Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajoma poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu dobrego domu dla tej cudownej suni :loveu:

aktualne zdjęcia

a tu widać jej małego irokeza :lol:

tak wyglądała jakieś dwa miesiące temu

"4miesieczna, zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, energiczna, sliczna, mala suczka szuka domu w ktorym bedzie traktowa jako czlonek rodziny, a na pewno nie zostanie przywiazana do budy na lancuchu. Ta mala sunia zostala znaleziona w lesie,miala glowke w siatce ktorej nie mogla wyjac :( jest pieszczochem i lubi bawic sie z innymi pieskami, potrzebuje duzo milosci"

Proszę Was o pomoc w ogłaszaniu suni bo ja niestety mam teraz mało czasu.

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super allegro bardzo się przyda. Dzięki!

Dopiero teraz jak zapytałam się tej dziewczyny czy sunia może być u niej do czasu znalezienia nowego domu powiedziała, że może być tylko do następnej niedzieli!!! :angryy: Ta sunia jest u niej prawie 2 miesiące! Dziewczyna zastanawiała się czy jej nie zostawić więc jej powiedziałam, że musi dobrze to przemyśleć i podjąć decyzje jak najszybciej dla dobra małej. Myślałam, że ona już zostaje u nich a kilka dni temu odezwała się do mnie bym pomogła szukać domu dla suni. :mad: Ma mi wysłać później nowe zdjęcia,

Kontakt do dziewczyny
tel. 506 498 764
[email protected]

Posted

Ale jak byla u niej 2 miesiace to nie moze zostac do czasu znalezienia domu?;/ A co z nia zrobi jak nie znajdzie nikogo do niedzieli.......?

Jutro pooglaszam ja wieczorem. A opis ma byc ten co ty Aska napisalas?

Posted

Niestety nie mamy żadnego transportu. Ania opis mam tylko ten, który dostałam od niej. Jeszcze nie wiem dlaczego sunia może zostać tylko do niedzieli. Jeśli będzie trzeba to ja ją wezmę na kilka dni. Ja sama widziałam małą tylko raz kiedy zabierałam od tej dziewczyny szczury. :/

Posted

Czasami jeżdzę z Warszawy na śląsk-Sosnowiec. Mogę wtedy zabrać małą. Jadę trasą Katowicką więc mogę gdzieś po drodze podrzucić (Rawa, Tomaszów, Piotrków, Radomsko, Częstochowa, Katowice). Można więc wpisać na allegro taką ewentualność, np. w lokalizacji: Warszawa i śląsk. Podać miasta ewentualnego transportu po wcześniejszym uzgodnieniu.

Wysłałam zdjęcia małej do osób, które się mnie jakiś czas temu pytały o takiego ratlerkowatego psiaczka. Na razie bez odzewu. Pocieszam się, że dopiero dzisiaj wysłałam :roll:

Ona jest piękna i domek się szybko znajdzie.

Zaraz wkleję jej nowe zdjęcia. Do allegro idealne :-)

Posted

Ja wiem ze w sierpniu bede jechala do Radomia. Niestety nie znam jeszcze dokladnego terminu. Wiec ew. jakby sie znalazl domek w tamtych okolicach to moge "podrzucic mala" :)

A co do opisu, to mysle ze mozna ja jako ratlerkowa dame reklamowac :)

Posted

Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc. :) Agusiazet rób allegro bo mała go nie ma. Zulugula udało Ci się szybciej dostać zdjęcia niż mi. Dziewczyna musi oddać sunie do niedzieli bo leci do Anglii.

Te zdjęcia mnie nieźle zaskoczyły. Nawet nie wiedziałam, że mała tak urosła :crazyeye: cudowna jest i te uszyska! :loveu: Fotki, które wstawiłam w pierwszym poście dostałam od dziewczyny by dawać je do ogłoszeń chyba dzień przed założeniem wątku więc byłam pewna, że są aktualne. :angryy:

Posted

Dzięki za allegro :loveu: Tylko jeśli możesz to dopisz gdzieś, że sunia jest w Warszawie a najlepiej zmień w lokalizacji bo tam jest Mielec.

Ania ja mogę tylko na parę dni ją zabrać bo takich mam rodziców, że nie chcą bym im jeszcze jakiegokolwiek zwierzaka do domu sprowadzała. Moja mama i tak uważa, że mam w domu za dużo zwierząt.