Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja mama nie zna litości!!!
Od dawna próbuję namówić mamę na psa. Co mi po takim psie mojej siostry co przyjedzie raz na miesiąc?! Ja potrzebuję psiaka tak tęsknie za Sajgim, a przecież nawet z nim na spacer wyjsć nie mogę, przecież nie mogę tak ot siut pójść z Bielska do Katowic!
Tak więc pokazałam mamie Mutu, zakochałam się w nim, jeszcze nie widziałam tak orginalnego psiaka, jego umaszczenie, jego oczy, cuuudo ^^ Zachwycała się ale NIE ;/
Mutu był by idealny: krótkowłosy (bo długowłose nie przypadają mi dop gustu), mały (chyba nadaje się do bloku?), młody (da się go ułożyć), no i chyba z Bielska tak? A poza tym czytam o nim posty i aż wzdycham taki kochany psiak!
Po prostu się w nim zakochałam i od paru dni próbuję mamusię i tatusia udobruchać ]:->. Moja mama tak tylko mówi, że nie chce psa, a jak tylko Sajgi wyjeżdza to już marudzi, że nie ma kogo karmić, przytulać i całować :D. Gdy wyjedziemy, psiakiem zajmie się mój starszy brat, już to nawet powiedział, a moja mama kocha psy i tato też, nie widzę więc nic przeciwko przed posiadaniem psiaka.

Proszę, napisz coś więcej o Mutu! Wady, zalety itd. A ja lece do taty (z tatą zawsze łatwiej ^^).

EDIT:
Żebyście sobie nie myśleli, że jestewm jakim bachorem co sobie psa nagle wymyślił, powiem, że sporo zdążyłam się dowiedzieć na temat psów, wiem, ze z psem trza wychodzić na spacer, bawić się, karmić, myć, chodzić do weta itd. BBeta, jeśli mi się uda rodziców przekonać, Mutu miałby dobry dom =D, wiem to ze stosunku moich rodziców do Sajgona (psa mojej siostry).
I nie chce od razu zbyt dużo obiecywać, jeszcze nic nie wiadomo. Postaram sie jak mogę, jak się nie uda, to mam wiele znajomych, napewno ktoś się znajdzie ^^

Posted

[quote name='anndzia']no i chyba z Bielska tak?[/QUOTE]
Prawie ;)

[quote name='anndzia']A tak poza tym, skąd masz Mutu?[/QUOTE]
Z Jastrzębskiego schroniska

Jeśli któreś ogłoszenie już wygasło to byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś wystawił je ponownie ;)

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/Mutu/Mutu_06.jpg[/IMG]

Posted

Tigrunia masz rację - zwłaszcza, że z BB sporo Dogomaniaków jest i nie ma szans na zły domek, bo odnajdziemy każdego :diabloti:

Andziu, trzymam kciuki!

Piękne zdjęcie, naprawdę się dziwię co ten Mutu jeszcze robi bez pana :shake:

Posted

[URL="http://www.zolnierz.pl/doodatki/tmp/2008/04/dog.gif"][IMG]http://www.zolnierz.pl/doodatki/tmp/2008/04/dog.gif[/IMG][/URL]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]MUTU czeka na domek.... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BBeta']

Jeśli któreś ogłoszenie już wygasło to byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś wystawił je ponownie ;)

[/quote]

Ponowiłam Allegro;)i dodałam nową fotkę.

Posted

[quote name='MARCHEWA']BBeta,a może Mutu zostanie u ciebie:cool3:,tak ładnie pasuje kolorystycznie do twojej suni;):evil_lol:[/QUOTE]
Pasuje? :hmmmm: Ona jest chyba innego zdania... :diabloti: