Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to sie ciesze ze wszystko zobaczymy :diabloti: i zrobcie zdjecie sklepu :razz: ten wlascicel sklepu nawet niewie jak duzo zarobi przez te 6 dni :evil_lol:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tzn. hmmm widziałam przypadki jak szynszylowi zakładano... itp
No ale królik hmm nie iwem :(
kuzynki(tej ktora ma ze mna na zlot jechac) królik złamał łapke..wet. twierdzą że nie da się nic zrobić... uśpienie albo cierpienie... :(

Posted

[quote name='gops']no to sie ciesze ze wszystko zobaczymy :diabloti: i zróbcie zdjęcie sklepu :razz: ten właściciel sklepu nawet nie wie jak dużo zarobi przez te 6 dni :evil_lol: Chyba nie wie! Ale będzie miał radoche:evil_lol: Powinna być po 3 dniach dla nas promocja kto przyjdzie przez 3 dni do sklepu 8 razy to będzie dostawał przez 2 dni zapakowany ładnie stek dla psa! he he:evil_lol::diabloti: Jak nikt niema zastrzeżeń to pojade! Będę mogła wszystkich poznać! Nie wiem z jakim psem przyjade więc jak będzie lista psów to u mnie nie wiadomo! Zaprazam do mojej galerii wiem że nie w temacie ale będziecie mogli zobaczyć moje psy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9847917#post9847917

Posted

Poszłam sobie spać a tu prosze już 3 strony namachali :mad: Ja to się i tak zaopatrzam w zupki chińskie bo to priorytet na takich wypadach dla mnie. Może jak ktos weźmie patelnie (chyba, że są dziewczyny sprawdzcie) to cos tam sie usmazy dobrego bo gotowac napewno nie mam zamiaru. No i jakiś czajniczek by się przydał. ;)

Posted

Patikujek napisał(a):
Czy ty jedziesz to ja nie wiem, wiem tylko że jade ja, mrówa, casia, może Agga i jej TZ
ostatnio zarezerwowałyśmy sobie domki tam na długi majowy weekend (ten 22-25 maja)

Myślałam, że mówisz może o tym wyjeździe z KaRą, rose i komarem. ;)
Ten termin zdecydownie mi nie odpowiada, toż to będzie środek sezonu truskawkowego. :-o :p

magda_drakkar napisał(a):
Duużo fotek jeziorka:razz:

Tam są aż dwa jeziorka po obu stronach ośrodka. :cool3: ;)

gops napisał(a):
ok glupie pytanie 8) to mam inny problem jak bedziemy karmic psy...ciekawe..jakos sie ukrywac bedzie trzeba..

Najlepiej jak pójdziesz do pokoju, nakarmisz psy, później schowasz miski i wszystko będzie ok. ;)

Posted

niewiezme tego co slucham( hh polski i amerykanski) wezme sobie mp4 ale przywioze jakies plytki z rozna muzyka w takim razie zeby kazdy mogl posluchac :)