Jump to content
Dogomania

PILNIE DT!!Przerażony Sprocket ze schroniska w Kruszewie. MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Psiak sredniej wielkosci, w wieku 2-4 lata, spokojny, bardzo przestraszony, w schronisku od tygodnia, ignoruje koty, potrzebuje czlowieka i glaskania, lubi sucha karme.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, psow jest w schronach i wszedzie zatrzesienie - ale ten psiak jest tak nieszczesliwy w tym miejscu, do ktorego trafil bardzo niedawno, ze bardzo chce go wyciagnac.Kasy juz na nic nie starcza, a nawet gdyby - nie mam juz pomyslu na miejsce dla niego...

patrzy zza kraty i nie rozumie, dlaczego znalazl sie w takim miejscu:placz:

Posted

[quote name='beam6']Znowu terierkowate cudo :shake: do góry Maleńki :loveu:

Sproket - fajne imię :lol:

Jak on znalazł sie w schronisku ? Bardzo mi przypomina Dodusia - ale może mi sie tylko wydaje ?
Popatrzcie same:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77050&highlight=dodu%C5%9B&page=10
Moze i troche podobny, glownie z umaszczenia - ale obadwa na zywo widzialam - i Dodus jest bardziej "gladkowlosy" niz Sprocket.
Ten ostatni ma siersc poskrecana w rureczki :-)

Posted

beam6 napisał(a):
Dzięki Jayo - kamień z serca, ufffff :)

nie ma za co.. ale w sumie to zamista szukac podobienstw - poszukalabys cioteczka tez domu :evil_lol:

Posted

jayo napisał(a):
nie ma za co.. ale w sumie to zamista szukac podobienstw - poszukalabys cioteczka tez domu :evil_lol:

Szukać domu będę napewno - tylko się przeraziłam, że Doduś "się zapodział"

Posted

jayo napisał(a):
Czy ktos wie, jaka to rase przypomina? Moze jakies forum terierkowato-szorstkowlose ..?

Juz napisałam wczesniej,to taki troche mix teriera walijskiego:roll:

Posted

hankag napisał(a):
Jayo skontaktuje sie z Iwoną z Szembeka , moze ona ma akurat na takie cudo jakis kąt ....

probuj, prosze, ona ma czasami jakies pomysly :evil_lol: