Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biszkopt
wielkość:duży
Starszy, kochany pies zmęczony tułaczką i brakiem swojego miejsca na ziemi. Jest wdzięczny za każde spojrzenie w psie oczy, pogłaskanie, spacer. Niekonfliktowy, bez większych pretensji o swój pieski los. Ale nadal radośnie i ufnie patrzący w przyszłość.
Starosc mu doskwiera. Operowany niedawno, gdzie byl w stanie krytycznym (mial skret zolądka). Cale szczescie jest juz ok. Teraz jest na weterynaryjnej karmie.
W azylu od: Sierpień 2007znaleziony w Piasecznie, biegał z zaczpionym wnykiem
zdjęcia

Biszkopt to jeden z moich ulubieńców, który czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem

Posted

siekowa on juz tak nie bryka na spacerach... starosc mu doskwiera. byl operowany niedawno, gdzie byl w stanie krytycznym (mial skret zolądka). cale szczescie jest juz ok. teraz jest na weterynaryjnej karmie.
kochany psiak z niego, szkoda ze bez domu...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jednak numer 666 okazał się być bardzo pechowy Biszkopt nie żyje :placz::placz::placz: Kolejny cudowny psi staruszek nie zdążył znaleźć domu :(

Może Mariola napisze coś więcej bo ja nie jestem w stanie teraz pisać o nim.

Posted

kilka dni temu w nocy bardzo spuchł, Agnieszka z nim od razu pojechała do lecznicy. Podejzewali nowotwor zoladka. przerzuty do watroby. przedwczoraj gastroskopia to potwierdzila. mieli go otwierac i wtedy serce przestalo bic

Posted

ehhh to przegrana sprawa z góry :(
bosz, beznadziejne są nowotwory :shake:
śliczny był Biszkopt

Zeniu mój też wyrok dostał - nowotwór na śledzionie
po prostu... :placz:

• 1 month later...
Posted

Biszkopciu kochany ostatnio często myślę o tobie. Znalazłam nasze stare zdjęcia :(:-(:-( Zawsze tak fajnie całuski wszystkim rozdawałeś. Tak dziwnie i smutno jest bez ciebie w azylu.