Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młody 5 miesięczny szczenior- owczarkowaty mieszany z czymś szorstkowlosym najprawdopodobniej z wilczarzem. Jest bardzo mądrym psem- pół godziny i siad, leżeć, łapa opanowane, reaguje już na imię. Załatwia się tylko na dworzu. Jest żywym, energicznym i wesołym psiakiem. Będzie spory. Do tej pory stanowil ozdobę balkonu w bloku i nie był w ogóle wychowywany.
Niestety nie może z nami zostać. Czego bardzo żałuję bo jest cudowny.

narazie tylko jedna fota: popoludniu będzie więcej.

Posted

mały ma 5 miesięcy i waży 26 kg. jest wyższy od mojej Labki. wg mojej wetki urośnie jeszcze z 15 cm i bedzie ważył ok 35 kg, zobaczymy jak się sprawdzi. uczy się szybciej niż mój Labrador!!! jestem w szoku!!
i uwaga.. chyba mamy domek.... ale ciiii

Posted

Jeżeli w takim wieku już tyle waży to spokojnie do ciągnie w wieku dorosłym do 40 kg, albo i więcej!:cool3:

Bruńcio miał 5 mscy, jak do nas przyjechał i ważył o 1,5 kg mniej, a teraz to potwornicki o masie ok. 50 kg, więc te 35 kg docelowej wagi to ściema!:eviltong:

Posted

on szczupak raczej jest misiek pewnie z niego nie bedzie, ale spory chłopak bedzie nie ma co, a jakiej wielkości jest wasz Bruncio?

Posted

WEGGA napisał(a):
on szczupak raczej jest misiek pewnie z niego nie bedzie, ale spory chłopak bedzie nie ma co, a jakiej wielkości jest wasz Bruncio?

Tzn. na wysokość w kłębie, czy jak?? Czekaj zmierzę go na śpiąco :evil_lol:

Posted

Maly trafił do nowego domku a mnie serducho boli. :( tak mi smutno, przywiązałam się choć tak krótko był u mnie, on chyba też się z nami zżył i "płakal" jak jechałam do domu (ja też) ale bedzie mu dobrze tym się pocieszam.