olekg89 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oooo laska z AIDSem ta co się chciała z komarem przelizać:diabloti: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 olekg89 napisał(a):Oooo laska z AIDSem ta co się chciała z komarem przelizać:diabloti:Klamka też miała chcice :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 ta z aidsem była porąbana :evil_lol: cieszy sie do aparatu jakby tam nie powiem co dawali za darmo, mówie,że ktoś miał wyjść,a ona cieszy morde jak głupia, po czym stwierdza ze jestem bezczelna ale i tak mnie lubi, a potem jeszcze skacze koło komara,żeby zagrał dedykacje dla niej. no poje****:evil_lol: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Są ludzie, parapety, KLAMKI i taborety, i głupie Majeczki w białych kurtelałkach :niewiem: No pokochała nas jak rodzinę :loveu: :lol: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mysia jeszcze nie wiedziała, a już trzymała się w pobliżu Marka :evil_lol: Quote
rose Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://i44.tinypic.com/2i275g7.jpg ten język Asia miała w buzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='rose']http://i44.tinypic.com/2i275g7.jpg ten język Asia miała w buzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba w d... :evil_lol: Quote
rose Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Chyba w d... :evil_lol: tam też Ci wsadził?:crazyeye: czy Ci po prostu tamtędy wyszedł?:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 rose napisał(a):tam też Ci wsadził?:crazyeye: czy Ci po prostu tamtędy wyszedł?:diabloti: Anka, bo jak ciepnę kapciem przez łeb. :mad: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia teraz to mnie zagięłaś....język w du*** :shake: :grab: Quote
rose Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Anka, bo jak ciepnę kapciem przez łeb. :mad: tym fioletowym?:D się nie boję, bo ja mam moje nadal żywe zielone futrzaki:evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Zastanawia mnie jeden fakt.. dlaczego tylko ja co noc sie przebierałam w piżamkę?:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 rose napisał(a):Zastanawia mnie jeden fakt.. dlaczego tylko ja co noc sie przebierałam w piżamkę?:evil_lol::evil_lol:Ja też! Nie pamiętasz mojej słitaśnej zielono różowej piżamki? :placz: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ooo nie... Nie przypominaj mi o tej różowej piżamie :shake: Esti Ty ostatniej nocy nie miałaś! O fujjjjjjjjjjjj.... ta z ADIS ma coś żółtego między zębami :roll: Quote
rose Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mysia_ napisał(a):ooo nie... Nie przypominaj mi o tej różowej piżamie :shake: Esti Ty ostatniej nocy nie miałaś! O fujjjjjjjjjjjj.... ta z ADIS ma coś żółtego między zębami :roll: no właśnie ostatniej nocy nie miałaś:eviltong: bo się miało zgona to sił było brak:evil_lol: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mysia idziemy znowu na podryw? :evil_lol: W różowych spodniach? :evil_lol: Nie wiem co Wy od niej chcecie! :niewiem: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Estera napisał(a):Mysia idziemy znowu na podryw? :evil_lol: W różowych spodniach? :evil_lol: Nie wiem co Wy od niej chcecie! :niewiem: tylko nie to... Takiego obciachu nie przeżyła bym poraz kolejny :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Macie tu te swoje 5 fotek przed 24:00. :eviltong: Quote
olekg89 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 O booooże jaki ryyyyj aśka bansuj:diabloti: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mysia_ napisał(a):tylko nie to... Takiego obciachu nie przeżyła bym poraz kolejny :evil_lol:Moje spodnie są super! :placz: olekg89 napisał(a):Nie obrażaj mi tu Estersona:diabloti::loveu::loveu::loveu: A Asia trzyma psa w piwnicy! :placz: olekg89 napisał(a):O booooże jaki ryyyyj aśka bansuj:diabloti:czyyyyj? :diabloti: Quote
olekg89 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia mi jeszcze za lakierowanie zębów będzie płacić ,bo szkliwo mi zniszczyła:-( Quote
Mysia_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='olekg89']Nie obrażaj mi tu Estersona:diabloti: a z Ciebie co taki dobry wujek się zrobił :diabloti: czyżby po Twoich przezyciach z Komarkiem dostałeś cząstkę jego? :evil_lol: A macie prezent :evil_lol: Quote
Recommended Posts