... nie mówiłaś nic o niej... czy sunia jest w schronisku? ma ogłoszenia? Quote
Mysia_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Moxta jeszcze jest w lecznicy, ale już jest do odebrania. Kamila_s co z DT? :roll: Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 mysia..moj domek juz ma zwierzaczka:-( od naszej rozmowy minelo troche czasu.....:shake: powiedz mi w jakim stanie jest dokaldnie Moxta???masz moze jakies nowe zdjecia??? wiem,ze jestes zalatana,ale ostatnio cos mam dobra reke do adopcji i zajme sie Moxta i postaram sie pomoc...... a moze sklece cos z tych starych zdjec..tylko prosze podaj mi dolkadne dane o stanie zdroiwa i gdzie przebywa Moxta... Quote
Mysia_ Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Moxta jest cały czas w lecznicy, a warunków do trzymania psów tam nie ma :roll: do schroniska wrócić nie może... Prawde mówiąc ja cały czas byłam pewna, że DT czeka i teraz nie mam pomysłu co robić :-( Suczka jest bez łapki i dobrze sobie radzi, na początku coś tam złego się działo, dlatego jej pobyt w lecznicy przedłużył się, teraz jest OK. Ja niestety nie mam jak jej zrobić zdięć, bo na tej lecznicy bywam mało kiedy, a do tego w najbliższym czasie nie będę miała ani 5 minutek wolnego czasu :-( Może uda mi się kogoś o to poprosić, ale nie wiem czy się uda.... Quote
Kamila_s Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mysia....ja zrobie ogloszenia z tych pierwszych fotek.... glowa do gory!!!Pomoge jak moge znalezc dla Moxty domek...nadchodzi weekedn i bede miala sporo czasu,zeby popracowac w necie:cool3: Bede pytala wszystkich i wszedzie!!! Wierze,ze nam sie uda...nos do gory!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Mysia_ Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Bardzo potrzebny tymczas!!! Ruda w górę :-( Quote
Asia_Klero Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ja tez myslalam,ze Dt jest:placz:jejq...co teraz bedzie?!:-( Quote
Kamila_s Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dziewczyny dalam Moxte na profil n-k..opisalam wszystko i dalam Twoje namiary!! potem dodaje natychmiast na allegro!! Quote
Asia_Klero Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jak w koszmarnym śnie.....Boże zeby tylko szybko cos sie znalazlo bo nie wiem co to bedzie:placz: Quote
Mysia_ Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 niech ktoś ją zauważy... bo naprawde nie wiem co to teraz będzie :shake: DT potrzebne bardzo pilnie! Quote
Kamila_s Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 mysia..pisal do mnie na profilu Pan Tomek z zapytaniem o Moxte;) pisal rowniez,ze pisal do Ciebie na gg...gdyz w jej podpisie umiescilam Twoj numer gg i adres mailowy...ma po Moxte jechac w srode do lecznicy... bardzo prosze powiedz mi czy pisalas z Tomaszem???? Quote
Kamila_s Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 to to juz wiem:-) przyjedzie do kliniki po Sare;) juz nie szukamy dla niej domku?? Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Kamila_s napisał(a):to to juz wiem:-) przyjedzie do kliniki po Sare;) juz nie szukamy dla niej domku?? wiesz co poki co myśle, że narazie wszystko na spokojnie ;) On coprawda jest zdecydowany na nią na 1000%, ale w życiu różnie bywa :roll: Quote
Kamila_s Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ok...wczoraj pisal tez do mnie..dlatego sie niecierpliwilam....ale masz racje....poczekamy zobaczymy....najwazniejsze,ze juz cos sie ruszylo i zaswicilo swiatelko;) Quote
Doda_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Trzymam baaardzo mocno kciuki :lol: Czy domek zostanie sprawdzony ?? Quote
Kamila_s Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wczoraj dopiero zostal znaleziony przypuszczalny domek...fizycznie raczej trudno by go bylo sprawdzic w srodku nocy:evil_lol::evil_lol::eviltong: Pan jest z Rybnika..czy sa tam jakies dziewczyny,ktore by mogly domek sprawdzic??? Quote
Doda_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kamila :mad::evil_lol: Nie pisałam czy BYŁ sprawdzony, ale czy będzie !! :cool3: Napiszę PW do dziewczyn z Rybnika, podam im link do Moxty. Quote
Kamila_s Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Doda_ napisał(a):napisałam do Alicji i madzi828 Dziekujemy Doda;):loveu: poczekajmy tez na mysie,ktora ma kontakt z Tomaszem;) ja mam tez go na oku,na profilu na n-k...jak by co,sluze namiarami;) Quote
madzia828 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 kurcze nie wiem czy dam rade w tym tygodniu, bo mam trochę spraw na głowie do Rybnika musze dojechac,jakieś 15km ale to nie jest problem tylko czasowo mogę nie wyrobić:shake: z Rybnika jest jeszcze pandisia ;) Quote
Kamila_s Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 z tego co wiem..Pan Tomek ma dzis o 17stej odebrac Sare z lecznicy...tak mysia???? zatem raczej trzeba myslec o wizycie poadopcyjnej juz:lol::cool3: Quote
Recommended Posts