WEGGA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Młody 5 miesięczny szczenior- owczarkowaty mieszany z czymś szorstkowlosym najprawdopodobniej z wilczarzem. Jest bardzo mądrym psem- pół godziny i siad, leżeć, łapa opanowane, reaguje już na imię. Załatwia się tylko na dworzu. Jest żywym, energicznym i wesołym psiakiem. Będzie spory. Do tej pory stanowil ozdobę balkonu w bloku i nie był w ogóle wychowywany. Niestety nie może z nami zostać. Czego bardzo żałuję bo jest cudowny. narazie tylko jedna fota: popoludniu będzie więcej. Quote
WEGGA Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 to ucho mu zawsze stoi, drugie też czasem stoi a czasem się kladzie. :) Quote
Koperek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mam słabość do takich małych potforkóf!:loveu: Ile teraz waży to "maleństwo"?? Chociaż tak około... Quote
WEGGA Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 mały ma 5 miesięcy i waży 26 kg. jest wyższy od mojej Labki. wg mojej wetki urośnie jeszcze z 15 cm i bedzie ważył ok 35 kg, zobaczymy jak się sprawdzi. uczy się szybciej niż mój Labrador!!! jestem w szoku!! i uwaga.. chyba mamy domek.... ale ciiii Quote
Koperek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jeżeli w takim wieku już tyle waży to spokojnie do ciągnie w wieku dorosłym do 40 kg, albo i więcej!:cool3: Bruńcio miał 5 mscy, jak do nas przyjechał i ważył o 1,5 kg mniej, a teraz to potwornicki o masie ok. 50 kg, więc te 35 kg docelowej wagi to ściema!:eviltong: Quote
WEGGA Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 on szczupak raczej jest misiek pewnie z niego nie bedzie, ale spory chłopak bedzie nie ma co, a jakiej wielkości jest wasz Bruncio? Quote
Koperek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 WEGGA napisał(a):on szczupak raczej jest misiek pewnie z niego nie bedzie, ale spory chłopak bedzie nie ma co, a jakiej wielkości jest wasz Bruncio? Tzn. na wysokość w kłębie, czy jak?? Czekaj zmierzę go na śpiąco :evil_lol: Quote
WEGGA Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 tak patrze na młodego i myśle ze ma na chwilę obecną ok. 60cm ciekawe ile jeszcze urosnie, myśle że z 15 cm napewno. Quote
WEGGA Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Maly trafił do nowego domku a mnie serducho boli. :( tak mi smutno, przywiązałam się choć tak krótko był u mnie, on chyba też się z nami zżył i "płakal" jak jechałam do domu (ja też) ale bedzie mu dobrze tym się pocieszam. Quote
Recommended Posts