Jump to content
Dogomania

MAJA JUZ DOM!!!!2 Shih Tzu W Schronisku! Tylko W Bardzo Dobre Rece!!!!!!

Recommended Posts

Posted

1.kopiujesz adres obrazka(bener)
1.na samej górze po prawej,szybkie menu
2.edytuj podpis

2. wklejasz adres banera
robisz tak:

i masz baner;)

nie wiem czy dobrze to opisałam:oops:

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Jakie one piękne :loveu:

Naprawde są śliczne sama bym wzieła to znaczy adoptowała :oops:
Pomimo tego ze podobaja mi sie maltańczyki i hawańczyki...
Ale jest jedno Ale mam psa rasy hawańczyk jest to pies 8 letni ale steraszny zadziora i boje sie żeby nie było wojny miedzy nimi :cool1:
To z tego co czytałam to jeden ma ok 4 a drugi ?????? To mogą sie nie polubić :-?

Posted

Jakie one sa dla dzieci!! czy sa agresywne czy daja sie dziecku poglaskac przytulic?

i Koniecznie kastracja!!!!

Bylby dom w bytomiu u starszej pani ktora zabrala dwie suczki sh przez dogomanie adopcji Alpiny.Jedna z tych suniek niedawno odeszla za TM druga warszawianka agresorka, niepozwala sie dotknac a bron boze poglaskac dziecku.
Do babci czesto przychodzi 4 letnia wnuczka,ktora lubi glaskac pieska,przytulic.

Posted

Ja bym bardzo prosila o wytlumaczenie tego!

Piszecie ze sa pieski do adopcji,szuka sie domu. Ludzie szukaja gdzie sie da aby te pieski trafily w dobre rece.

Dzis wyslalam do schroniska dwie rodziny,jedna znich byla zainteresowana Shi tzu, gdy zapytali o psa kierownictwo zrobilo wielkie Oczy!!! odpowiedz byla taka

Takich pieskow w schronisku niema i niebylo!! tego samego dowiedzialam od bardzo milej pani dzwoniac do schroniska.Schronisko nic niewie o takich pieskach.

To jak to wkoncu jest? niewprowadzajcie ludzi w bląd i nierubcie z ludzi idiotow.

Posted

Takie psy są w schronisku:roll:
Czy na pewno zainteresowane dzwoniły pod podany numer?
Ten szaro-czarny jest już wykastrowany i w sobote jedzie do nowego domu.
Ten biało łaciaty nadal czeka na dom i nie jest jeszcze wykastrowany.

Posted

Natusia dzwonilam ,rozmiawialam z kierowiczka powiedziano mi ze takich psow niema i nigdy niebylo. To samo powiedziano rodzinie ktora tam pojechala:shake: zal mi tych ludzi bo to wiekowi panstwo a jechali jechali autobusami z Gliwic.

Rozmawialam z kierowniczka nazwisko PSONKA tel0-32) 249 84 52

Ale skoro ty twierdzisz ze takie psy tam sa to niepodoba mi sie podejscie kierownictwa.

Posted

UWAGA NOWE WIADOMOŚCI ZE SCHRONISKA W KONINIE:

Oba psiaki znalzły dom.
Po ciemnego przyjeźdża pani w sobotę a drugiego bierze siostrzenica p. Ani ze schroniska w Koninie.

:multi::multi:

Posted

Natussiaa napisał(a):
UWAGA NOWE WIADOMOŚCI ZE SCHRONISKA W KONINIE:
Oba psiaki znalzły dom.
Po ciemnego przyjeźdża pani w sobotę a drugiego bierze siostrzenica p. Ani ze schroniska w Koninie.
:multi::multi:

Hura !!!! :multi: :multi: :multi: