RagA Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Czy pojawiające ciemne plamki na języku psa mogą być niepokojące? Czy to objaw jakiejś choroby? Szukałam info na ten temat ale nie udało mi się nic znaleźć. Quote
14ruda Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Moja tyż ma plamkie.ON kumpeli tyż ma nawet 3. Quote
ayshe Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 plamki na onkowym jezyku moga byc znikajace badz pojawiajace sie.to taka uroda.;) Quote
RagA Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 dzieki za odp dziewczyny. Ja zauwazylam u mojego jedną dużą głeboko na języku już dawno a teraz pojawiły sie dwie kolejne troszke mniejsze...dobrze ze to żadna dolegliwość :p Quote
Szira/Gosia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Szirasta też ma plamy na języku :lol: Quote
ayshe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 moze wysnujmy jakas teorie forumowych specow na temat plam na jezyku u onow?[sorry nudzi mi sie bo jadem natrening na 14dopiero:evil_lol:].np.moj pies ma 3 plamy tzn ze ma twarda oosobowosc albo 4 plamy znacyz sie pewnie jest romantykiem...:evil_lol: ps.sprawdzilam:surykat i łoś neimaja plam znaczy sie jest to dowod ze odmozdzone czuby nie maja plam.wiec wysnuwam wniosek ze psy majace plamy sa inteligentne.poniewaz nikt ktoznamoje psy nie posadzi je o zachowania rozumne badz swiadczace ojakimkolwiek poziomie intelektualnym.:D Quote
14ruda Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='ayshe']moze wysnujmy jakas teorie forumowych specow na temat plam na jezyku u onow?i.:D[/QUOTE] Moja ma plamy,które robią się coraz wieksze,zafarbuja podniebienie co oznacza,że mo ON bedzie agresywny:evil_lol: Quote
Axusia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ej, no .. moje dziewczyny tez nie maja plam ! :shake::lol: Quote
moon_light Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Te plamy to są siniaki od "dziamgania" . Po prostu czasem onek trafi w język...i takie skutki. :diabloti::eviltong: Dogi plam nie mają :evil_lol: Quote
mala90210 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='14ruda']Moja ma plamy,które robią się coraz wieksze,zafarbuja podniebienie co oznacza,że mo ON bedzie agresywny:evil_lol:[/quote] Ciemne podniebienie u psów wcale nie oznacza że będzie agresywny :grins: to jeden z wielu mitów , czasem psy rodzą się już z takim podniebieniem i wcale nie ma to większego znaczenia co do jego charakteru w dorosłym życiu :wink: U mojego onka jak był szczeniakiem też pojawiła się dziwna plamka która z czasem zrobiła się większych rozmiarów a jakiś czas temu wyszła mu następna :???: hmmm widocznie ta rasa już tak ma :) Quote
Recommended Posts