Inez de Villaro Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mysia zadzwon może do niej !!!! Może znajdzie troche czasu??? To pilna sprawa!!! Pani rytka na pewno chiałaby miec to juz za sobą,a my także widzieć Arona bezpiecznego w swojej budzie!!! Kamila, jeżeli chodzi o bazarki, mogę je wystawiac jesli nikt inny nie umie, ale swoich rzeczy na razie nie mam...wystawiłam juz...więc jezeli ktoś ma rzeczy to może mi posłac foty i krótki opis z ceną...ale potem bedzie musiał sam wysłac pod wskazany adres...ja mam pocztę pare kilometrów stad i naprawde nie mam czasu stac tam w kolejkach. Jeżeli taka forma Wam odpowiada to służe pomocą...wystawie, przypilnuje i porozsyłam wiadomości bazarkowe. Quote
Mysia_ Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ja nie ma numer rytki :shake: Też bardzo chcę mieć juz to za sobą, żeby chociaz na chwilkę odetchnąć... Na dzisiaj już kończe, bo naprawdę padam na twarz :oops: Quote
lena13 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mam na obiekcie 10 psów, nie mam choinki ubranej, nie mam nic na święta, mogę jednak zorganizować żeby odebrać Arona z Wrocławia za zwrotem kosztów paliwa, nie mam już sił na nic, jest mi po prostu przykro. Quote
rytka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Mysia zadzwon może do niej !!!! Może znajdzie troche czasu??? To pilna sprawa!!! Pani rytka na pewno chiałaby miec to juz za sobą,a my także widzieć Arona bezpiecznego w swojej budzie!!! Kamila, jeżeli chodzi o bazarki, mogę je wystawiac jesli nikt inny nie umie, ale swoich rzeczy na razie nie mam...wystawiłam juz...więc jezeli ktoś ma rzeczy to może mi posłac foty i krótki opis z ceną...ale potem bedzie musiał sam wysłac pod wskazany adres...ja mam pocztę pare kilometrów stad i naprawde nie mam czasu stac tam w kolejkach. Jeżeli taka forma Wam odpowiada to służe pomocą...wystawie, przypilnuje i porozsyłam wiadomości bazarkowe.[/quote] Aron spi teraz ze mna w lozku jest bezpieczny ale chodzi za mna krok w krok . Quote
Inez de Villaro Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 lena, czy mogłabys w takim razie dogadac sie z Pania rytką w sprawie tego transportu? Macie swoje nr tel czy gg....przecież ... Myslę, że pieniadze na koszt paliwa są??? Załatwcie to dziewczyny szybko i bedzie po sprawie!!! I wszyscy zapomnimy o tym! Pani rytka odwiezie go do Wrocławia, we Wrocławiu ktos od leny go odbierze...i pies może znaleźć sie w hotelu! Quote
Inez de Villaro Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mam nadzieje że wszystko sie uda! Quote
Lu_Gosiak Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Oby..całe szczescie w tym wszystkim, ze Aronek moze wrocic do Leny Quote
Mysia_ Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 dobrze, że już wszystko umówione.... Aronek ma oczywiście jeszcze kasę, więc w razie co na transport napewno będzie... Quote
lena13 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aron już u mnie, nakarmiony, wygłaskany, poznał wszystko, zresztą nic u nie go nie ruszałam, w podróży byl grymasny,...patrzył za rytką jak odchodziła, acha i jeszcze jedno otrzymałam tylko Arona, żeby była jasność, żadnych pieniędzy nie, jak będzie chciała to wpłaci je na konto, które wskażecie ja nie chcę być o cokolwiek pomówiona. Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aronku, tak mi przykro. Ale cieszę się, że wróciłeś do Leny, mam nadal nadzieję na domek. Quote
rytka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aron prawie cala droga do Wroclawia spal .Prosze niech mi ktos napisze jaki jest numer /aktualny / Arona i jutro bedzie wplata 400zl.Na to konto bede dokonywac tez comiesiecznych wplat dla niego. Quote
Kamila_s Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 konto do wplat dla Aronka mysi Małgorzata Urszula Witkowska 27 1140 2004 0000 3102 4946 0354 KONIECZNIE z dopiskiem DLA ARONA!!!! Quote
Inez de Villaro Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 SPOKOJNYCH ŚWIĄT I LEPSZEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!! [URL=http://blingee.com/blingee/view/79421767-aron][IMG]http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/4bb/335021279_217670.gif[/IMG][/URL] [URL=http://blingee.com]Build your own Blingee[/URL] Quote
Mysia_ Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Kamila_s']konto do wplat dla Aronka mysi Małgorzata Urszula Witkowska 27 1140 2004 0000 3102 4946 0354 KONIECZNIE z dopiskiem DLA ARONA!!!![/quote] dokładnie... Dopiero teraz udało mi się wejść na dogo, ehh te Święta :roll: Quote
tomcug Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Aronku, oby następny domek był już TYM DOMKIEM!!!! Tego ci życzę. Quote
t_kasiek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 dobrze, ze Aron juz bezpiecznie dojechal do hoteliku....oby nastepny domek byl trafiony !!! Quote
Mysia_ Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Aga co tam u Was? Jak Święta? :roll: Quote
lena13 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Aron wrócił do siebie, wszystko zna poznał miskę poznał budę, zachowuje się jakby z wakacji wrócił do domu, w nocy wyje, jednak wyje do Pameli nie za Rytką, tak sobie to tłumaczę, jest mi wtedy łatwiej bo gdy na niego patrze wciąż myślę o tym widoku jaki widziałam u Rytki, pies w domu szczęśliwy, myślałam, ze każdy pies tego chce, chce domu i swojego człowieka, Aron pewnie też, tylko on musi jeszcze trochę poczekać, a następny domek musi być ten właściwy, żeby nie mieszać w głowie zarówno Aronowi jak i mi. Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 teraz już musi być lepiej, będzie napewno... Oby znalazł się cudowny domek ;) Quote
t_kasiek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aronku.....obys znalazł ten wmarzony domek...... Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 coś tu ostatnio cichutko... Cioteczki, wyjeżdżam na kilka dni, pamiętajcie o Aronku... Nadal szukamy dla niego domku, ale takiego najwspanialszego ;) Quote
tomcug Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aronku, ja ciebie podniosę, nie możemy zapominać o tobie. Quote
Recommended Posts