Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
Jestem zawiedziony ,że nie ma komarowoolusiowych liżących zdjęć

marudzisz... te Ci nie wystarczą? :mad:
Jeszcze z ostatniej nocy są ciekawe, ale chyba najlepsze Michałowi wyszły :diabloti:

Posted

Anka, też już widziałam ta fotę :evil_lol: Wiesz w końcu po szkole sportowej, tak przynajmniej twierdził :evil_lol:

http://images31.fotosik.pl/430/645af474f17124cf.jpg o jakie mam ładne, błyszczące włosy :evil_lol:

[quote name='komar']o taaak:D jedzenie kiełbasy było dobre;P Musze Michała zmolestować by zdjęcia dał;P a zaraz może też coś tam wstawie;P
koniecznie :razz:
Tylko nie wstawiaj wszystkich od Michała :oops:

[quote name='Estera']Gosia dawaj chłopaków, niech wszyscy zobaczą :evil_lol:
ja wstawiam wszystkie po koleji, nie mam takiech co Olek myśli, że mam :eviltong::evil_lol:

Jakie piękne fotki butelki z wodą, ale z tego Aleksandra artysta :diabloti:

No to lecę dalej :razz:

Posted

rose napisał(a):
moja gumeczka, którą ukradła mi Estera.. spineczkę też mi zarąbała :placz:

gumeczkę mam w domu :eviltong: Mogę odesłać jak chcesz. Ale nie wiem co się ze spinką stało :niewiem: :placz:

Posted

Estera napisał(a):
gumeczkę mam w domu :eviltong: Mogę odesłać jak chcesz. Ale nie wiem co się ze spinką stało :niewiem: :placz:

własnie mi się coś przypomniało, pamiętasz o umowie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
własnie mi się coś przypomniało, pamiętasz o umowie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pamiętasz, pamiętasz :evil_lol: Dawaj adres to jutro priorytetem puszczę :eviltong: