Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dużo ludzi tu nie zagląda, ale na wszelki wypadek napiszę , że dnia 1 marca 2009 roku organizowany jest [B]dzień otwarty [/B]w przytulisku dla psów w Lesznie od godz. 10oo 15oo. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych.;)

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała bryka i fika na całego:evil_lol: czasami wciela się w istną torpedę!!!! :lol:
a później jest bardzo grzeczna:loveu:
nawet nie tęskniła za braciszkiem, ale braciszek pierwszej nocy troszkę tak:-( ale już jest dobrze, pojedziemy go niedługo odwiedzić:lol:

Posted

[quote name='brydzia']Mała rośnie jak na drożdżach,jest śliczniutka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

To prawda!!!:lol:

Powiem Wam, tak w sekrecie;), wszyscy mówią, że ma u nas zostać:razz:

Posted

[COLOR=darkorange]Dnia 1 marca 2009 roku organizowany jest [B]dzień otwarty [/B]w przytulisku dla psów w [/COLOR][COLOR=darkorange]Lesznie od godz. 10oo 15oo.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych.[/COLOR] :bye:

Dobre nowinki tutaj w Lesznie! Jak sie wabi ta Mala czarnulka !:loveu:

Posted

Mimo tych mrozów u nas serca gorące i chęć pomocy naszym bidulom:loveu:, cieszę się , że coraz więcej osób zgłasza się z chęcią udzielenia pomocy.:multi:
Musimy się jeszcze zmobilizować i zawalczyć nowe schronisko dla naszych psiaków, coby następną zimę spędziły już w nowym ciepłym miejscu:p

Posted

[COLOR=darkorange][FONT=Arial Black]UWAGA! 1 MARCA DZIEN OTWARTY SCHRONISKO LESZNO[/FONT][/COLOR]
[COLOR=darkorange][FONT=Arial Black]od 10-15-tej ZAPRASZA SERDECZNIE ![/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=darkorange][FONT=Arial Black]UWAGA:bluepaw:! 1 MARCA DZIEN OTWARTY SCHRONISKO LESZNO[/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=2][FONT=Arial Black]od 10-15-tej [/FONT][FONT=Arial Black]ZAPRASZA SERDECZNIE![/FONT][/SIZE][SIZE=4]:dog:[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Lilmo']Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale chciałam zapytać czy orientujecie się czy jest tutaj na dogo ktoś ze Stowarzyszenia Noe w Gostyniu ? Wkrótce wracam po 6 latach przerwy do Gostynia i chciałabym bardzo jakoś zaangażować się w pomoc zwierzakom z tego własnie miejsca i dobrze byłoby już powoli zacząć sobie wyrabiać tutaj jakieś kontakty :lol:[/quote]

:shake: niestety, ja nikogo nie znam

Posted

[COLOR=darkorange][FONT=Arial Black][FONT=Verdana][COLOR=#000000] :bluepaw: [/COLOR][/FONT]UWAGA! 1 MARCA DZIEN OTWARTY SCHRONISKO LESZNO:Dog_run:[/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]od 10-15-tej [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]ZAPRASZA[/FONT] SERDECZNIE!:dog:[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

Nasze nowe psiaczki:

[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/psy_001.jpg[/IMG]

[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/psy_012.jpg[/IMG]

[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/psy_009.jpg[/IMG]

[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/dsc01443_s.jpg[/IMG]

Kto przygarnie te piękne psinki?

Posted

Jakie ślicznoty :loveu: szczególnie moje serce podbił rudzik z 2 zdjęciam,ma tak przerażliwie smutne oczka, że aż mi serce pęka na milion kawałków patrząc na to zdjęcie :-( Ja też poproszę o wiecej informacji i zdjęć, mogłabym porobić jemu lub innym psiakom ogłoszenia na różnych portalach ;)

Posted

[quote name='Lilmo']Jakie ślicznoty :loveu: szczególnie moje serce podbił rudzik z 2 zdjęciam,ma tak przerażliwie smutne oczka, że aż mi serce pęka na milion kawałków patrząc na to zdjęcie :-([/quote]

Nie tylko Twoje;)

:multi: Rudzik już w nowym domku!!!!:multi:

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[COLOR=darkorange][FONT=Arial Black][FONT=Verdana][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT]UWAGA! 1 MARCA DZIEN OTWARTY SCHRONISKO LESZNO:Dog_run:[/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]od 10-15-tej [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]ZAPRASZA[/FONT] SERDECZNIE!:dog:[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

oby tak dalej ! Trzymamy kciuki !

Posted

[quote name='sabina***']Nie tylko Twoje;)

:multi: Rudzik już w nowym domku!!!!:multi:

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Oooo jak cudownie ! :loveu: życzę maleństwu dużo szczęścia w nowym domku!