PARSONRK Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Stawka w Toruniu powalająca: Parson - 1 - mój Jacki - 4 Jack Russell Terrier Suki młodzieży COFFEE Kucykowy Kumpel Jack Russell Terrier Suki młodzieży FRYNE Obornicki Nornik Jack Russell Terrier Suki pośrednia FERONIA Obornicki Nornik Jack Russell Terrier Suki otwarta AGA Pniejnia
Ziomalka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Cześć! :D Straszna niemoc nastała w naszym topiku. :cry: Dzięki! Parsonrk za aktywność. :P Hallo! gdzie jest Tongue i zdjęcia z Sopotu? a może Ludek coś ma? :o Pozdrawiam!
PARSONRK Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Ziomalka']Cześć! :D Straszna niemoc nastała w naszym topiku. :cry: Dzięki! Parsonrk za aktywność. :P Hallo! gdzie jest Tongue i zdjęcia z Sopotu? a może Ludek coś ma? :o Pozdrawiam![/quote] Nie ma za co :D Ludek chyba jeszcze nad morzem ma urlopik :P
Marmal Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Witam po małym urlopie. Niestety pogoda nie dopisała, jak wyszło słońce to już musiałam wracać "do dzieci" :placz: Jak zwykle filmowałam a nie fotografowałam (może to i dobrze!!!!!). We Wrocławiu zgłoszonych jest bardzo dużo parsonów - 18 szt. w tym z Czech i Niemiec no i ja z moją Elzą. Ilość "pobiła" Czaplinek zdecydowanie!!! Natomiast zaskakująco mało jacków bo tylko 7 szt.!!!! w tym mój Charly. Z Elzą powalczę, ale Charly nie będzie miał dużej konkurencji. To na tyle wieści.
PARSONRK Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Malcharek Maria']Witam po małym urlopie. Niestety pogoda nie dopisała, jak wyszło słońce to już musiałam wracać "do dzieci" :placz: Jak zwykle filmowałam a nie fotografowałam (może to i dobrze!!!!!). We Wrocławiu zgłoszonych jest bardzo dużo parsonów - 18 szt. w tym z Czech i Niemiec no i ja z moją Elzą. Ilość "pobiła" Czaplinek zdecydowanie!!! Natomiast zaskakująco mało jacków bo tylko 7 szt.!!!! w tym mój Charly. Z Elzą powalczę, ale Charly nie będzie miał dużej konkurencji. To na tyle wieści.[/quote] Straszna obsada :o Dolicz jeszcze mnie z Emirem i Funtem. :lol: Przypomniało mi się kto wygrał Sopot w jackach :D First Edition Ell-Ell's p Ani Jóźwiak-Drożdż z gdańska
Marmal Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='PARSONRK'][Przypomniało mi się kto wygrał Sopot w jackach :D First Edition Ell-Ell's p Ani Jóźwiak-Drożdż z gdańska[/quote] First wygrał w porównaniu z sunią z mojej hodowli, która była NSwR. Zresztą zasłużenie wygrał bo jest to śliczny piesek - typowy jack!!!.
Marmal Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='PARSONRK'][Straszna obsada :o Dolicz jeszcze mnie z Emirem i Funtem. :lol: [/quote] No to powalczymy!!!!!!!!!
PARSONRK Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Malcharek Maria'][quote name='PARSONRK'][Straszna obsada :o Dolicz jeszcze mnie z Emirem i Funtem. :lol: [/quote] No to powalczymy!!!!!!!!![/quote] My to się spotykamy co i rusz :lol: w składzie Elza - Emir :lol: :lol:
Marmal Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='"PARSONRK'] My to się spotykamy co i rusz :lol: w składzie Elza - Emir :lol: :lol:[/quote] Ale jest to "zdrowa" rywalizacja :D Mam tylko nadzieję, że ze względu "na zachód" znowu nasze piękne psiaki nie pozostaną w tyle. A w jakiej klasie startuje Emir?
PARSONRK Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Malcharek Maria']Ale jest to "zdrowa" rywalizacja :D Mam tylko nadzieję, że ze względu "na zachód" znowu nasze piękne psiaki nie pozostaną w tyle. A w jakiej klasie startuje Emir?[/quote] Emir otwarta, Funt młodzież.
Marmal Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Elza w kl. championów. Będzie miała konkurentkę z Niemiec. Zobaczymy jak będzie.
PARSONRK Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Malcharek Maria']Elza w kl. championów. Będzie miała konkurentkę z Niemiec. Zobaczymy jak będzie.[/quote] Ja jeszcze nie wiem jaką mam konkurencję w klasach (o ile będzie) :D
Marmal Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='"PARSONRK"'][quote name='Malcharek Maria']Ja jeszcze nie wiem jaką mam konkurencję w klasach (o ile będzie) :D[/quote] Przypuszczam że będzie konkurencja bo trudno przy 17 szt aby jej nie było (chociaż nigdy nic nie wiadomo).
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 I po wystawie, mamy kolejne zw mł. Jeszcze nam brakuje z międzynarodówki i już :lol: jutro wkleję zdjęcia - mam tylko 2 jacki, reszta gdzieś mi uciekła :evil:
Marmal Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PARSONRK']I po wystawie, :evil:[/quote] Też muszę się pochwalić. Sunia z mojej hodowli (Feronia) została Zw.Rasy i CWC w kl. pośredniej (oczywiście w jackach) a druga (jej siostra) zwyciężyła w kl. młodzieży i skończyla championat młodzieżowy. Obie sunie po Atmie i Charlym. Wiadomość dostałam od właścicielki Feronii ze Szczecina. Bardzo się ucieszyłam tą wiadomością. Nie spytałam z wrażenia ile było jacków na wystawie i jakie. Jeżeli mogłabyś to z katalogu wypisz dane jacków. Byłabym bardzo wdzięczna.
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Malcharek Maria'][quote name='PARSONRK']I po wystawie, :evil:[/quote] Też muszę się pochwalić. Sunia z mojej hodowli (Feronia) została Zw.Rasy i CWC w kl. pośredniej (oczywiście w jackach) a druga (jej siostra) zwyciężyła w kl. młodzieży i skończyla championat młodzieżowy. Obie sunie po Atmie i Charlym. Wiadomość dostałam od właścicielki Feronii ze Szczecina. Bardzo się ucieszyłam tą wiadomością. Nie spytałam z wrażenia ile było jacków na wystawie i jakie. Jeżeli mogłabyś to z katalogu wypisz dane jacków. Byłabym bardzo wdzięczna.[/quote] jakiej wystawy ?? szczecin??
Marmal Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='"PARSONRK"'][quote name='"Malcharek Maria"'][quote name='PARSONRK']I po wystawie, :evil:[/quote] W Toruniu.
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Jacki - 4 Jack Russell Terrier Suki młodzieży COFFEE Kucykowy Kumpel (norek-abi fioletowa magia)hod i wł paulinalandsberg Jack Russell Terrier Suki młodzieży FRYNE Obornicki Nornik (charly-atma - to wasz, więc całych imion rodzicównie piszę :lol: )hod maria włmagdalena hałabaty Jack Russell Terrier Suki pośrednia FERONIA Obornicki Nornik charly-atma - to wasz, więc całych imion rodzicównie piszę :lol: )hod maria wł beata jędrzejczak Jack Russell Terrier Suki otwarta AGA Pniejnia(norek-binka fioletowa magia) hod i wł ludomiera kotarska
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Malcharek Maria']Wielkie dzięki. Jesteś niezawodna.[/quote] :oops: no co ty Wstawiam dwie fotki jacków,bo dwa mi gdzieś zwiały, a potem mi bateria padła w aparacie :evil: Wyszły jak wyszły, bo psiaki czekały jeszcze na wejście i nie chcialy pozować :lol: [img]http://photos.heremy.com/wystawy/1595690.jpg[/img] [img]http://photos.heremy.com/wystawy/1595691.jpg[/img]
tongue Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Witam po urlopie. Widzę, że sporo stron doszło. Mario! Szczeniaczki - rewelacja. Pozdrawiam
LUBA Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Ziomalka']Zdjęcia z Sopotu! Please! Dziewczyny wklejajcie Russelle. Please!!!! :hand:[/quote] Pare fotek z Sopotu Niestety nie wiem jak sie wszystkie psiaki nazywają. Jak rozpoznacie to piszcie [img]http://foto.onet.pl/upload/38/66/_521066_n.jpg[/img] Dorian [img]http://foto.onet.pl/upload/43/47/_521058_n.jpg[/img] [img]http://foto.onet.pl/upload/9/9/_521057_n.jpg[/img] RIMMEL Zona Bulls i King Bassie's SHARLEY CHAPLIN [img]http://foto.onet.pl/upload/26/21/_521053_n.jpg[/img] Pozdrawiam
PARSONRK Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='LUBA'][quote name='Ziomalka']Zdjęcia z Sopotu! Please! Dziewczyny wklejajcie Russelle. Please!!!! :hand:[/quote] Pare fotek z Sopotu Niestety nie wiem jak sie wszystkie psiaki nazywają. Jak rozpoznacie to piszcie [img]http://foto.onet.pl/upload/38/66/_521066_n.jpg[/img] [/quote] Igła Półdiable hod i wł D.K. Trenka
PARSONRK Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [img]http://photos.heremy.com/wystawy/1595601.jpg[/img] w Toruniu :lol:
Recommended Posts