olico Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 tigrunia napisał(a):A co w Kaliszu było nie tak ? :cool1: Ada zawsze wraca z wystawy z oceną doskonałą więc nic odwrotnego jej życzyć nie wypada :eviltong: Wiesz co dziewczyno? Przyssałaś się do mnie jak rzep do psiego ogona, zejdź ze mnie, póki jeszcze nie straciłam cierpliwości do ciebie, zawsze wtrącisz swoje jakże znaczące 5 gr, pytanie tylko po co? Dla twojej informacji podam, że Adzie życzę lokaty, a nie tylko oceny dosk. I tyle w temacie. Quote
dzasta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No to trzymamy kciuki Ada za jutrzejszy występ :kciuki: A chłopiec super jest muszę przestudiować jego rodowód z wiadomych względów ;) Quote
tigrunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 olico napisał(a):Wiesz co dziewczyno? Przyssałaś się do mnie jak rzep do psiego ogona, zejdź ze mnie, póki jeszcze nie straciłam cierpliwości do ciebie, zawsze wtrącisz swoje jakże znaczące 5 gr, pytanie tylko po co? Dla twojej informacji podam, że Adzie życzę lokaty, a nie tylko oceny dosk. I tyle w temacie. Uuuu ktoś tu lewą nóżką wstaje :cool3: Zadałam Ci tylko pytanie .. dziękuję za rzeczową i inteligentną odpowiedź :p Quote
Sara_i_Aris Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Gratuluję trzeciego domownika :multi: Fajny jest :loveu: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dzasta napisał(a):Ja dalej trzymam :kciuki: Już na pewno po :loveu: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dzasta napisał(a):Ooo a może masz jakieś przecieki :) Jeszcze nie :roll: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Aurunia']no dobra a więc tak VALENTINO BAKARAT :loveu::loveu::loveu: Lokata 1 CWC i Najlepszy Dorosły Pies w Rasie A nasza ZAHIRA BAKARAT:loveu::loveu::loveu: po małym wypadku z nogą nie dała rady przejść ładnie po ringu i otrzymała oceną bardzo dobrą. Zdjęcia po tem;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jeszcze raz ogromne gratulacje dla was :loveu: Quote
karkakarka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GRATULACJE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
waldek2 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ada wielkie gratulacje. Tutaj fotka dla wszystkich nieobecnych. Quote
dzasta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jeszcze raz serdecznie gratuluję !!! Super zdjęcia!!! Quote
Zuza i Noddy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ależ Valentino jest cudowny, a Zahirka też niczego sobie :loveu: Quote
karkakarka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 http://images47.fotosik.pl/157/37220a6e69096432med.jpg śliczna jest :loveu: A Valentino też jest twój?? Quote
Recommended Posts