Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poiza tym przyjemniej być z kimś, w Moprsku dość sporo miejsca było a i tak co roku żesmy się grupkami do namiotów umawiali:), razem zawsze raźniej

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze mozemy wyjsc z założenia ze samochody parkujemy dnia 1 i juz tak zostają do końca zlotu. Wtedy bedzie wieksze pole manewru do rozlozenia namiotów i nie trzeba sie bedzie martwić ze ktos komus samochod zagradza;)

Posted

rose napisał(a):
To ja proponuje skoczyć z dach na główkę, żebym już więcej z Wami kłopotów nie miała:evil_lol::eviltong:

czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol:

Posted

rose ładne rzeczy...
(dobrze że gossia nie jedzie)

Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić...
Musicie jechać ciapagami:shake:.
...Rose nie marudź...
:diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol:

Właśnie tego nas tam uczyli:evil_lol:

[quote name='Karilka']rose ładne rzeczy...
(dobrze że gossia nie jedzie)

Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić...
Musicie jechać ciapagami:shake:.
...Rose nie marudź...

Ale ja przecież nie marudzę tylko myślę przyszłościowa, żeby potem nieporozumień nie było:eviltong:

83
:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

rose napisał(a):
W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol:

Już sięęęę booojęęę:crazyeye:

:diabloti::eviltong:

Posted

rose napisał(a):
W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol:

A miało być tak pięknie:shake:

Posted

baffi2 napisał(a):
Już sięęęę booojęęę:crazyeye:

:diabloti::eviltong:

magda_drakkar napisał(a):
A miało być tak pięknie:shake:

Tak Was wychowam, że Wam się zlotów odechce:evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D

ej nie rób mi tu konkurencji:eviltong:

Posted

komar napisał(a):
ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D

ooo to ja Ciebie wybieram :D :loveu:

Posted

Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu:

a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu:

a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hurra! :multi::multi::multi: Dla pierwszej odważnej będę łagodna:evil_lol: nie martw się nie będziesz żałować:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
ja też oj ja też

A ja sięcieszę że jestem już stara dupa i nikt się mną opiekować nie musi:multi:

nie masz co się cieszyć... Jak się nie cieszę :placz:

Posted

rose napisał(a):
A mnie nikt nie chce za opiekuna:placz: aż taka straszna jestem?:-o

Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD

Posted

[quote name='M&T']Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD

:multi::multi::multi:żebyś się nie zdziwiła:evil_lol:

Posted

Karilka napisał(a):
...Sie robi nastrój kolonijny...

Trzeba dzieciom (Rose i Komarowi) dać się pobawić w wychowawce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: