gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no to sie ciesze ze wszystko zobaczymy :diabloti: i zrobcie zdjecie sklepu :razz: ten wlascicel sklepu nawet niewie jak duzo zarobi przez te 6 dni :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Słuchajcie mam całkiem pytanie nie w temacie..ale... czy królikowi można gips zakładać? (prawa tylnia łapa):placz::oops:??? Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 z tego co wiem to nie da rady...kiedys sie kolezanka pytala o fredke to chyba podobnie...przykro mi :roll: Quote
Atkaaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tzn. hmmm widziałam przypadki jak szynszylowi zakładano... itp No ale królik hmm nie iwem :( kuzynki(tej ktora ma ze mna na zlot jechac) królik złamał łapke..wet. twierdzą że nie da się nic zrobić... uśpienie albo cierpienie... :( Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no wlasnie kolezance to samo powiedzial o fredce.. Quote
Karilka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 mój szczur miał łape złamana i nie było co z tym zrobić. wisiała własciwie bezwładnie. Jadł i chciał żyć - zrosła sie i jest dobrze. Quote
Atkaaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Lucy jest teraz na zastrzykach przeciwbólowych ale coraz bardziej cierpi..osobiście go nie widziałam... bo oni z Niemczech są.. i w sumie każdy wet inny Quote
gossia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='gops']no to sie ciesze ze wszystko zobaczymy :diabloti: i zróbcie zdjęcie sklepu :razz: ten właściciel sklepu nawet nie wie jak dużo zarobi przez te 6 dni :evil_lol: Chyba nie wie! Ale będzie miał radoche:evil_lol: Powinna być po 3 dniach dla nas promocja kto przyjdzie przez 3 dni do sklepu 8 razy to będzie dostawał przez 2 dni zapakowany ładnie stek dla psa! he he:evil_lol::diabloti: Jak nikt niema zastrzeżeń to pojade! Będę mogła wszystkich poznać! Nie wiem z jakim psem przyjade więc jak będzie lista psów to u mnie nie wiadomo! Zaprazam do mojej galerii wiem że nie w temacie ale będziecie mogli zobaczyć moje psy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9847917#post9847917 Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Poszłam sobie spać a tu prosze już 3 strony namachali :mad: Ja to się i tak zaopatrzam w zupki chińskie bo to priorytet na takich wypadach dla mnie. Może jak ktos weźmie patelnie (chyba, że są dziewczyny sprawdzcie) to cos tam sie usmazy dobrego bo gotowac napewno nie mam zamiaru. No i jakiś czajniczek by się przydał. ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Patikujek napisał(a):Czy ty jedziesz to ja nie wiem, wiem tylko że jade ja, mrówa, casia, może Agga i jej TZ ostatnio zarezerwowałyśmy sobie domki tam na długi majowy weekend (ten 22-25 maja) Myślałam, że mówisz może o tym wyjeździe z KaRą, rose i komarem. ;) Ten termin zdecydownie mi nie odpowiada, toż to będzie środek sezonu truskawkowego. :-o :p magda_drakkar napisał(a):Duużo fotek jeziorka:razz: Tam są aż dwa jeziorka po obu stronach ośrodka. :cool3: ;) gops napisał(a):ok glupie pytanie 8) to mam inny problem jak bedziemy karmic psy...ciekawe..jakos sie ukrywac bedzie trzeba.. Najlepiej jak pójdziesz do pokoju, nakarmisz psy, później schowasz miski i wszystko będzie ok. ;) Quote
magdyska25 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Asiu odpiszesz mi może tutaj:):):) z tego co się orientuję jeszcze został 1 domek 3-osobowy tak?? są w ogóle jakieś wolne miejsca?? Quote
magdyska25 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dobra już wszystko wiem:) także proszę zapisywać: JA+osoba+Justyna87 w sumie 3 osoby.:p poproszę domek dla Naszej trójcy:) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tak tez myslalm :) czyli p jak bede w domku 5 osobowym to bede miala okolo 4 psy w domku ..ehhhh...bedzie smiesznie...:roll: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Asia&gordosniko to ja od ciebie bede laptopka pozyczala hihi jak mi pozwolisz Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Asia&gordosniko to ja od ciebie bede laptopka pozyczala hihi jak mi pozwolisz Oczywiście, że pozwolę :p Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Oczywiście, że pozwolę :pDziekuje pieknie:multi::multi: To ja ze soba wezme plyki i bedv mogla fotki na nie wrzucac;) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a ktos jakies radio czy co bierze? bo tak bez muzyki przez 6 dni to nie ciekawie...nie wytrzymam :roll: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):a ktos jakies radjo czy co bierze? bo tak bez muzyki przez 6 dni to nie ciekawie...nie wytrzymam :roll:Ja wvzme, ale ktos plyty musi wziasc:razz: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ehhh cos wykombinuje z tymi plytami ale nieobiecuje ze wszystkim sie spodobaja :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):ehhh cos wykombinuje z tymi plytami ale nieobiecuje ze wszystkim sie spodobaja :diabloti:A jakiej muzyki sluchasz?:razz: Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Disco polo żadzi na takich wypadach a jak. :evil_lol: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 niewiezme tego co slucham( hh polski i amerykanski) wezme sobie mp4 ale przywioze jakies plytki z rozna muzyka w takim razie zeby kazdy mogl posluchac :) Quote
Recommended Posts