Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy pojawiające ciemne plamki na języku psa mogą być niepokojące? Czy to objaw jakiejś choroby? Szukałam info na ten temat ale nie udało mi się nic znaleźć.

Posted

dzieki za odp dziewczyny. Ja zauwazylam u mojego jedną dużą głeboko na języku już dawno a teraz pojawiły sie dwie kolejne troszke mniejsze...dobrze ze to żadna dolegliwość :p

Posted

moze wysnujmy jakas teorie forumowych specow na temat plam na jezyku u onow?[sorry nudzi mi sie bo jadem natrening na 14dopiero:evil_lol:].np.moj pies ma 3 plamy tzn ze ma twarda oosobowosc albo 4 plamy znacyz sie pewnie jest romantykiem...:evil_lol:
ps.sprawdzilam:surykat i łoś neimaja plam znaczy sie jest to dowod ze odmozdzone czuby nie maja plam.wiec wysnuwam wniosek ze psy majace plamy sa inteligentne.poniewaz nikt ktoznamoje psy nie posadzi je o zachowania rozumne badz swiadczace ojakimkolwiek poziomie intelektualnym.:D

Posted

[quote name='ayshe']moze wysnujmy jakas teorie forumowych specow na temat plam na jezyku u onow?i.:D[/QUOTE]
Moja ma plamy,które robią się coraz wieksze,zafarbuja podniebienie co oznacza,że mo ON bedzie agresywny:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
Posted

[quote name='14ruda']Moja ma plamy,które robią się coraz wieksze,zafarbuja podniebienie co oznacza,że mo ON bedzie agresywny:evil_lol:[/quote]

Ciemne podniebienie u psów wcale nie oznacza że będzie agresywny :grins: to jeden z wielu mitów , czasem psy rodzą się już z takim podniebieniem i wcale nie ma to większego znaczenia co do jego charakteru w dorosłym życiu :wink:
U mojego onka jak był szczeniakiem też pojawiła się dziwna plamka która z czasem zrobiła się większych rozmiarów a jakiś czas temu wyszła mu następna :???: hmmm widocznie ta rasa już tak ma :)