Agappe Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AKITY-HalneWzgórze napisał(a): http://img229.imageshack.us/img229/8914/amenouzumemajowkaki4.jpg prześliczne zdjęcie, prześliczne ujęcie :loveu::loveu: tygrysiątko małe:loveu::loveu:
Mori No Kodomo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dawaj buziaka ! Przeprawa ;) ... oby do tego kamienia dotarłam ... i nie zejdę ! masz tam coś ? Irka ...choć się bawić !! Agappe dzięki za :loveu: dla Azayake ;)
Druchna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Stitch - zdjęcia przecudowne - a pręgusek jest już chyba galeriową maskotką :loveu:
Taishi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A my znowu na Polach... Rezygnacja Anaty...ile można pilnować małego drania...:evil_lol: portrecik cioci i mały bandyta zajadający patyk reszta zdjęć ze spaceru w fotoblogu Taishiego ( zapraszamy m.in. sesja portretowa Anaty, Anata udająca mopsa i bardziej intymnie...no i dalszy ciąg zjadania patyka...)
Veene2 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Akita u Izis FCI EMIKO - w mleczach;) Sadzi susami do mnie;)
Taishi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Veene piękne zdjęcie Emiśka :loveu:. chyba musimy wyjechać za warszawę, jak patrzę na te pola...a my tak od ulicy do ulicy...
ewcik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://img73.imageshack.us/my.php?image=pc195006sh7.jpg nie wiem czy sie uda,ale to moja pierwsza proba wklejenia fotki na forum.. to Kircio leniwiec...
revii Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ewcik napisał(a):http://img73.imageshack.us/my.php?image=pc195006sh7.jpg nie wiem czy sie uda,ale to moja pierwsza proba wklejenia fotki na forum.. to Kircio leniwiec... fotka się nie wkleiła, ale dobry link do zdjęcia udane zdjęcie :loveu:
ewcik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ano wlasnieee...:/ moze nastepne bedzie juz udane,ale to za jakis czas. :oops::oops::oops:
ewcik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 UDALO SIE!!!!!!!!!!!!! :)) PIERWSZE ZDIECIE!!:loveu::loveu::loveu:
ewcik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 zrobila sie gruba jak swinka!! nie nadazam jej ganiac i ciagle wyjada Kirciowi z miski!! on za to ma chyba lekka niedowage. teraz musze go dokarmiac jak pannica nie widzi ...:) smieszne to! fotki wrzuce moze jutro jakies.. apropo spacerkow: zaluje ,zaluje..:placz:
christoph Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A u nas deszczów nie było, ale za to Dogomania nie działała:shake: Oprócz zimy to chyba najładniejsza pogoda na takie fotki, jak wyżej. To i my też coś dorzucimy. Poznajmy się z panienką Papillon - Algebra Pakobi.
christoph Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 I jeszcze coś majówkowego. A tu jeszcze przed chwilą rosły kwiatki...
Taishi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No dzięki Daria ;) co sobie inni pomyślą o naszym maleńśtwie :oops:. Wiedziałam, że to zdjęcie znajdzie się w galerii, tylko czekałam...:mad:;) post do zdjęcia poniżej
Agappe Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ta ja mam jeszcze małego zboczeńca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Agappe Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a panienkom dzisiaj przegrzało.. niewiadomo tylko czy ludzkim czy psim (panienkom):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Agappe Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 i jeszcze portreciki panienek.. kolejne zdjęcia musze rozjaśnić, więc to juz nie dzisiaj panieneczki ineczki:loveu::loveu: i moja królewna:loveu:
Veene2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 hahaha;) swietne zdjecia;) i watpliwosci ktorym panienkom przygrzalo sa jak najbardziej zasadne;) hehe;)
ania_wawa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Agappe napisał(a):moja królewna:loveu: Ha ha ha...pani profesor Anata:loveu: Super fotki, wszystkie!! Ja pstrykałam i pstrykałam i jak sie okazało aparatem bez karty:oops::oops:
wani Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :evil_lol: ania_wawa = ania_gapa :evil_lol: Nie nooo... trudno sie mowi. Nastepnym razem na pewno sprawdzisz zanim zaczniesz pstrykac. :)
Recommended Posts