Jump to content
Dogomania

[dolnośląskie] piękna sunia OGAR POLSKI szuka nowego Pana... <zdj. str. 1 i 5> ma dom

Recommended Posts

Posted

Spytam szwagra jest myśliwym. Mieszka w Warszawie ale zna łowczych i innych myśliwych. Nie chcę robić nadziei ale dla tej rasy to najlepszy byłby ktoś kto lubi polować.
Mój szwagier miał kiedyś ogara polskiego (znajdę) więc znam trochę rasę.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim drodzy nie chcę zapeszać ale na 90% sunia ma domek pewność 100% będzie w poniedziałek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Ida bo teraz tak na nią wołamy i reaguje lepiej niż wcześniej na inne imiona, na się wspaniale radość tryska u niej z każdej strony - aż dobrze na duszy się robi jak coś takiego człowiek widzi. Dziś rano wraz moją suką biegały razem po podwórku i nawet nie warknęły na siebie, tylko omijają się łukiem wielkim.

Posted

nikt do mnie z gazety nie dzwonił, jeśli ta osoba która na 90% weźmie sunię potwierdzi to nie będzie potrzeby szukać domu dla niej, jeśli nie to napiszę i wtedy będziemy szukać na dobre.

Posted

Sunia nadal szuka domku, koleżanka nie dostała zgody od rodziny na posiadanie pieska. Dziś było kąpanie, była bardzo grzeczna- nigdy wcześniej nie widziałam tak grzecznego psa w kąpieli -szok jak dla mnie!!!!
Po wyschnięciu podjechałyśmy do weta, jest wszytko ok, uszka trochę były głęboko brudne więc pan wyczyścił wkropił lekarstwo aby nic się nie działo, zaszczepiona, odrobaczona, pachnąca i błyszcząca wróciła do domu. teraz słodko śpi i wciąż szuka domku.
Jeśli ktoś ma możliwość zmienić ogłoszeni w wyborczej i podać w nim mój numer będę wdzięczna, bo cały czas jest numer schroniska w Oławie.

Posted

Informuję Was oficjalnie, że mała znalazła domek w Brzesku okolice Krakowa na widok nowych właścicieli wcale nie była wystraszona - tuliła się do głaskania, wskoczyła do nowego auta miała tam tak wyścielone jak królewna :multi::multi::multi:

Państwo obiecali wysyłać mi fotki i zapowiedzieli, że max 2 tygodnie a dostanę zdjęcie Idy w "wypoczynkach" -myślę, że sunia nie pogardzi takim luksusem.
Pozdrawiam i Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!

• 1 month later...