Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do naszego przytuliska trafiła biegająca po miasteczku bokserka. Młoda sunia, może ma 2 lata, może nie. Pręguska zgrabna i śliczna z nieciętym ogonkiem.
Taki typowy boksio w zachowaniu - co widać przy próbie fotografowania - minuty nie ustoi w miejscu.
Myślałam, miałam nadzieję, że ktoś jej szuka, że zgubiła się. Niestety, dni mijają, a Rumba czeka w klatce przytuliska wypatrując z dachu budy, czy nikt po nią nie idzie.
Nie idzie, nikt!!!

Dlatego sądzę, że najwyższy czas ją pokazać.
Nazwałam ją Rumba, budząc dziki rechot Rene&Rabik, bo tak seksownie kręci doopinka, jak idzie.

Jest jeszcze samą radością. Łagodna do ludzi, tylko skacząca, zabawowa. Widać nikt z nią nie pracował i może kogos przerósł temperament boksi.

Pomocy.

A tu tęsknie spogląda z kojca.

Kto może pomóc.
Bokserka w potrzebie.

Posted

supergoga napisał(a):
Nazwałam ją Rumba, budząc dziki rechot Rene&Rabik, bo tak seksownie kręci doopinka, jak idzie..

Z tego co pamiętam to padały różne psie imona, miała być Samba, Cha-cha (dobrze, że nie Tango :evil_lol:) - Rumba to podobno najseksowniejszy taniec - dlatego do niej pasuje to imię :lol:

Posted

Boksery w potrzebie to chyba najwłaściwszy adres;)
Piesa jest śliczna i do tego młodziutka, to pewnie chętni się znajdą.
Tylko lepiej byłoby jej zrobic sterylkę jak najszybciej, wiadomo czemu.
Na fotkach wygląda słodko biedulka.

Posted

Domek ma przyjechać ok. 14.00. Byłam w schronisku o 11.00, niestety nie doczekałam się. I Państwo przyjada chyba niebawem. czyli nadal prosimy o myslowe wsparcie dla Rumby.