Jump to content
Dogomania

dziadzio Aronek po wylewie i nieudanej adopcji :( Potrzebne pieniążki. ZA TM

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']No Lenko jeszcze Aron w domu:D no to masz wesoło:) ale ty jesteś twarda i się nie poddajesz-to się liczy:) Buziaki dla Aronka i reszty oczywiscie[/QUOTE]

Oj coraz bardziej wymiękam a jeszcze po ostatnich wydarzeniach to już całkiem, jedyne co trzyma mnie jeszcze w pionie to moi podopieczni to oni dodają mi sił.

Posted

Dziś jechaliśmy w ostatnią drogę on żegnał się z podwórkiem patrzył na wszystko ostatni raz, gdy niosłam go do auta, ja połykałam łzy, odchodząc prawie z nim, w aucie płakał, ja też, na stole w lecznicy stwierdził, ze bohater nie odchodzi w ten sposób i nie poddaje się nigdy to i ja się nie poddałam, zaopatrzeni w leki w kroplówki z Aronkiem na rękach ale już z uśmiechem na ustach opuściliśmy lecznicę. Teraz jest u mojej mamy ma do dyspozycji 3 pielęgniarki, leży szczęśliwy dzielnie znosi zabiegi....da radę bo kto jak nie Aron prawdziwy bohater. Wypłakałam się dziś Mysi, a was proszę o modlitwę za nas, za siłę do walki.