Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
jeśli byłaś grzeczna to może Ci zgram zdjecia na płytke przed następnym spotkaniem :evil_lol: <ostatnio nie było mnie 2 tyg w wwie, we wtorek wyjeżdzam znowu, potem wyjeżdża Ineczka, wiec nie wiem jak to bedzie ze spacerkiem - mam nowege akiciego kolege do towarzystwa - 7 miesieczny rudzielec, obrobie jego zdjęcia i zaraz coś może wstawie)
Fumi też podobno strasznie wyrosła

mam nadzieje, że Kirofunkowi nic poważnego nie jest!!!!!!!!!!!! bidulek mały!! coś ostatnio wszyscy robią rtg.. moja Ruda też miała niedawno cały kręgosłup i łapke.. ale się dziewczyna zestresowała :shake:
trzymamy kciuki, zeby to nie było nic poważnego!!!!!!!!!

no i jak zwykle wiele krzyku o nic! kiro jest caly i zdrowy i ma sie dobrze.spanikowalismy troszke,a okazalo sie,ze to byly tylko bole wzrostowe czy jakos tak ;) rtg nic nie wykazal wiec jestesmy zadowoleni!! wypal plytke pleaseeeeeeeeeee!!!!:crazyeye:
jak juz wdszystkie wrocicie z wakacjii,dajcie znac a ja szybciutko pojawie sie na polach.
pozdrawiam wszystkich serdecznie i lece do kampinosu z kundelkami moimi :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto dwa pręgusy w morskiej scenerii, jeden to mój mały Miyamoto, a drugi zapożyczony 8-) . Żeby nie było zbyt anonimowo :eviltong: przede mną mój maluch, a z mojej prawej strony Akita u Izis (FCI) Bushi.

Posted

A tu najbardziej zbliżona do wystawowej pozycja jaką udało się wymusić od młodzieńca, któremu w głowie było tylko bieganie po plaży z qmplem :angryy: :lol:

No cóż, to nasze początki :oops:, a mały chciał się bawić, a nie grzecznie stać.

Posted

cropka napisał(a):
A tu najbardziej zbliżona do wystawowej pozycja jaką udało się wymusić od młodzieńca, któremu w głowie było tylko bieganie po plaży z qmplem :angryy: :lol:

Śliczności :-)
A jak sie dogadywały z BUSHIM?

Posted

cropka napisał(a):
Poza jednym małym spięciem nad miską z żarciem w domu, dogadywały się super. Dwa rozbawione szczeniaki :loveu:, nic dodać, nic ująć.:p

Szkoda, ze nie było mnie wtedy w domu ;-)
No ale coż z mała małpą musiałam jechać ;-)
CACIB sam nie przychodzi z Niemiec

Posted

Kilka zdjęc Iguchiego Pa - Lis :) Niuniek dostał kare i musiał troche pochodzic na smyczy, co mu się bardzo nie podobało.

tutaj z panciem :)

I jeszcze raz samemu :eviltong::eviltong::eviltong:

Zaraz jeszcze coś ciekawego z życia hodowli Pa - Lis :p:p:p

Posted

Jeszcze przed niespodzianką Doncia z Tigerkiem, trudno było dojść z nimi do ładu bo Doncia ma cieczke, ale to co udało Nam się uchwycić to Wam pokaże.

I jeszcze raz nasza parka :)

Posted

I teraz coś z zycia Pa-Lisków :) Rzecz której się nigdy nie spodziewałam :)

Jest to wydanie gazety Mój Pies w wersji Ukraińskiej (chyba, w każdym badz razie z tamtych stron :) )

I na okładce akitka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

A teraz sentencja mojej fotorelacji z gazetki :lol::lol::lol:

Ta biała Akitka to FUJI Pa - Lis :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - ostatnia biała sunia jaka urodziła się w hodowli Pa - Lis.

A tutaj mały dowód

Nawet sobie nie wyobrażacie jaka to była dla Nas niespodzianka :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
I teraz coś z zycia Pa-Lisków :) Rzecz której się nigdy nie spodziewałam :)

Jest to wydanie gazety Mój Pies w wersji Ukraińskiej (chyba, w każdym badz razie z tamtych stron :) )

I na okładce akitka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

http://img63.imageshack.us/img63/4012/fujikd2.jpg

masz cały artykuł po ukraińsku????????:roll::roll::roll: jeśli tak to poprosze na @!!! bardzo prosze!!!! <jestem ciekawa co tam napisali>

Posted

Asiunia02 napisał(a):
A teraz sentencja mojej fotorelacji z gazetki :lol::lol::lol:

Ta biała Akitka to FUJI Pa - Lis :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - ostatnia biała sunia jaka urodziła się w hodowli Pa - Lis.

A tutaj mały dowód
http://img63.imageshack.us/img63/3487/fuji4jl9.jpg

Nawet sobie nie wyobrażacie jaka to była dla Nas niespodzianka :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a tak poza tym GRATULUJE Młodzieżowego Championa Ukrainy i Dorosłego Championa :evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiunia02 napisał(a):

No podejrzewam, ze to musi byc bardzo mile uczucie;)
Fajnie tak znalezc wlasny przydomek w zagranicznej gazecie ;)

Posted

jako, ze akici spacerek już za nami wstawie kilka zdjęć z "ćwiczeń"

na pierwszy ogień leci całkiem aktualna, dzisiejsza Aiko

następne zdjęcia możliwe ze dopiero za kilka godzin.. chyba, że jeszcze Kirofunka zdąże wstawić.

Posted

pieknie pieknie...ale ewunia (czyli ja) musi sie jeszcze wiele nauczyc jak ''stawiac'' Kirusia. zreszta zobaczycie za tydzien juz pewnie opanujemy wyatawowa postawe i spotkamy sie na ringu w pazdzierniku!!:lol:
i juz nie moge doczekac sie Daria, jak zobacze pierwsze zdiecie swojej Tajgulenki (Calka Porazynianka) na forum! ;:loveu::loveu::loveu::loveu:
dzis tak pieknie zachowywala sie w jakze licznym towarzystwie... prawie zadnej awantury! ;)

Posted

no to długo oczekiwana Tajgunia.. śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zabrałyśmy Ewie Tajge i na zmiane z Ineczką ją męczyłyśmy:evil_lol:

czyjaś pupa nam weszła w kadr:diabloti::diabloti: (ale szczerze mówiąc ja już zgłupiałam i nie jestem pewna czyja to pupa Fumi??? a ten siedzący rudzielec to Kiro??:roll::roll: chyba będe miała problemy z podpisanie zdjeć:shake::shake:

Ineczka tłucze Tajge :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...