McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [B][FONT=Tahoma][SIZE=3]XV Klubowa Wystawa Molosów i Szwajcarskich Ras Pasterskich - 14.09.2008r. Info ze strony:[/SIZE][/FONT][/B] [LEFT][FONT=Tahoma][B]Cytat: [FONT=Tahoma][B]XV Klubowa Wystawa Molosów i Szwajcarskich Ras Pasterskich - Molossoid breeds, Swiss Mountain and Cattle Dogs Club Show [/B][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2](bez bokserów, dogów niemieckich, nowofundlandów i rottweilerów - except German Boxers, Great Dane, Rottweilers and Newfoundlands)[/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=Tahoma][B][COLOR=#ff0000]UWAGA ![/COLOR] Wszystkie rasy wystawiane na wystawie mają prawo do otrzymania tzw. "dużego CWC".[/B][/FONT][/SIZE] [FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Miasto - City, Date - Date[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma]Warszawa[/FONT][/B][FONT=Tahoma][B], 14.09.2008[/B][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Miejsce - Place[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]tereny Klubu Sportowego "GWARDIA" - Warszawa, ul. Racławicka 132[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]25.08.2008 - nie będzie przedłużany ![/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Opłaty - Entry Fees[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]UWAGA ! - Zgłoszenia nieopłacone nie będą przyjmowane ![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=Tahoma][B]Wystawcy krajowi:[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- za pierwszego psa [B]90 zł [/B](1 egz. katalogu bezpłatnie)[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- za każdego następnego [B]80 zł [/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- za psa w klasie szczeniąt [B]35 zł [/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- za psa w klasie weteranów [B]35 zł[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma][B]Foreign exhibitors:[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- for the first dog (with Catalogue) [B]90 PLN [/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- for every additional dog (without Catalogue) [B]80 PLN[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- puppy class [B]35 PLN[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Tahoma]- veteran class [B]35 PLN[/B][/FONT][/SIZE] [FONT=Tahoma][B][COLOR=#ff0000]UWAGA ![/COLOR][/B][/FONT] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Zgłoszenia nieopłacone nie będą przyjęte.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma]Hodowlane: cała strona (cz-b) 50 zł, pół strony (cz-b) 30 zł [/FONT][/B][FONT=Tahoma]Formaty reklam: cała strona (A-5) - 115 x 178 mm, pół strny (A-6) - 115 x 87 mm. Gotowe reklamy - format pliku: CDR (Corel Draw - czcionki zamienione na krzywe), TIFF (min. 300 dpi), JPEG lub PDF. Materiały do reklam: tekst + zdjęcia (TIF lub JPEG, min. 300 dpi). Pliki można wysłać e-mail'em na adres: [B][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Planowana obsada sędziowska - Judges[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Jan Herngren (S)[/B] Berneński pies pasterski (Bernese mountain dog) [B]Jaroslav Matyas (SK)[/B] Broholmer Owczarek kaukaski (Caucasian shepherd dog) Owczarek środkowoazjatycki (Central asia shepherd dog) [B]Jadwiga Niciewicz (PL)[/B] Hovawart Mastif angielski (Mastiff) Mastif hiszpański (Spanish Mastiff) Mastif pirenejski (Pyrenean Mastiff) Mastif tybetański (Tibetan Mastiff ) Pirenejski pies górski (Pyrenean mountain dog) Shar Pei [B]Pettko Csaba (H)[/B] Bernardyn (Saint Bernard Dog) Bullmastiff Tosa [B]Gabriela Ridarcikova (SK)[/B] Appenzeller (Appenzell cattle dog) Duży szwajcarski pies pasterski (Great swiss mountain dog) Entlebucher Sennenhund Leonberger [B]Andrzej Stępiński (PL)[/B] Anatolian Dog argentyński (Dogo Argentino) Dogue de Bordeaux Fila Brasileiro [/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#333333]Mastif neapolitański (Neapolitan Mastiff)[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2] [B]Anna Bogucka (PL)[/B] Buldog angielski (Bulldog) Dog z Majorki (Majorca Mastiff) [B]Alfredo Alessandri (I)[/B] Cane Corso Italiano Dog kanaryjski (Dogo Canario) [B] Konkurencje hodowlane: [/B]Wybór komisyjny w składzie: [B]Paweł Szemraj, Andrzej Szutkiewicz, Marek M. Bork-Grabkowski[/B] [B]Konkurencje finałowe:[/B] [U]Molosy[/U] BiS Szczeniąt – [B]Pettko Csaba (H)[/B] BiS Weteran – [B]Gabriela Ridarcikova (SK)[/B] BiS Junior – [B]Alfredo Alessandri (I)[/B] BiS – [B]Jaroslav Matyas (SK)[/B] [U]Szwajcarskie Psy Pasterskie[/U] BiS Szczeniąt – [B]Jan Herngren (S)[/B] BiS Weteran – [B]Jan Herngren (S)[/B] BiS Junior – [B]Jan Herngren (S)[/B] BiS – [B]Jan Herngren (S)[/B][/SIZE][/FONT] Czy dogomaniacy dopiszą? :smile:[/B][/FONT][/LEFT] Quote
panienkabubu Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja wybieram inną wystawę w tym czasie :cool3: Quote
betka-sp Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Może ktoś jednak jedzie na klubówkę ??? Quote
LadyRebel Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 W rasie cane corso i dogo canario zmiana sędziego. Sedziowac bedzie Anna Rogowska. Pan Allesandri niestety miał wypadek i nie jest w stanie przyjechac :( Quote
panienkabubu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Eeech tak myślałam, że jak wybiorę inną wystawę w tym czasie to będzie mało psów :eviltong: No cóż - trudno, wolę moją krajówkę w swoim oddziale!:multi: Quote
Pieseczkowo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja będe pisać oceny na molosach w niedziele.Ring sedziny Nicewicz.A w piatke i sobotote jestem ze swoim psem.;) Quote
Cekinka13* Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 W tym samym czasie i miejscu odbędzie się bodajże [B]XXIII KLUBOWA WYSTAWA TERIERÓW I CZARNYCH TERIERÓW[/B]? Quote
Kaya Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dwie sa w tym samym czasie :) Będę o ile pociąg będzie mi pasował powrotny ;) Quote
betka-sp Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=74300"]Pieseczkowo :razz::razz::razz:[/URL] to będziesz pisała nasze ocenki :cool3::cool3::cool3: o ile dojedziemy :placz: Quote
Cekinka13* Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Skoro są dwie w tym samym czasie i miejscu, to niech autorka wątku - McDzik - edytuje pierwszy post i tytuł, niech wątek będzie i o klubowej molosów, i o klubowej terierów. Wg. mnie tak będzie najlepiej ;) Quote
Pieseczkowo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='betka-sp'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=74300"]Pieseczkowo :razz::razz::razz:[/URL] to będziesz pisała nasze ocenki :cool3::cool3::cool3: o ile dojedziemy :placz:[/quote] Mam nadzieje ,że dojedziecie.To jak bedzie w niedzielę i będziesz juz na ringu to pomachaj do osoby piszacej oceny.Będę wiedzieć ze to ty. Quote
panienkabubu Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Z tego co się orientuję, to tamta wystawa ma swój wątek. Sprawdźcie w spisie wystaw: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86876[/URL] Quote
Pieseczkowo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A to ja juz nie wiem .Ja tylko ze dwa posty napisałam. Quote
Cekinka13* Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Klubowa wystawa terierów nie ma wątku. Myślę, że dobrze byłoby "połączyć" je w jednym wątku, właśnie tym. Quote
Kaya Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Pociąg mam 16:21 mam nadzieje że chociaż na MP zdąże spokojnie pójść, ale wątpie że na finały zostane :( Quote
Pieseczkowo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Spokojnie finały się zaczna 15.30.Ale zawsze na poczatek będziesz.A ty w Warszawie jesteś dzien po dniu czy tylko jakos na wybrany dzień.Nie pamietam czy Cie juz o to pytalam Quote
Cekinka13* Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Widzę, że McDzik raczej nie połączy obu wystaw w jednym wątku, założyłam więc osobny wątek o klubowej terierów i czarnych terierów: [U][URL="http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120403"][B]http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120403[/B][/URL][/U] Zapraszam serdecznie ;) Ja w niedzielę będę na 100% :cool1: Quote
Kaya Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Pieseczkowo jestem cały weekend i chyab jednak zdecyduje się na powrót godz. później więc mam nadzieje że finały obejrze :) Quote
Basik Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Czy ktoś jedzie przez Toruń i może mnie zabrać - jade bez psa... Quote
betka-sp Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Pieseczkowo']Mam nadzieje ,że dojedziecie.To jak bedzie w niedzielę i będziesz juz na ringu to pomachaj do osoby piszacej oceny.Będę wiedzieć ze to ty.[/quote] hihihihhi...oki.... ja będę w sukach- młodzieży z czarną panienką :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Pieseczkowo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To machaj.Albo jak podejdziesz do oceny to cos tam mruknij czesc czy cos w tym rodzaju.Nie przeraż się ja mam 16 lat wiec nie jestem jakas dorosla kobieta. Quote
M&S Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 czy wiecie może, o której jutro będą sędziowane majorki (tak mniej więcej oczywiście:p) Quote
McDzik Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Nie wchodziłam na ten wątek i nie widziałam tej prosby, ale już dopisane w tytule i można SKLEIĆ oba wątki, tak więc proszę o to [B]moderatora[/B] :) Quote
Cekinka13* Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 McDzik, klubowa terierów ma już swój wątek, więc niech będą dwa oddzielne ;) Quote
McDzik Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Cekinka13*']McDzik, klubowa terierów ma już swój wątek, więc niech będą dwa oddzielne ;)[/quote] No to ok, odwoluję prośbę. Dobrze, ze nie zdazylam zadnego PW jeszcze wyslac :evil_lol: Quote
Recommended Posts