madzia828 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 kurcze a może udałoby się załatwić Aronkowi wizytę w programie Pytanie na śniadanie we wtorek jest kącik adopcyjny psiaków, tydzień temu bodajże był Rudzik ze schroniska w Tychach bez łapki i znalazł domek w W-wie ;) tylko nie wiem z kim możnaby się kontaktować w tej sprawie no i ktoś musiałby jechać z Aronkiem do W-wy i wystąpić w tv:diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='madzia828']kurcze a może udałoby się załatwić Aronkowi wizytę w programie Pytanie na śniadanie we wtorek jest kącik adopcyjny psiaków, tydzień temu bodajże był Rudzik ze schroniska w Tychach bez łapki i znalazł domek w W-wie ;) tylko nie wiem z kim możnaby się kontaktować w tej sprawie no i ktoś musiałby jechać z Aronkiem do W-wy i wystąpić w tv:diabloti:[/quote] do Wawy kawał drogi, ale jakby miał znaleźć wspaniały domek.. Tylko ciekawe kto to załatwił? :roll: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 przelew na Aronka: 15 zł - iwonamaj dziękujemy :cool3: Quote
Kamila_s Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Na Dobranoc po dluzszej przerwie napisze sobie..spij dobrze wspanialy Aronku:loveu::loveu: w tym tygodniu porobie troche ogloszen dla nochalka..zapraszam do wspolpracy;););) Quote
lena13 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Długo nie zaglądałam tutaj totalny brak czasu u nas fajnie, Arni biega jak szalony z dziewczynami, on już strasznie wsiąkł w to towarzystwo kiedy patrze na nich mam wrażenie, że on jest z nami od lat. Ostatnio w naszej okolicy grasuje dziki kot podejrzewają pumę, ale to już pewnie wiecie z wiadomości, fajnie mamy bo ludzie pozamykani szczelnie w domach a moje pumy szaleją w najlepsze, choć tak serio to boje się o tą moja bandę. Kochane są, takie beztroskie, nie mają kłopotów zmartwień, Aronowi to pasuje on nie wie, że każdy telefon odbieram z nadzieją, że ktoś zapyta o niego. Niestety w tym temacie cisza, nadzieja podobno umiera ostatnia więc kiedyś udać się musi. Mój chłopiec znajdzie dom, musi go znaleźć już tyle dobrego go w życiu spotkało może będzie jeszcze lepiej. Już wiosna może ta wiosna będzie dla niego szczęśliwa, mocno w to wierze. Quote
lena13 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jest jeszcze taki program kundel bury i kocury nadawany chyba z Krakowa, może tam spróbować może opisać historie Arona i wysłać zdjęcia i napisać, że on tutaj czeka na dom, że osobie chętnej się go dowiezie, może ta redaktorka to odczyta, żeby nie trzeba było jeździć. Quote
Mysia_ Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Lenko, dzięki za wieści... ;) Szkoda, że nikt o niego nie pyta :-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 no własnie... o wiele za długo :shake: Wierzyć sie nie chce, że nikt nie chce takiego cudownego przyjaciela :-( Quote
Mysia_ Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 wpłata na Aronka: 10 zł - GRZENKA dziękujemy :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 jakoś tak smutno na tym wątku naszego Aronka :-( Quote
Mysia_ Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 nasz skarbie kochany kiedy w końcu ktoś Cie wypatrzy i da domek najwspanialszy na świecie? Quote
Mysia_ Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 wpłaty na Aronka :loveu: 40 zł - Kaas_1 20 zł - Mysia_ Quote
Mysia_ Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Monica_20']Ja tez wpłaciłam na Aroneczka.[/quote] Już dotarło :razz: 50 zł - MONICA_20 dziękujemy :multi: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 doszły pieniążki ;) 10 zł - tomcug dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts