KaRa_ Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Na praktykach nie jest lecz na wczasach z rodzinką;) W Dąbkach gdzieś ponoć okolicach Koszalina;) Quote
Mysia_ Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 KaRa_ napisał(a):Na praktykach nie jest lecz na wczasach z rodzinką;) W Dąbkach gdzieś ponoć okolicach Koszalina;) takiej to dobrze :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Mysia_']Może jesze będe miała dwie osoby na zlot ;) No to namawiaj, namawiaj. :cool3: :multi: [quote name='Patikujek']skoro nikt nie piszę to ja:roll: ...59... Właśnie Pati, a co z tą panią szkoleniowcem ze spanielkiem? Chce jechać czy jednak nie? :roll: [quote name='KaRa_']Na praktykach nie jest lecz na wczasach z rodzinką;) W Dąbkach gdzieś ponoć okolicach Koszalina;) A to zazdraszczam. :cool3: :p Quote
McDzik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ~~~~~~~ 58 ~~~~~~~~~ yeah xDDD ..... ale to nie obsesja tylko przypadek xD Własnie psa na Lublin skonczylam robic i mialam kompa zamykac :P Quote
Paulina87 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja dzisiaj odkryłam, że z przystanku na przeciwko mojego mieszkanka w Poznaniu jedzie bezpośredni autobus do sierakowa :cool3::cool3: Quote
baffi2 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Paulina87 napisał(a):Ja dzisiaj odkryłam, że z przystanku na przeciwko mojego mieszkanka w Poznaniu jedzie bezpośredni autobus do sierakowa :cool3::cool3: ale masz fajnie... ja to będę się pociągiem kilka godzin tłuc:roll: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 baffi2 napisał(a):ale masz fajnie... ja to będę się pociągiem kilka godzin tłuc:roll: no ja też będę musiała pociągiem jechać, bodajże 7 godz ^^'' Quote
Patikujek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol: Asiu ta dziewczyna chyba się nie zdecydowała jednak bo znac mi nic nie daje a ja dawno z nią nie rozmawiałam Quote
baffi2 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Patikujek napisał(a):Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol: Wątpię czy ktokolwiek się zatrzyma na widok kilkunastu/kilkudziesięciu osób Z PSAMI :evil_lol: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 rose napisał(a):Wróciłam:evil_lol: tęskniliście?:eviltong: jak diabli xD Quote
baffi2 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='rose']Wróciłam:evil_lol: tęskniliście?:eviltong: No jasne:loveu: Że wcale nie :diabloti: Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A ja dzisiaj przejeżdżałam niedaleko Sierakowa :evil_lol::evil_lol: bo jechałam na wystawę i zdobyliśmy złotko:loveu: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 KaRa_ napisał(a): bo jechałam na wystawę i zdobyliśmy złotko:loveu: :-o no to gratulacje :multi: Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 M&T napisał(a)::-o no to gratulacje :multi: Dziękuje;) Może w Gdyni się z Diuczkiem pokażemy na wystawie;) Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='KaRa_']Dziękuje;) Może w Gdyni się z Diuczkiem pokażemy na wystawie;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a kiedy kiedy kiedy?! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 KaRa_ napisał(a):A ja dzisiaj przejeżdżałam niedaleko Sierakowa :evil_lol::evil_lol: bo jechałam na wystawę i zdobyliśmy złotko:loveu: brawo :multi: rose, oczywiście, że tęskniliśmy ;):diabloti: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 rose napisał(a):Wcale nie tęskniliście:-( oczywiście, że tęskniliśmy :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 rose napisał(a):Wcale nie tęskniliście:-( jak to nie :eviltong: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Sorrki za offa, ale chciałam się zapytać tylko, czy jak się wstawi nowy avatar to pojawi się dopiero jak się napisze jakiegoś posta? ^^'' Quote
baffi2 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 M&T napisał(a):Sorrki za offa, ale chciałam się zapytać tylko, czy jak się wstawi nowy avatar to pojawi się dopiero jak się napisze jakiegoś posta? ^^'' będzie widoczny przy każdym Twoim poście;) Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 baffi2 napisał(a):będzie widoczny przy każdym Twoim poście;) wiem, że przy każdym ,ale w sensie, czy jak wstawię nowy avatar to czy pojawi mi się dopiero jak napiszę jakiegoś nowego posta :eviltong: no, ale nie ważne, jak będę miała większe problemy to napiszę do moda^^ sorrki za offa :eviltong: Quote
Okamia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Patikujek napisał(a):Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol: to kierujcie się na Pniewy... Na pewno jakiś transport się znajdzie do Sierakowa ;):P Quote
Recommended Posts