ania_p1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pilnie potrzebny dom na stałe lub tymczas! Dnia 10.08.08 w Mysłowicach ( woj śląskie) na ul Nowowiejskiego 2 została przywiązana w klatce sunia do kraty przy zejściu do piwnicy. Suczka ma ok. 3 lat ratlerek, sarenka, nieduża, maść brązowo – biała,sierść krótka, jest bardzo zestresowana i przerażona, poszukuje troskliwych opiekunów. Obecnie przebywa na kilka dni w domu tymczasowym. Sunia jest zdrowa, w domu spokojna, szybko sie przywiazuje, nie niszczy, sygnalizuje potrzebę wyjścia na dwór,nie szczeka bez potrzeby. Kto pomoże ogłaszać i szukać jej domu?????? Kontakt w sprawie adopcji: 506 458 702 gg 237 80 97 mail: [email protected] 503 549 401 Info z dn 21.08.08 sunia zostaje na stałe w domu u mojego znajomego u którego była na tymczasie !!!! Quote
majqa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='ania_p1'](...) jest bardzo zestresowana i przerażona, poszukuje troskliwych opiekunów. Obecnie przebywa na kilka dni w domu tymczasowym. Kto pomoże ogłaszać i szukać jej domu?????? (...) Aniu, jeśli coś mogę doradzić i zechcesz to zastosować, wejdź w 1 post, edycja, zaawansowane i pokaże Ci się tytuł. Zmień go, jak sugeruję, na coś w stylu - Mysłowice.Ratlerka.Pomocy w ogłoszeniach.Szukany DS. W ten sposób przyciągniesz dogomaniaków z tego regionu. Poza tym, jeśli na tymczasie obecnym są inne zwierzaczki, napisz jak ona się wobec nich zachowuje. Ponadto, czy sygnalizuje potrzebę wyjścia na dwór, czy jest zdrowa (byliście z nią na oględzinach u weta lub planujecie to)? Quote
majqa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Gdzieś zniknęła założycielka wątku. Prosiłam/ sugerowałam zmianę tytułu, dopytywałam o inne sprawy w związku z maleństwem...a może sunia ma już dom i nie wiemy o tym? Quote
ania_p1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Nasza ratlerkowata sunia obecnie przebywa w DT w Mysłowicach u mojego znajomego i moze zostac tam jeszcze kilka dni, nadal szukamy domu na stałe! W DT nie ma innych zwierzaków, byliśmy z nią u weta i jest zdrowa, z dnia na dzień jest bardziej ufna, wesoła, lubi długie spacery, w domu nie niszczy, nie szczeka bez powodu, jest spokojna i sygnalizuje potrzebę wyjścia na dwór. Quote
jolar30 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witam was aniu 1 przesłałam ci wiadomość na skrzynke PM jeśli sunia jest jeszcze do adopcji to mam dla niej domek - sprawdzony z tym że moja koleżanka mieszka w sieradzu , szuka małegej suczki , tylko proszę napisz coś więcej o suni - moja kloeżanka ma dzieci , czy sunia je toleruje ? :) Quote
ania_p1 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ratlerka - sarenka zostaje na stałe u mojego znajomego w Mysłowicach u którego miała dom tymczasowy:multi: Info dla jolar30 w sprawie adopcji suni: jolu jezeli chcesz to mamy do adopcji szczeniaki, rocznego owczarka belgijskiego oraz 7 miesiecznego małego pieska? transportem do Sieradza sie nie martw jakoć sie umówimy? napisz do mnie maila to podesle Ci zdj, a to mój: [email protected] pzdr ania Quote
Ana_Zbyska Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 I tak sie koncza wlasnie tymczasy, DS:evil_lol::cool3: Super, bardzo sie ciesze! Quote
ania_p1 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Owczarek belgijski pilnie szuka domu na stałe!!! pomózcie ogłaszac i szukać! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118530 Quote
ania_p1 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Piesek z Mysłowic(woj.śląskie) pilnie szuka domu na stałe lub tymczas!!! Nieduży piesek wiek 8 miesięcy, wzrost ok. 30 cm został wyrzucony ok. 15.08.08 z domu przez swoich właścicieli z powodu osobistych konfliktów, obecnie biega na swoim osiedlu, czasem przebywa u sąsiadów. Piesek nosi imię Fajfer, jest maści czarnej z białą krawatką, jest wychowany z dziećmi, grzeczny, spokojny, w domu nie niszczy, sygnalizuje potrzebę wyjścia na dwór. Obecnie pies biega na osiedlu w Mysłowicach Wesołej. Jeżeli ktoś z Państwa chciał by dać mu dom proszę o kontakt: 506 458 702 P.S zdj pieska jeszcze dorzuce ..... Quote
Ana_Zbyska Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Aniu, najlepiej jak zalozysz nowy watek psiakowi.;) Quote
Recommended Posts