joaaa Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 I piękny cocer spaniel- suczka!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Allegro suni już się skończyło. Wystawić ją jeszcze raz? ;) Quote
jayo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Allegro suni już się skończyło. Wystawić ją jeszcze raz? ;) bardzo prosimy.... moze ja ktos wypatrzy akurat.. Quote
Asia & Ginger Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Proszę bardzo, oto Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=434939533 Quote
beam6 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dziękujemy, bardzo, bardzo dziękujemy :) Quote
joaaa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Suczka nadal czeka. :placz: Asiu, jeżeli możesz, to wznów jeszcze raz allegro, bardzo będziemy wdzięczni! Quote
jayo Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzwonila do mnie Pani z Nowego Sacza po starszego psa - moze sie uda ja przekonac do warczacej spanielki :oops: Quote
Asia & Ginger Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jayo napisał(a):Dzwonila do mnie Pani z Nowego Sacza po starszego psa - moze sie uda ja przekonac do warczacej spanielki :oops: To trzymam kciuki, żeby się udało. :kciuki: :kciuki: Sunia na pewno jest przestraszona całą tą sytuacją i dlatego tak reaguje. :roll: Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Pani sie obawia troche, ze nie da rady latwo oswoic warczacej staruni. Jest szansa, ze sunia trafi do biura, rozmawialam dzis ze schroniskiem - wezma ja do pokoju, gdzie jest druga przerazona sunia i jak sie dogadaja - spanielka bedzie miala szanse sie troche pokazac z innej strony. trzymajcie kciuki, zeby chciala dac sie przekonac znow do ludzi.. Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jayo napisał(a):Pani sie obawia troche, ze nie da rady latwo oswoic warczacej staruni. Jest szansa, ze sunia trafi do biura, rozmawialam dzis ze schroniskiem - wezma ja do pokoju, gdzie jest druga przerazona sunia i jak sie dogadaja - spanielka bedzie miala szanse sie troche pokazac z innej strony. trzymajcie kciuki, zeby chciala dac sie przekonac znow do ludzi.. Dobry pomysł, może w końcu sunia się przełamie i przestanie bać się wszystkiego i na wszystko warczać. Oby. Zaciskam kciuki! :kciuki: :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Czy są jakieś nowe wieści o suni? :roll: Quote
jayo Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Czy są jakieś nowe wieści o suni? :roll: Sunia niestety odeszla.... Dostala krwotoku, i nie wiemy jaka byl przyczyna.. Sekcji nie robiono, wet juz nic nie mogl pomoc :-( Quote
Owieczka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Strasznie przykra sprawa. Psina odeszła w schronie :-( Prosze o zmiane tytułu Baw sie dobrze psinko za TM ['] Quote
Asia & Ginger Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nie zdążyła zaznać miłości na te ostatnie chwile swojego życia... :-( :-( :-( Psinko bądź szczęśliwa za TM [*] :-( Quote
Recommended Posts