Matagi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Agnieszka! :P Dzięki!Ja na Bimbomka mogę zawsze patrzeć,jak na każdą ,ładną akitę !!! :P Udał Ci sie psiak!!!! :P :P :P No i pracowałaś,a to przynosi efekty! :P :P :P
donya Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Matagi']Agnieszka! :P Dzięki!Ja na Bimbomka mogę zawsze patrzeć,jak na każdą ,ładną akitę !!! :P Udał Ci sie psiak!!!! :P :P :P No i pracowałaś,a to przynosi efekty! :P :P :P Staramy się :P :P
Asiunia02 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 mam pytanko do kadziumi !! Masz moze zdjecie psa Fumiko Pa-Lis z Inowrocławia. Dostał ocene bardzo dobra a na poprzednich wystawach miałam 2 CWC wiec jestem ciekawa co sie stalo, bo to ładny pies. Wyliniały był czy co?? Jesli wiesz to prosze o odp. Dziekuje !!!!
Asiunia02 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 w KRAKOWIE bedzie Daiko Pa-Lis. Kasia i Łukasz macie moze zdjecie Anduli (C-Asumi) pani Magdy lub jej suczek od Nas. Bo ja mam tych naszych ale jak były młode. jesli macie to prosze przeslijcie mi na maila [email protected]
Asiunia02 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 w KRAKOWIE bedzie Daiko Pa-Lis. Kasia i Łukasz macie moze zdjecie Anduli (C-Asumi) pani Magdy lub jej suczek od Nas. Bo ja mam tych naszych ale jak były młode. jesli macie to prosze przeslijcie mi na maila [email protected]
Kasia_i_Łukasz Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Asiunia02']w KRAKOWIE bedzie Daiko Pa-Lis. Kasia i Łukasz macie moze zdjecie Anduli (C-Asumi) pani Magdy lub jej suczek od Nas. Bo ja mam tych naszych ale jak były młode. jesli macie to prosze przeslijcie mi na maila [email protected] po tym długim weekendzie obiecujemy że coś podeślemy :) pozdrówka :Rose:
kadziumia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Asiunia02 napisał(a):mam pytanko do kadziumi !! Masz moze zdjecie psa Fumiko Pa-Lis z Inowrocławia. Dostał ocene bardzo dobra a na poprzednich wystawach miałam 2 CWC wiec jestem ciekawa co sie stalo, bo to ładny pies. Wyliniały był czy co?? Jesli wiesz to prosze o odp. Dziekuje !!!! Nie mam pojęcia ;( wszystkie zdjecia, ktore dostalam z Inowrocławia, wkleiłam na poprzedniej stronie, a sama nie wiem, który jest który na tych zdjeciach, bo az tak się ne rozeznaję ;). Zatem przykro mi bardzo, ale nie jestem w stanie Toie pomóc.... :oops: pozdrawiam
donya Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):a kto wybiera sie do Krakówka :question: My będziemy :lol:
Gosica Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Kto wybiera sie do Krakowa ? Pozdrawiam serdecznie !! :Dog_run:
Matagi Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Gosica napisał(a):Kto wybiera sie do Krakowa ? Pozdrawiam serdecznie !! :Dog_run: Czy Ty masz problemy z czytaniem? :o Zanim o coś zapytasz,zobacz czy ktoś przed Tobą tego nie napisał :wink: Zajrzyj na poprzednią stronę :-?
Gosica Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Sorry jestem nowa i nie za bardzo się oriętuje . :o .A no tak jade obejrzeć zmagania .Ile ma byc akit ?Pozdrawiam serdecznie :wink:
Matagi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Gratki dla CHRISTOPHA I JOLI Z HALNEGO!!!!!! :D :D :D :D :D :D Czekamy na fotorelację :P :wink:
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Wyniki akit Leszno Prestige 2005 PSY: szczenięta brak młodzież CZANDOR Porażynianka - bdb ENISA Porażynianka - nieob ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze - nieob pośrednia AKUMA Bakira - bdb otwarta AMAI Bakira - dosk.1, CWC, Res.CACIB ARAMIS Na Psa Urok - bdb FOTOS Pętkowskie Wzgórza - bdb championy BISHO Tajgeta - dosk.1, CWC, NPwR, BOB, CACIB BYSHIO Pa-Lis - bdb SUKI: szczenięta brak młodzież RYOKO Halne Wzgórze - dosk.1, Zw.Mł. pośrednia ARASHI Bakira - lok.2 (oc.?) BETAI Toszi-Kon - dosk.1, Res.CACIB otwarta AFIKA Porażynianka - lok.2 (oc.?) BONARI Omonogawa - dosk.1, CWC, NSwR, CACIB CUMARU Omonogawa - nieob GENGO Żelazny Jar - nieob championy brak Gdybym się gdzieś pomylił, lub czegoś nie dopisał, proszę o sprostowanie. Zdjęcia już powoli zaczynam wklejać.
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Psy pośrednia - AKUMA Bakira (brat miotowy mojego psa)
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Psy otwarta - AMAI Bakira - jak zwykle poznać go można po tym prawie zawsze wywalonym języku;-)
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Psy otwarta ARAMIS Na Psa Urok - za jakość i układ niektórych zdjęć ręczyć nie mogę, w końcu trudno byłoby jednocześnie wystawiać psa i fotografować;-)
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Psy championy - BYSHIO Pa-Lis - jak spojrzeć dokładnie w rodowód, to jakby nie było, jest to wuj mojego psa. A piszę o tym, bo tak jakoś rodzinnie było na tej wystawie;-)
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Suki pośrednia - ARASHI Bakira i BETAI Toszi-Kon - rzadkie zjawisko na ringach - przyrząd w ręku sędziny.
christoph Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Suki otwarta - AFIKA Porażynianka i BONARI Omonogawa
Recommended Posts