BIANKA1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cieszę się , że malutka ma domek . Oby dobry i na całe zycie :lol: Quote
RYSIAK1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 xmartix napisał(a):no ogłoszenia trzeba porobić, na pw dam Ci listę stron netowych gdzie możesz ogłaszać xmatrix - a czy dla mnie taki pakiecik stron do ogłaszania by sie znalazł:modla: Quote
lilith27 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dziekować za adreski zdały się skorzystałam z kilku zupełnie jeszcze mi nieznanych dzwoniłam do schroniska radomskiego bardzo miła Pani powiedziała, iż maleńka była również w gazecie ogłoszona w jednym w ogólnopolskich dzienników istotnie telefony się za nią urywały Quote
wanda szostek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wpiszcie w tytule, że ma dom, bo ja już kolejny raz zaglądam z niepokojen, że sunia wróciła. Quote
Maupa4 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Chyba ja zmienię. A jak red się pojawi to zmieni sobie znowu ... na taki jak chce. ;) Quote
red Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Szkoda, że nie mamy kontaktu z nowym domkiem suni, fajnie by było śledzić jej życie, mam nadzieję, że to dobry domek, skoro ludzie jechali po nią z Warszawy. Quote
Recommended Posts