Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Ło, ale mnie dawno nie było :D pod wpływem... wolnego czasu postanowiłam coś nabazgrać ;)) Gruba hasa, pierwsza cieczka już CHYBA* na za nami (*po czym rozpoznać, że już jej się skończyło i nie będzie niemiłych niespodzianek?), niedługo leci pod nóż :cool3: (zna ktoś jakiegoś dobrego weta we Wro?). Jej pani pilnie się uczy (:diabloti:) i czyta książki (nie ma to jak nakupować książek i dalej wypożyczać z biblioteki:eviltong: ). A! I musimy się pochwalić, że Luka "nurkowała" w Odrze i była bardzo zdziwiona, kiedy jej się grunt pod nogami zapadł xD teraz z wody nie wychodzi, menda mała :-o przełamała się ;) czekajta, może jakie fotki będą...

I weź tu się skup... :cool3:

Taaak... za wszelką cenę chciała mi przeszkodzić :diabloti: (i ja jej na mało pozwalam?)

Posted

A teraz brawo dla panci, która wzięła du** w troki i wstawiła te kilka fotek :D niektóre są sprzed 2 dni, a niektóre 3 miesięcy, więc wybaczcie dysproporcje :lol: pa :loveu::loveu:

Posted

Polski można powiedzieć bardzo dobrze, bo mam maxa za zamknięte i tylko od krótkiej formy wypowiedzi i wypracowania będą zależeć pkt :P matma gorzej, bo porobiłam dużo beznadziejnych i bezmyślnych błędów (:placz:), ale w sumie może nie będzie źle. Ważne, że mam już za sobą ten stres (teraz walka o oceny...) .

Posted

No, witaj!
Jaka ona jest śliczna :):).
Co do sterylki, to raczej nie musisz się przejmować, ja sterylizowałam moją kotkę "na wsi" (mieszkam na bielanach) i wszystko poszło bez komplikacji, a zabieg też tanio wyszedł :) ;)