PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [b]Ale mioich parsonów najwięcej[/b] :lol: :lol: :lol:
PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [img]http://photos.heremy.com/russele/1572694.jpg[/img] Kropek (Funt)
Ziomalka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Witam! Jakie zatrzęsienie Russelli ,szkoda że nas tam nie będzie :( . Zróbcie mnóstwo zdjęć będziemy podziwiać! Szczególną prośbę mam o ufocenie ZULKI MAGOR - podejrzewam, że to siostra Ziomala. Pozdrówcie ją od nas: duże buziaki :calus: .Życzymy wielu zwycięstw wszystkim dogo :thumbs: Pa!
tongue Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Oczywiscie nie ma sprawy, pozdrowię i jak się da to wysciskam. Będę latać między trzema ringami i jak się uda to popstrykam co się da.
Ziomalka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Och! To super! :lol: A teraz, skoro chwalimy się klejnotami, proszę bardzo- ZIOMAL też ma co pokazać. A poropos, wreszcie zaczyna podnosić nogę!!!!! :oops: [img]http://img292.imageshack.us/img292/6383/klejnoty2mg.jpg[/img] :scared:
PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Ziomalka']Och! To super! :lol: A teraz, skoro chwalimy się klejnotami, proszę bardzo- ZIOMAL też ma co pokazać. A poropos, wreszcie zaczyna podnosić nogę!!!!! :oops: [img]http://img292.imageshack.us/img292/6383/klejnoty2mg.jpg[/img] :scared:[/quote] Ale jakie te klejnoty jeszcze małe :lol: :lol: :lol:
tongue Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A fuj! Wstydźcie się!!!! Tak bezwstydnie pokazywać klejnoty. :lol: :lol: :lol: Jest już plan sędziowania i nasze pupile sobie trochę poczekają na ocenę. [b]Mario!!![/b] Przyślij mi zdjęcia szczeniaczków to je tu wkleję. Od poniedziałku idę na urlop, a jestem bardzo ciekawa jak wyglądają. Zresztą nie tylko ja. Pozdrawiam
Marmal Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='tongue'] [b]Mario!!![/b] Przyślij mi zdjęcia szczeniaczków to je tu wkleję. Od poniedziałku idę na urlop, a jestem bardzo ciekawa jak wyglądają. Zresztą nie tylko ja. Pozdrawiam[/quote] Przepraszam ale jestem w pracy i teraz nie mogę, a wiem, że idziesz na urlop i już chyba nie będziesz mogła ich wkleić. Mimo to, wieczorem zrobię i prześlę na priva :lol:
Ludek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Mario jak tongue nie da rady wkleić, to wyślij do mnie :D [email][email protected][/email].
Marmal Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Ludek']Mario jak tongue nie da rady wkleić, to wyślij do mnie :D [email][email protected][/email].[/quote] Jesteście naprawdę kochane, prześlę dzisiaj wieczorem na Twój adres :D , Tongue rozpoczyna urlop i już nie będzie miała takiej możliwości.
LUBA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Witam Chciałabym zpytać czy w jakiejś jeszcze hodowli oprócz hodowli p. Malcharek ( są naprawde śliczne) są szczeniaki do sprzedania Ja mam psa Jacka po Charlim zresztą i myśle o powiększeniu naszego stadka, bo te psiaki są super Pozdrawiam :)
tongue Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 LUBA! Na mojej stronie w linkach są linki do wszystkich hodowli Jacków, które mają strony [url]www.zchatkidonatki.friko.pl/linki/linki.html[/url] Owocnego szukania Pozdrawiam
Ludek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Malcharek Maria'][quote name='Ludek']Mario jak tongue nie da rady wkleić, to wyślij do mnie :D [email][email protected][/email].[/quote] Jesteście naprawdę kochane, prześlę dzisiaj wieczorem na Twój adres :D , Tongue rozpoczyna urlop i już nie będzie miała takiej możliwości.[/quote] OK. Czekam :D.
Ziomalka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Parsonrk napisała: [quote]Ale jakie te klejnoty jeszcze małe [/quote] Ale za to Funt ma krzywe! :smilecol:
PARSONRK Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Ziomalka']Parsonrk napisała: [quote]Ale jakie te klejnoty jeszcze małe [/quote] Ale za to Funt ma krzywe! :smilecol:[/quote] Ok wygraliście :wink: Zobaczymy jakie będzie miał Ziomal jak podrośnie :lol:
PARSONRK Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Russelle w Sopocie: [b]Ring nr 9 Jacki godz 11 40 Parsony godz 12 45[/b]
LUBA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Tongue Fajna strona Dziękuje za info, Będe szukać A skoro się już tak chwalicie klejnotami, to mojemu nic nie brakuje [img]http://foto.onet.pl/upload/35/45/_513969_n.jpg[/img] Pozdrawiam Powodzenia w Sopocie
PARSONRK Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ale ma mało plamisty parter :megagrin:
Ziomalka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Bo nie oskubany!!! :rainbowa: :scatter: :D :D :D
PARSONRK Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Nie on chyba tak ma. [b]Luba [/b]jak to jest z nim?? Plamisty, czy nie ?
Ziomalka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Szkoda, że w Krakowie, na wystawie, jak głaskałam Gabo, nie sprawdziłam mu parteru :bigcry: . Obiecuję poprawę, już zawsze będę to robić. :megagrin: :baddevil: :evil_lol:
PARSONRK Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Ziomalka']Szkoda, że w Krakowie, na wystawie, jak głaskałam Gabo, nie sprawdziłam mu parteru :bigcry: . Obiecuję poprawę, już zawsze będę to robić. :megagrin: :baddevil: :evil_lol:[/quote] Trzymamy cię za słowo :lol:
Recommended Posts