polciuaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Śliczny,śliczny...ale bez domku.:roll: Quote
DuDziaczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dzisiaj (rano) zdazylam go ogłosić tylko na allegratce i pinesce i dostałam 5 zapytań na maila i 3 tel. :diabloti: Ale nie wydam go byle gdzie :cool3: A dzisiaj porobiłam jeszcze sporo ogłoszeń na Kielce... Bardzo chcialabym zeby gdzies tu znalazl domek bo nie widzi mi sie wysylanie malucha do Wawy czy Krk... :-( No zobaczymy :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No w okolicach Kielc byloby dobrze ale jak sie znajdzie dobry dom w W-wie czy Krakowie to chyba trzeba bedzie Kubusia przetransportowac jakos :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A pewnie ze trzeba bedzie :cool3: Do Krakowa to na upartego sama mogłabym go podwiesc... lasem tak PKSem... męczarnia... a do Wawy Prędzej się cos znajdzie :cool3: Quote
rotek_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 no cud.... to dobrze ze jest jakieś zainteresowanie małym...... chyba wszystkim psom na dogo zyczyłabym tylu miali i telefonów:cool3: Quote
DuDziaczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No własnie zainteresowanie nim jest... Bo to małe... kudłate...młodziutkie... I dlatego trzeba dom wybierac strasznie uważnie :shake: Szczeniak zawsze kochany.... a co jak dorośnie :-( W kazdym razie nie zapeszając jest jedno calkiem powazne zapytanie (takich calkiem powaznych bylo naprawde 3 czy 4) ale nie będe zapeszać :lol: Bardzo prosimy o DT dla pozostalych 2 szczeniakow znajdujacych się na tej wsi... :placz::placz::placz: Quote
GameBoy Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 prosilam o fotki juz kilka razy podobno ktos ma i mial wstawic - fotek nadal nie ma Quote
Folen Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Coś mi się allegro "knoci" więc dziś Kubuś ma dwie aukcje na allegro, jutro jedną podmienię i zmienię miniaturkę nie od tej aukcji - oto adres - http://www.allegro.pl/item408206654_malenki_kubus_szuka_swojego_domu_.html Quote
DuDziaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='GameBoy']prosilam o fotki juz kilka razy podobno ktos ma i mial wstawic - fotek nadal nie ma dogomanka miała wstawiać ale z tego co wiem nie ma wogle dostepu no neta na tej wiosce.... Słuchajcie koles nie zgadza sie za bardzo na sterylki sucz itp. a pozatym jest problerm z transportem i przetrzymaniem wiięc... Dzis dzwoniła dogomanka ze do jednej pani z tamtej wiochy przyjezdza co pol roku wet i daje zastrzyk suce. kosztuje tylko 15 zł ... Tamci ludzie mają 2 sucz. wiec zeby choć raz nie miały szczeniąt to koszt tylko 30 zł... Pomyślaysmy czy jakby zaplacic wetowi z gory te 60 zł za 2 suki... to dalby im te 2 zastrzyki w roku i nie byłoby 4 miotow.... te suki sa juz naprawde bardzo wykończone :placz: Tylko potrzebne wsparcie fin... jest ktośw stanie pomoc? Jezeli nie bedzie zaplecza finansowego nie ma nawet co rozmawiać z wetem.... :-( Quote
DuDziaczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pisałam post alemi się wykasowal :angryy::angryy::angryy: emilio wielkie dzieki co do tego zatrzyku dla suniek wypowie sie dogomanka, bo ona miala z wetem gadać. KUBUS JUZ W NOWYM DOMKU!!! Super domek, z ogrodem coprawda jeszcze nie ogrodzony aletokwestia gora 2 miesięcy :cool3: Bedize mialm do towazystwa sucz,ktora coprawda mieszxka na podworku ale bardzo dobre warunki, chodza sobie razem z malym Antosiem na spacerki tylko Mama trzyma sucz. bo Antos by nie dał rady :evil_lol: Do kubusia odszedl bardzo delikatnie poglaskal nie sciskal nie szarpaŁ. Umowa podpisana, i napoadopcyjna musze sie wybrac za 2 czy 3 tyg. :lol: Swoja droga dogomanka wzielaz tamtad suczke. Jak tylko ogarnie sie po powrocie zewsi zalozy jej nowy watek i szukamy domku... Teraz zostal tam jeszcze 1 sliczny rudy piesek... Z tego samego miotu z ktorego dogomanka wzieła sucz. Fotki i watek pozniej... Folen kochana dizekuje za allegro :loveu::loveu::loveu::loveu: Aha i czy moznaby przerobic je dla tej suni od dogomanki??? Quote
polciuaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Uff..no i jestem spowrotem.:) GameBoy-sorki za te fotki,ale nie mialam jak dorwac sie tam do internetu... Folen-allegro super.:loveu: Ale czy moglabym prosic o podmienienie Go na Tosie.?:razz: Co do tych zastrzykow to moja mama jedzie tam spowrotem za kilka dni wiec da tym suczka sama,a za te pol roku to sie cos wymysli... Co do Tosi to jak zaloze za jakis czas watek to wrzuce tutaj linka. Sorki,ze tak malo info. ale jeszcze jestem nierozpakowana itp. i tylko z doskoku na dogo wlazlam. Quote
Folen Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 To super, że Kubuś już w swoim domu!! Jasne, allegro można podmienić, tylko kontakt podajcie plus jaki tekst i oczywiście zdjęcia. Quote
polciuaa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Tak,tak.Wszystko bedzie.Tylko za jakiś czas..musze sie ogarnąć.;) Quote
emilia2280 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 dogomanka_ napisał(a):Tak,tak.Wszystko bedzie.Tylko za jakiś czas..musze sie ogarnąć.;) Hehe, Dogomanka, ogarniasz sié? Quote
polciuaa Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Cholercia,totalnie zapomnialam,ze mialam tutaj wkleic link do watku Tosi.:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10592271#post10592271 Folen-to moge poprosić o to allegro.?:oops: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Super ze Kubus juz w domku to moze trzeba zmienic tytul watku? Ale ja rymuje:evil_lol:heh Quote
Recommended Posts