Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie boskie fotyyyyyyyy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Super maluch i jak na pierwszy raz idzie mu całkiem przyzwoicie ustawianie :loveu:
Jagodzianka super buzka :loveu:Ach jak ja lubię ta zmore :loveu:

Posted

Aspenik jest cudny,przepiekny i cala przyjemnoscia bylo dla mnie zrobienie mu fotek, jest strasznie fotogeniczny:)
Ale ja sie zakochalam z wzajemnoscia w Tonicu:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jaga nie wyglada jak mamusia!! :crazyeye::loveu: Sliczna jest!!! :)

Aspenek rewelacja, fotki cudne, Kate masz talent :) :angel: te w galerii ogolnej maluszkow tez niezle ;):loveu:

Posted

Kate zmartwię cię ale Tonic to babiarz- dziś wyrywa Dadę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jedno jest jednak stałe- Tonic ma masę wielbicielek i każda dziewczyna która do mnie przyjedzie jest totalnie zakochana w Tosiu. Cieszę się z tego ogromnie, bo Tonic ma niezwykły charakter:loveu: nio i przystojny niesamowicie:loveu::loveu::loveu:

Posted

W weekend odwiedziły nas dwie wspaniałe dziewczyny: Kate i Dada. Widzieliście już przepiękne foteczki Kasi a teraz parę moich (nie tak dobrych) ze spotkania z dziewczynami. Kasia była w piątek a Dada w sobotę

Posted

Fajnie się bawiłyście fotki psiaków cudowne... ciocia Agnieszka jak zwykle w otoczeniu pyszczków, łapek i języczków... Miniaga tylko ciebie na tych fotkach mało ;)....

Posted

Jakie świetne zdjęcia!!!!!!!!!!!!! :multi::multi:
Chciałam Ci Aguś i Twojemu Arturowi kolejny raz z całego serca podziękować za szalenie miły dzień!
Masz wspaniale psie stado, wesołe i ufne psy. Nawet mocno mnie nie miały dosć :evil_lol:
A, Aspenek jest przesłodki :loveu: