Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

Posted

No i po Frodku i Sarze widać.
Do Sary juz się każdy przyzwyczaił, że ona "stara" jest. jakoś tak między żartami nam się to wbiło do głowy.
A Frodo zawsze taki piękny był, silny, z dużą klatą i silnie zaznaczonym kłębem.
Ostatnio jak mu chciałam zrobić zdjęcie to aż mi się smutno zrobiło. Inny pies, już staruszek. Nie ma tego ognia, który miał mając 2 lata.
Tym bardziej, że po kastracji troche ciałka mu jednak przybyło.

Niby to wszystko naturalne i takie oczywiste przecież, ale jakoś tak za szybko te lata lecą... :shake:

I tak gwoli przypomnienia - Frodo 5 lat wstecz :-(
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-43_Po0lS0Uk/Sg3f27RDHfI/AAAAAAAABc8/nAwK_bD795k/s640/100_2792.jpg[/IMG]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejku, ale ten Twój Antoś urósł ;) Rośnie Ci mały przystojniak :loveu:

Pokazałaś kawałek młodej, to teraz będziesz musiała więcej :cool3: Nie ma lekko :diabloti:

A co do starzenia się... Na to się niestety nic nie poradzi ;) Po Mice widzę, że ma już 'dojrzalsze' rysy pyszczka, no i zachowanie zupełnie nie to, co kiedyś... Trochę tęsknię za tą jej niekończącą się energią i szczenięcością... Teraz za to stała się bardzo przytulaśna i ogólnie przywiązana do mnie - więc jak tu jej nie kochać? :loveu: Nie przesadzaj z tym wiekiem Frodulca, toć to jeszcze młody psiak jest ;) Jeszcze niejedną kropkę by poderwał :D

Posted

Nie no jasne, że nie ma z Frodem tragedii. Tym bardziej, że zdrowie mu dopisuje. :)
Tyle, że wiesz, jak ja go nie widuje codziennie to różnice od razu rzucają mi się w oczy. ;)

Posted

Dopiero poczytałam, co się u was działo... przykro mi strasznie, mam nadzieję, że pech się już dla was skończył.

Ale Antos kawał chłopa! Ja go pamiętam jako kilkumiesięczne maleństwo ;)