rose Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 patrzcie co znalazłam:evil_lol: twarz ma może i szpetna ale za to jaka klatę:evil_lol::evil_lol: http://photos.nasza-klasa.pl/20507174/2/other/std/20a8001191.jpeg :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 olekg89 napisał(a):Jestem zawiedziony ,że nie ma komarowoolusiowych liżących zdjęć marudzisz... te Ci nie wystarczą? :mad: Jeszcze z ostatniej nocy są ciekawe, ale chyba najlepsze Michałowi wyszły :diabloti: Quote
komar Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 o taaak:D jedzenie kiełbasy było dobre;P Musze Michała zmolestować by zdjęcia dał;P a zaraz może też coś tam wstawie;P Quote
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Gosia dawaj chłopaków, niech wszyscy zobaczą :evil_lol: Quote
komar Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Olek liżący się z...;P Rose i Olek "nie róbcie mi zdjęć:P" Z kim tu się Asia za ręke łapie??:P Quote
komar Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 gustowne papucie;P i jakieś takie autystyczne foty Oleczka:D Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Anka, też już widziałam ta fotę :evil_lol: Wiesz w końcu po szkole sportowej, tak przynajmniej twierdził :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/430/645af474f17124cf.jpg o jakie mam ładne, błyszczące włosy :evil_lol: [quote name='komar']o taaak:D jedzenie kiełbasy było dobre;P Musze Michała zmolestować by zdjęcia dał;P a zaraz może też coś tam wstawie;P koniecznie :razz: Tylko nie wstawiaj wszystkich od Michała :oops: [quote name='Estera']Gosia dawaj chłopaków, niech wszyscy zobaczą :evil_lol: ja wstawiam wszystkie po koleji, nie mam takiech co Olek myśli, że mam :eviltong::evil_lol: Jakie piękne fotki butelki z wodą, ale z tego Aleksandra artysta :diabloti: No to lecę dalej :razz: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 niezbędnik :evil_lol: vip i gumeczka :diabloti: gumeczka oczywiście po to, żeby włosy związać i sobie nie obrzygać :eviltong: Quote
rose Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 moja gumeczka, którą ukradła mi Estera.. spineczkę też mi zarąbała :placz: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='olekg89']Aśka leci w kule ze wstawianiem fot :angryy: Quote
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Aś bo zgłosze posta do moda:evil_lol: Aaaaa ale buteleczka fajnie od gwinta wyszła:cool3: O i mój rodziny brat jednojajowy:cool3::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 rose napisał(a):moja gumeczka, którą ukradła mi Estera.. spineczkę też mi zarąbała :placz: a to kradziok :shake: właśnie Asia, fotki :mad: Quote
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 rose napisał(a):moja gumeczka, którą ukradła mi Estera.. spineczkę też mi zarąbała :placz: gumeczkę mam w domu :eviltong: Mogę odesłać jak chcesz. Ale nie wiem co się ze spinką stało :niewiem: :placz: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Estera napisał(a):gumeczkę mam w domu :eviltong: Mogę odesłać jak chcesz. Ale nie wiem co się ze spinką stało :niewiem: :placz: własnie mi się coś przypomniało, pamiętasz o umowie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Eli_01 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Hej! Kazaliście to się zalogowałam :evil_lol: Sylwester był najlepszy na świecie! Buziaki, Eliza. Quote
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witam koleżankę z piętra domku nr.2:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 witamy :diabloti: jakby mogło być inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a):własnie mi się coś przypomniało, pamiętasz o umowie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pamiętasz, pamiętasz :evil_lol: Dawaj adres to jutro priorytetem puszczę :eviltong: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 rose napisał(a):to już wszystkie fotki?:eviltong:a gdzie tam....lenią się :mad: Quote
Recommended Posts