tongue Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Zdjęcia rewelacyjne, aż mi szczęka spadła na podlogę :eek2: Ale niestety nie ma Fanaberii. Pozdrawiam
Ludek Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Wind biegała międzi ringami. Widocznie Fanaberia nie miała szczęścia. [b]Mario[/b], udalo Ci sie może dowiedzieć jakie tytuły dostała Gracja na wystawie?
Marmal Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Ludek'][b]Mario[/b], udalo Ci sie może dowiedzieć jakie tytuły dostała Gracja na wystawie?[/quote] Niestety jeszcze nie ale obiecuję, że jak się dowiem to napewno napiszę.
Ludek Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dziękuję. Przede wszystkim ciekawa jestem, czy dostała Zw. Młodzieży, bo jakieś zawirowania były w tym temacie. Bo,że wzięłą rasę, to wiem :D i gratuluję.
tongue Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Mario! Na twojej stronie jest napisane, że pod koniec czerwca spodziewasz się szczeniąt i nic na ten temat nie piszesz (czyżbym przeoczyła). Pochwal się!!! Czekamy. Pozdrawiam
Marmal Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Są, są!!!!! Urodziły się śliczne szczeniaczki 8 szt !!!! Nie pisałam o tym "doniosłym" wydarzeniu, bo cały czas - z dnia na dzień, czekałam na powrót mojego informatyka aby zamieścił na mojej stronie informację ze zdjęciami. Do tej pory jest niestety na urlopie ale w przyszłym tygodniu już będzie to pojawią się zdjęcia i informacja. Są ślicznie umaszczone czyli białe z brązowymi znaczeniami na główkach (oczy + ucho), mają brązową plamkę przy nasadzie ogona (nie wszystkie) i nie wszystkie mają po 1 brązowej plamie na grzbiecie albo z boku. Ten opis nie oddaje w pełni tego co reprezentują, ale jeszcze trochę cierpliwości.
tongue Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 A masz jakieś zdjęcia. Jeżeli chcesz, przyslij mi na maila i ja je wkleję. Na pewno wszyscy są ciekawi Twoich pociech. Pozdrawiam
SengaSengana Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tongue, oglądałam Twoje zdjęcia z wystawy w Olsztynie i wydaje mie sie że gdzies juz Cię widziałam, albo nawet kilka razy widziałam :lol: czy Ty może bywałaś albo bywasz w Olsztynie?
Marmal Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='tongue'] Jeżeli chcesz, przyslij mi na maila i ja je wkleję. [/quote] Dzięki wielkie, po powrocie do domu postaram się przesłać. Nie wiem tylko czy ich nie usuną jako reklamę lub ogłoszenie o szczeniakach.
Ludek Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Malcharek Maria'][quote name='tongue'] Jeżeli chcesz, przyslij mi na maila i ja je wkleję. [/quote] Dzięki wielkie, po powrocie do domu postaram się przesłać. Nie wiem tylko czy ich nie usuną jako reklamę lub ogłoszenie o szczeniakach.[/quote] Dlaczego mieliby usunąć. Co w tym złego, że chwalisz się swoimi psiakami? Zresztą w innych watkach też są umieszczane :D .
Flaire Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Jeżeli nie zaczniesz nowego topiku na temat tych szczeniąt i nie umieścisz w poscie oferty sprzedaży, to zapewniam, że nikt żadnych zdjęć szczyli nie usunie. Wiem to z pierwszej ręki. :wink: W przyszłości, jeśli masz tego typu wątpliwości, prosiłabym dostosować się do wskazówek w regulaminie i po prostu przysłać mi priwa z pytaniem.
tongue Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 SengaSengana napisał: [quote]Tongue, oglądałam Twoje zdjęcia z wystawy w Olsztynie i wydaje mie sie że gdzies juz Cię widziałam, albo nawet kilka razy widziałam czy Ty może bywałaś albo bywasz w Olsztynie?[/quote] SengaSengana ja w Olsztynie rzadko bywam, więc mogę być do kogoś podobna. Ostatnio byłam w Poliklinice weterynatyjnej. Jeżdżę na okoliczne wystwy: Olsztyn, Gdynia, Sopot, no i staram się być w Poznaniu jako widz. Ostatnio byłam tez w Czaplinku. Teraz będę w Gdyni. Pozdrawiam
SengaSengana Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Tongue, ja Cię jakoś z Kortowem kojarzę nie wiem czemu :-?
tongue Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Czasami tak się zdarza, że mamy jakieś skojarzenia. Niestety ja na Korotowie nie bywam. Mam nadzieję, że może kiedyś poznamy się osobiście i wtedy zobaczymy. Pozdrawiam
SengaSengana Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Mam pointerkę więc napewno na jakims ringu się kiedyś spotkamy, ale nadal zachodzę w głowę skąd ja Cię znam :roll: :roll: A na ringu jeszcze się nie spotkałyśmy więc to napewno nie na wystawach Cię widywałam, no trudno, może jakieś urojenia mam :roll:
tongue Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Napisz mi coś więcej o swojej pointerce. Chciałam wysłać Ci list na pw, ale nie mogę dzisiaj otworzyc poczty na WP, więc nie odbiorę od Ciebie odpowiedzi. Jeżeli chchesz to napisz do mnie na ten mail [email][email protected][/email] Poza tym moje zdjęcie jest w pigułce dogomaniackiej w 5 zbiorze. Pozdrawiam
Marmal Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Ludek'] [b]Mario[/b], udalo Ci sie może dowiedzieć jakie tytuły dostała Gracja na wystawie?[/quote] No więc dzisiaj dostałam e-maila od p.Kalisza. Gracja dostała Zw.Młodzieży i Zw. Rasy. Natomiast na BOB-ie w juniorach nie chciała już chodzić (być może zmęczenie upałem).
tongue Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Mario wklejam zdjęcia Twoich słodkich pociech. Są cudne i rewelacyjne. Życzę im duuuuuużo zdrówka. [img]http://img336.imageshack.us/img336/2217/maria13gh.jpg[/img] [img]http://img327.imageshack.us/img327/544/maria29it.jpg[/img] [img]http://img310.imageshack.us/img310/557/maria31cg.jpg[/img] [img]http://img312.imageshack.us/img312/8988/maria41va.jpg[/img] Pozdrawiam
Marmal Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Tongue: wielkie dzięki za wklejenie zdjęć a Flaire za gratulacje.
tongue Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Och!!! Ale ze mnie gapa. [color=red][b]Oczywiście ja też składam gratulacje.[/b][/color] To jest ogromna radość jak psiaki z hodowli osiagają sukcesy. Zresztą jest to marzenie każdego hodowcy. Mam nadzieję, że będziemy śledzić jak rosną małe pociechy. Pozdrawiam
Marmal Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='tongue'] Mam nadzieję, że będziemy śledzić jak rosną małe pociechy. [/quote] Oczywiście że tak, teraz to wyglądają jak sardynki w puszce bo są jeszcze malutkie. Jak zaczną się "rozłazić" to wtedy dopiero będzie uciecha robić im zdjęcia. Dziękuję za gratulacje :lol:
PARSONRK Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Sprostowania do wa-wy :D Emir ma CWC I CACIB, Fana była druga ,piąta itd .
tongue Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Brawo!!!!! :klacz: :klacz: :klacz: Gratulacje!!!!! Pozdrawiam
Recommended Posts