Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']Może jesze będe miała dwie osoby na zlot ;)
No to namawiaj, namawiaj. :cool3: :multi:

[quote name='Patikujek']skoro nikt nie piszę to ja:roll:

...59...

Właśnie Pati, a co z tą panią szkoleniowcem ze spanielkiem? Chce jechać czy jednak nie? :roll:

[quote name='KaRa_']Na praktykach nie jest lecz na wczasach z rodzinką;) W Dąbkach gdzieś ponoć okolicach Koszalina;)
A to zazdraszczam. :cool3: :p

Posted

Paulina87 napisał(a):
Ja dzisiaj odkryłam, że z przystanku na przeciwko mojego mieszkanka w Poznaniu jedzie bezpośredni autobus do sierakowa :cool3::cool3:

ale masz fajnie... ja to będę się pociągiem kilka godzin tłuc:roll:

Posted

baffi2 napisał(a):
ale masz fajnie... ja to będę się pociągiem kilka godzin tłuc:roll:

no ja też będę musiała pociągiem jechać, bodajże 7 godz ^^''

Posted

Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol:

Asiu ta dziewczyna chyba się nie zdecydowała jednak bo znac mi nic nie daje a ja dawno z nią nie rozmawiałam

Posted

Patikujek napisał(a):
Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol:

Wątpię czy ktokolwiek się zatrzyma na widok kilkunastu/kilkudziesięciu osób Z PSAMI :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Dziękuje;)
Może w Gdyni się z Diuczkiem pokażemy na wystawie;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a kiedy kiedy kiedy?! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

KaRa_ napisał(a):
A ja dzisiaj przejeżdżałam niedaleko Sierakowa :evil_lol::evil_lol: bo jechałam na wystawę i zdobyliśmy złotko:loveu:

brawo :multi:

rose, oczywiście, że tęskniliśmy ;):diabloti:

Posted

Sorrki za offa, ale chciałam się zapytać tylko, czy jak się wstawi nowy avatar to pojawi się dopiero jak się napisze jakiegoś posta? ^^''

Posted

M&T napisał(a):
Sorrki za offa, ale chciałam się zapytać tylko, czy jak się wstawi nowy avatar to pojawi się dopiero jak się napisze jakiegoś posta? ^^''

będzie widoczny przy każdym Twoim poście;)

Posted

baffi2 napisał(a):
będzie widoczny przy każdym Twoim poście;)

wiem, że przy każdym ,ale w sensie, czy jak wstawię nowy avatar to czy pojawi mi się dopiero jak napiszę jakiegoś nowego posta :eviltong: no, ale nie ważne, jak będę miała większe problemy to napiszę do moda^^ sorrki za offa :eviltong:

Posted

Patikujek napisał(a):

to kierujcie się na Pniewy... Na pewno jakiś transport się znajdzie do Sierakowa ;):P