Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Zazdrosze Wam udziału w światówce :roll:, bo fakt faktem że daleko bardzo ode mnie ale to nie zdarza sie co dzien ...:oops:. Może w przyszłości będę miała możliowść przyjechac na taką wystawe ,a może i cos będę wystawiać :eviltong:, ale to tyle czasu jeszcze że osiwieje wczesniej :eviltong:.
Pozdrówka

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich zapewne nie ktozy widzieli pokaz mojeje Yugaty na wystawie w kielcach. Dlatych co nie widzieli powiem w skrucia Yuga uciekla z ringu byla strasznie nie spokojna nie chciala stac biegac i wogole nic nie chciala robic.Pierwszy raz tak sie zachowala nigdy ale to nigdy nie robila takich numerow.Czy to mozliwe ze pierwsza cieczka tak na nia wpłynela.?
A moze to ze pierwszy raz byla w na wystawie w zamknietym pomieszczeniu?

Posted

Ja mówie ze na 85% hala :)
Moja Hachiko jest pewna siebie jak cholera ale tylko na terenie który zna a jak tylko jedzie na wystawę albo gdzies sa bierzemy na wycieczke to dosłownie pies niedopoznania. od razu słucha, jest bardzo grzeczna, i wszystko naj.

Posted

YUGATA napisał(a):
Witam wszystkich zapewne nie ktozy widzieli pokaz mojeje Yugaty na wystawie w kielcach. Dlatych co nie widzieli powiem w skrucia Yuga uciekla z ringu byla strasznie nie spokojna nie chciala stac biegac i wogole nic nie chciala robic.Pierwszy raz tak sie zachowala nigdy ale to nigdy nie robila takich numerow.Czy to mozliwe ze pierwsza cieczka tak na nia wpłynela.?
A moze to ze pierwszy raz byla w na wystawie w zamknietym pomieszczeniu?

też uważam, ża była to kwestia hali... Anata samą hale znosi, ale jak zaczynają mówić przez głośniki lub jest jest jakaś muzyka puszczona najchętniej uciekłaby z tej hali.. a jej doświadczenie wystawowe nie jest wcale male

mogłabyś mi podać ocenę jaką dostała YUGATA?

Posted

Przedstawiam fotorelacje z kolejnej wyprawy na naszą piękną jurę. Tym razem zwiedzaliśmy jurę już z trzema akitkami :lol:

D'Artagnan i trzej muszkieterowie :loveu:

Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu:

Asiunia, śliczna fotka, prawda?

Więcej fotek z tej wyprawy możecie zobaczyć w galerii na naszej stronce, zachęcam również do odwiedzenia działu "Nasze akity" :cool3:

Pozdrawiam cieplutko! :p

Posted

Piękne zdjęcia, piękne akity i piękne krajobrazy :)
[quote name='Kasia_i_Łukasz']

A ta fotka jest poprostu genialna :loveu:

Pozdrawiam i oby więcej takich zdjęć :)

Posted

Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu:

:p
Dla takiego ujęcia warto było "załatwić" sobie trzecią akitkę!
Brawo autor zdjęcia!!!
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
też uważam, ża była to kwestia hali... Anata samą hale znosi, ale jak zaczynają mówić przez głośniki lub jest jest jakaś muzyka puszczona najchętniej uciekłaby z tej hali.. a jej doświadczenie wystawowe nie jest wcale male

mogłabyś mi podać ocenę jaką dostała YUGATA?

Yugata dostala ocene bardzo dobra

Posted

A coż ja moge powiedziec !!! PRZEŚLICZNA !!!!!!!!!!!!!
Chyba spotkamy sie wczesnie zeby Łukasz zrobił i mojej zgrai takie zdjecia :)

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu:

Więcej fotek z tej wyprawy możecie zobaczyć w galerii na naszej stronce, zachęcam również do odwiedzenia działu "Nasze akity" :cool3:

Zdjęcie małej mistrzostwo!!!!!!!!
a co do Ciebie Kasiu równie miło było Cię poznać, Twojego męża no Waszą śnieżnobiałą panienke:loveu: :loveu: :loveu:

gratulacje dla akitowej rodzinki, super sprawa tylko pozazdrościć.

Posted

"Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu:
"

Fotka prześliczna, a najbardziej niesamowity jest ten różowy języczek :loveu:
Strasznie chciałabym porobić fotki naszemu Anshinowi, ale cyfrówki chwilowo brak niestety:placz:.
Serdecznie pozdrawiam

Posted

Jakaś ta cisza podejrzana...

Agappe, Ineczka - a może jutro zjawicie sie na Polach Mokotowskich, co? Tak ok. 10.30-11.00? Będzie Donya, ja, może uda mi się namówić jeszcze parę osób...
Pzdr.

Posted

a my dziś z ineczką już byłysmy na polach ;) a w piątek byłysmy z związku, bo było spotkanie na szczycie ;p ;)

ja sie postaram być, ale nie obiecuje <sprawy osobiste...:shake: >

a tak z innej beczki dziś była wystawa w Nowej Rudzie (od.Wałbrzych)

zdjecia z http://www.hess.fotosik.pl/

Posted

Agappe napisał(a):
a my dziś z ineczką już byłysmy na polach ;) a w piątek byłysmy z związku, bo było spotkanie na szczycie ;p ;)

ja sie postaram być, ale nie obiecuje <sprawy osobiste...:shake: >

A dlaczego nas nie zaprosiłyście, co? Oj, nieładnie... Ja o Was pamiętam...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A dlaczego nas nie zaprosiłyście, co? Oj, nieładnie... Ja o Was pamiętam...
Pzdr.

bo to była taka improwizacja.. wstałam zobaczyłam bezchmurne niebo pomysłałam o Paulinie, Aiko i spacerze i ledwno co skończyłam myć zęby zadzwoniła ;) :evil_lol: :evil_lol:

ps. proponuje ciepło sie ubrać, bo to niebieskie niebo jest baaardzo mylące :/ i zmarzłysmy dzisiaj

Posted

skontaktuje się z Nią.. Jezeli nie ma innych planów to pewnie się zjawi :)

ale mysle, że Ineczka baaaaardzo by chciała zobaczyć Żelcie!!!!

Posted

Ineczka i ja zjawimy się ok 11 :)
Ineczka będzie tylko z Akitą, bo Dino i Bimbo to chyba nie jest najlepsze połączenie :roll:

Weź Żelcie!!!!!!!

Posted

no i po spacerku :cool3: :cool3:
teraz tylko czekamy z niecierpliwoscią na Asiaczkowe fotki!!!!

a tak z innej beczki
Nowa Ruda:
Psy
klasa młodzieży
KIKUSHI Eskimo River
YUWAKU Halne Wzgórze (FCI)
klasa pośrednia
INOCHI-O KAKERU Halne wzgórze
klasa otwarta
ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze
YOCHI GO TAJGENTA

Suki
klasa szczeniąt
CIKO POLONIA WHITE KEDDEF LEE
klasa młodzieży
AKIRA z Grodzkiego Zakątka
ICZCZITE Halne Wzgórze
klasa pośrednia
KAZUMA z Robertowej Chatki
NAMI-GO Matagiinu
NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze
klasa otwarta
CARMEN DOLINA WIąZóW
KONNICHI-WA Halne Wzgórze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...