Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Poiza tym przyjemniej być z kimś, w Moprsku dość sporo miejsca było a i tak co roku żesmy się grupkami do namiotów umawiali:), razem zawsze raźniej Quote
komar Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 zawsze mozemy wyjsc z założenia ze samochody parkujemy dnia 1 i juz tak zostają do końca zlotu. Wtedy bedzie wieksze pole manewru do rozlozenia namiotów i nie trzeba sie bedzie martwić ze ktos komus samochod zagradza;) Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rose napisał(a):To ja proponuje skoczyć z dach na główkę, żebym już więcej z Wami kłopotów nie miała:evil_lol::eviltong: czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol: Quote
Karilka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rose ładne rzeczy... (dobrze że gossia nie jedzie) Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić... Musicie jechać ciapagami:shake:. ...Rose nie marudź...:diabloti: Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Mysia_']czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol: Właśnie tego nas tam uczyli:evil_lol: [quote name='Karilka']rose ładne rzeczy... (dobrze że gossia nie jedzie) Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić... Musicie jechać ciapagami:shake:. ...Rose nie marudź...:diabloti: Ale ja przecież nie marudzę tylko myślę przyszłościowa, żeby potem nieporozumień nie było:eviltong: 83 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
baffi2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rose napisał(a):W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol: Już sięęęę booojęęę:crazyeye: :diabloti::eviltong: Quote
Magot Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rose napisał(a):W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol: A miało być tak pięknie:shake: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 baffi2 napisał(a):Już sięęęę booojęęę:crazyeye: :diabloti::eviltong: magda_drakkar napisał(a):A miało być tak pięknie:shake: :diabloti::diabloti::diabloti: Tak Was wychowam, że Wam się zlotów odechce:evil_lol: Quote
komar Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 komar napisał(a):ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D ej nie rób mi tu konkurencji:eviltong: Quote
baffi2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 komar napisał(a):ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D ooo to ja Ciebie wybieram :D :loveu: :diabloti: Quote
Magot Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 baffi2 napisał(a):ooo to ja Ciebie wybieram :D :loveu: :diabloti: Ja też:diabloti::cool3: Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A mnie nikt nie chce za opiekuna:placz: aż taka straszna jestem?:-o Quote
basia bonnie Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu: a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 basia bonnie napisał(a):Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu: a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hurra! :multi::multi::multi: Dla pierwszej odważnej będę łagodna:evil_lol: nie martw się nie będziesz żałować:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ha! no i macie! Komar będzie szkolił równo :diabloti: A ja z rose będę mieć sielankę :evil_lol: :loveu: Nie mogę się doczekać tych podchodów w lesie o 00:00 :diabloti: Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ja też oj ja też A ja sięcieszę że jestem już stara dupa i nikt się mną opiekować nie musi:multi: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Patikujek napisał(a):ja też oj ja też A ja sięcieszę że jestem już stara dupa i nikt się mną opiekować nie musi:multi: nie masz co się cieszyć... Jak się nie cieszę :placz: Quote
M&T Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rose napisał(a):A mnie nikt nie chce za opiekuna:placz: aż taka straszna jestem?:-o Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='M&T']Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD :multi::multi::multi:żebyś się nie zdziwiła:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Karilka napisał(a):...Sie robi nastrój kolonijny... Trzeba dzieciom (Rose i Komarowi) dać się pobawić w wychowawce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Karilka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 KaRa dobrze, że nie w doktora :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts