Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stanowczo za szybko. Za chwilę czka mnie pożegnanie z Aspenkiem, ale cieszę że było mi dane spędzić z nim tyle czasu i mam nadzieję że rok, kiedy przyjedzie na wystawę do Polski, nadal będzie mnie pamiętał:placz:
Ech zmienię temat na bardziej radosny...
Poniżej fotka "Zmęczeni kochankowie" Mój Antoni to nie byle jaki burak co to tylko bara bara i spadaj mała. To Gentelmen, który wie, że po seksie trzeba kobiecie okazać czułość i przytulić.

Uwielbiam tą fotkę. I od razu się wzruszam na wspomnienie tej wielkiej miłości.

Posted

Ja to bym go chyba nie oddała na Twoim miejscu, w końcu to ten pierworodny hihi, ale na tym polega hodowla ;)

A Tonis faktycznie gentelmen :cool3:
A co to za sunieczka ?

Posted

Nio co ty Iza- przeca tą sunię musisz znać...

Ja nie mogę mieć kolejnego samca- Antoni gentelmenem jest tylko dla suczek. Od pierwszego dnia wiedziałam więc, że kiedyś będę musiała się z Aspenkiem rozstać.

Posted

miniaga napisał(a):
Nio co ty Iza- przeca tą sunię musisz znać...

Ja nie mogę mieć kolejnego samca- Antoni gentelmenem jest tylko dla suczek. Od pierwszego dnia wiedziałam więc, że kiedyś będę musiała się z Aspenkiem rozstać.

Zawsze miałam kłopoty ze wzrokiem haha
Toz to Milka od Magi, aż mi wstyd normalnie, że aż tak ślepa jestem ;)

No to nie ciekawie.
A jak teraz kontakty Tonika z Aspenem ?
Pewnie póki mały jeszcze szczyl to wszystko w porządku co ?

Posted

Aspen z Toniciem dogadują się dobrze, ale bez ustanku toczą z sobą bezkrwawe pojedynki. Tonic to dominant.

Gosia... Nie jestem przesądna, ale poczekajmy do końca lutego. Jakieś cosiki mieszkają w brzuchu Mili.
Dla mnie to ogromne wydarzenie, bo to mój pierwszy samiec od jakiś 22-23 lat. Pierwsze krycie mojego psa i masa wrażeń. Ja się wciąż emocjonuje takimi rzeczami i ogromnie je przeżywam. Z Tosia jestem ogromnie dumna !!!!

Posted

Aga ja do tej pory przezywam kazde krycie moich chlopakow i los szczenkow tez mnie interesuje,a na to z reguly nie mam wplywu bo nie ja je sprzedaje...

Posted

Agama napisał(a):
czy to znaczy ,ze mozna wstepnie gratulowac ,nie zapeszajac oczywiscie

Właśnie... to kiedy będą te śliczne dzieciątka... :loveu: żeby zdążyć z tymi "jakby co" gratulacjami :p

Posted

Ilka21 napisał(a):
no kawaler pełną gębą:loveu:, zaraz na panny ci pójdzie

na pannach to on juz byl :lol: a raczej do takiej jednej sie nieźle dobierał :eviltong: :evil_lol:

cudo maluszek :loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...