Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agnieszka! :P Dzięki!Ja na Bimbomka mogę zawsze patrzeć,jak na każdą ,ładną akitę !!! :P Udał Ci sie psiak!!!! :P :P :P No i pracowałaś,a to przynosi efekty! :P :P :P

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi']Agnieszka! :P Dzięki!Ja na Bimbomka mogę zawsze patrzeć,jak na każdą ,ładną akitę !!! :P Udał Ci sie psiak!!!! :P :P :P No i pracowałaś,a to przynosi efekty! :P :P :P

Staramy się :P :P

Posted

mam pytanko do kadziumi !!
Masz moze zdjecie psa Fumiko Pa-Lis z Inowrocławia. Dostał ocene bardzo dobra a na poprzednich wystawach miałam 2 CWC wiec jestem ciekawa co sie stalo, bo to ładny pies. Wyliniały był czy co?? Jesli wiesz to prosze o odp.
Dziekuje !!!!

Posted

[quote name='Asiunia02']w KRAKOWIE bedzie Daiko Pa-Lis.

Kasia i Łukasz macie moze zdjecie Anduli (C-Asumi) pani Magdy lub jej suczek od Nas. Bo ja mam tych naszych ale jak były młode. jesli macie to prosze przeslijcie mi na maila [email protected]

po tym długim weekendzie obiecujemy że coś podeślemy :) pozdrówka :Rose:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
mam pytanko do kadziumi !!
Masz moze zdjecie psa Fumiko Pa-Lis z Inowrocławia. Dostał ocene bardzo dobra a na poprzednich wystawach miałam 2 CWC wiec jestem ciekawa co sie stalo, bo to ładny pies. Wyliniały był czy co?? Jesli wiesz to prosze o odp.
Dziekuje !!!!

Nie mam pojęcia ;( wszystkie zdjecia, ktore dostalam z Inowrocławia, wkleiłam na poprzedniej stronie, a sama nie wiem, który jest który na tych zdjeciach, bo az tak się ne rozeznaję ;). Zatem przykro mi bardzo, ale nie jestem w stanie Toie pomóc.... :oops:

pozdrawiam

Posted

Gosica napisał(a):
Kto wybiera sie do Krakowa ?
Pozdrawiam serdecznie !! :Dog_run:

Czy Ty masz problemy z czytaniem? :o Zanim o coś zapytasz,zobacz czy ktoś przed Tobą tego nie napisał :wink: Zajrzyj na poprzednią stronę :-?

Posted

Sorry jestem nowa i nie za bardzo się oriętuje . :o .A no tak jade obejrzeć zmagania .Ile ma byc akit ?Pozdrawiam serdecznie :wink:

Posted

Wyniki akit
Leszno Prestige 2005
PSY:
szczenięta
brak
młodzież
CZANDOR Porażynianka - bdb
ENISA Porażynianka - nieob
ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze - nieob

pośrednia
AKUMA Bakira - bdb

otwarta
AMAI Bakira - dosk.1, CWC, Res.CACIB
ARAMIS Na Psa Urok - bdb
FOTOS Pętkowskie Wzgórza - bdb

championy
BISHO Tajgeta - dosk.1, CWC, NPwR, BOB, CACIB
BYSHIO Pa-Lis - bdb

SUKI:
szczenięta
brak
młodzież
RYOKO Halne Wzgórze - dosk.1, Zw.Mł.

pośrednia
ARASHI Bakira - lok.2 (oc.?)
BETAI Toszi-Kon - dosk.1, Res.CACIB

otwarta
AFIKA Porażynianka - lok.2 (oc.?)
BONARI Omonogawa - dosk.1, CWC, NSwR, CACIB
CUMARU Omonogawa - nieob
GENGO Żelazny Jar - nieob

championy
brak

Gdybym się gdzieś pomylił, lub czegoś nie dopisał, proszę o sprostowanie.
Zdjęcia już powoli zaczynam wklejać.

Posted

Psy otwarta ARAMIS Na Psa Urok - za jakość i układ niektórych zdjęć ręczyć nie mogę, w końcu trudno byłoby jednocześnie wystawiać psa i fotografować;-)

Posted

Psy championy - BYSHIO Pa-Lis - jak spojrzeć dokładnie w rodowód, to jakby nie było, jest to wuj mojego psa. A piszę o tym, bo tak jakoś rodzinnie było na tej wystawie;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...