Gosica Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zazdrosze Wam udziału w światówce :roll:, bo fakt faktem że daleko bardzo ode mnie ale to nie zdarza sie co dzien ...:oops:. Może w przyszłości będę miała możliowść przyjechac na taką wystawe ,a może i cos będę wystawiać :eviltong:, ale to tyle czasu jeszcze że osiwieje wczesniej :eviltong:. Pozdrówka
YUGATA Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witam wszystkich zapewne nie ktozy widzieli pokaz mojeje Yugaty na wystawie w kielcach. Dlatych co nie widzieli powiem w skrucia Yuga uciekla z ringu byla strasznie nie spokojna nie chciala stac biegac i wogole nic nie chciala robic.Pierwszy raz tak sie zachowala nigdy ale to nigdy nie robila takich numerow.Czy to mozliwe ze pierwsza cieczka tak na nia wpłynela.? A moze to ze pierwszy raz byla w na wystawie w zamknietym pomieszczeniu?
Asiunia02 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ja mówie ze na 85% hala :) Moja Hachiko jest pewna siebie jak cholera ale tylko na terenie który zna a jak tylko jedzie na wystawę albo gdzies sa bierzemy na wycieczke to dosłownie pies niedopoznania. od razu słucha, jest bardzo grzeczna, i wszystko naj.
Agappe Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 YUGATA napisał(a):Witam wszystkich zapewne nie ktozy widzieli pokaz mojeje Yugaty na wystawie w kielcach. Dlatych co nie widzieli powiem w skrucia Yuga uciekla z ringu byla strasznie nie spokojna nie chciala stac biegac i wogole nic nie chciala robic.Pierwszy raz tak sie zachowala nigdy ale to nigdy nie robila takich numerow.Czy to mozliwe ze pierwsza cieczka tak na nia wpłynela.? A moze to ze pierwszy raz byla w na wystawie w zamknietym pomieszczeniu? też uważam, ża była to kwestia hali... Anata samą hale znosi, ale jak zaczynają mówić przez głośniki lub jest jest jakaś muzyka puszczona najchętniej uciekłaby z tej hali.. a jej doświadczenie wystawowe nie jest wcale male mogłabyś mi podać ocenę jaką dostała YUGATA?
Kasia_i_Łukasz Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Przedstawiam fotorelacje z kolejnej wyprawy na naszą piękną jurę. Tym razem zwiedzaliśmy jurę już z trzema akitkami :lol: D'Artagnan i trzej muszkieterowie :loveu: Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu: Asiunia, śliczna fotka, prawda? Więcej fotek z tej wyprawy możecie zobaczyć w galerii na naszej stronce, zachęcam również do odwiedzenia działu "Nasze akity" :cool3: Pozdrawiam cieplutko! :p
Olej Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Piękne zdjęcia, piękne akity i piękne krajobrazy :) [quote name='Kasia_i_Łukasz'] A ta fotka jest poprostu genialna :loveu: Pozdrawiam i oby więcej takich zdjęć :)
Kasia_i_Łukasz Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Olej, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;) ;) ;)
Asiaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu: :p Dla takiego ujęcia warto było "załatwić" sobie trzecią akitkę! Brawo autor zdjęcia!!! Pzdr.
YUGATA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Agappe napisał(a):też uważam, ża była to kwestia hali... Anata samą hale znosi, ale jak zaczynają mówić przez głośniki lub jest jest jakaś muzyka puszczona najchętniej uciekłaby z tej hali.. a jej doświadczenie wystawowe nie jest wcale male mogłabyś mi podać ocenę jaką dostała YUGATA? Yugata dostala ocene bardzo dobra
Asiunia02 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu: Asiunia, śliczna fotka, prawda? Pozdrawiam cieplutko! :p A coż ja moge powiedziec !!! PRZEŚLICZNA !!!!!!!!!!!!! Chyba spotkamy sie wczesnie zeby Łukasz zrobił i mojej zgrai takie zdjecia :)
ineczka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu: Asiunia, śliczna fotka, prawda? Więcej fotek z tej wyprawy możecie zobaczyć w galerii na naszej stronce, zachęcam również do odwiedzenia działu "Nasze akity" :cool3: Pozdrawiam cieplutko! :p Zdjęcie małej mistrzostwo!!!!!!!! a co do Ciebie Kasiu równie miło było Cię poznać, Twojego męża no Waszą śnieżnobiałą panienke:loveu: :loveu: :loveu: gratulacje dla akitowej rodzinki, super sprawa tylko pozazdrościć.
Kasia Fistasia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 "Na koniec GWÓŹDŹ PROGRAMU! Musieliśmy dorobić się trzeciej akity, żeby w końcu Łukaszkowi udało się zrobić wymarzoną fotkę :loveu: :loveu: :loveu: " Fotka prześliczna, a najbardziej niesamowity jest ten różowy języczek :loveu: Strasznie chciałabym porobić fotki naszemu Anshinowi, ale cyfrówki chwilowo brak niestety:placz:. Serdecznie pozdrawiam
Kasia_i_Łukasz Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dziewczyny, bardzo, bardzo Wam dziękuję! Dzięki Wam, mam dumnego jak paw mężczyznę! :lol: :loveu: :multi:
Asiunia02 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nie wiem czy pamietacie CALINECZKE, ale chciałam Wam pokazac jak uwcześnie wyglada. I o to ona w wieku 7 miesiecy.
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jakaś ta cisza podejrzana... Agappe, Ineczka - a może jutro zjawicie sie na Polach Mokotowskich, co? Tak ok. 10.30-11.00? Będzie Donya, ja, może uda mi się namówić jeszcze parę osób... Pzdr.
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 a my dziś z ineczką już byłysmy na polach ;) a w piątek byłysmy z związku, bo było spotkanie na szczycie ;p ;) ja sie postaram być, ale nie obiecuje <sprawy osobiste...:shake: > a tak z innej beczki dziś była wystawa w Nowej Rudzie (od.Wałbrzych) zdjecia z http://www.hess.fotosik.pl/
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Agappe napisał(a):a my dziś z ineczką już byłysmy na polach ;) a w piątek byłysmy z związku, bo było spotkanie na szczycie ;p ;) ja sie postaram być, ale nie obiecuje <sprawy osobiste...:shake: > A dlaczego nas nie zaprosiłyście, co? Oj, nieładnie... Ja o Was pamiętam... Pzdr.
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Asiaczek napisał(a):A dlaczego nas nie zaprosiłyście, co? Oj, nieładnie... Ja o Was pamiętam... Pzdr. bo to była taka improwizacja.. wstałam zobaczyłam bezchmurne niebo pomysłałam o Paulinie, Aiko i spacerze i ledwno co skończyłam myć zęby zadzwoniła ;) :evil_lol: :evil_lol: ps. proponuje ciepło sie ubrać, bo to niebieskie niebo jest baaardzo mylące :/ i zmarzłysmy dzisiaj
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jeżeli Żelka ma być karta przetargową co do spacerku, to wezmę. A jak z Ineczką? pzdr.
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 skontaktuje się z Nią.. Jezeli nie ma innych planów to pewnie się zjawi :) ale mysle, że Ineczka baaaaardzo by chciała zobaczyć Żelcie!!!!
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No to czekam na info od Ineczki.:lol: Będziemy negocjować. pzdr.
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ineczka i ja zjawimy się ok 11 :) Ineczka będzie tylko z Akitą, bo Dino i Bimbo to chyba nie jest najlepsze połączenie :roll: Weź Żelcie!!!!!!!
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jak sie rzekło, tak sie zrobi! Cieszę się, że spotkamy się na Polach. To już za parę godzin... Pzdr.
Agappe Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no i po spacerku :cool3: :cool3: teraz tylko czekamy z niecierpliwoscią na Asiaczkowe fotki!!!! a tak z innej beczki Nowa Ruda: Psy klasa młodzieży KIKUSHI Eskimo River YUWAKU Halne Wzgórze (FCI) klasa pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne wzgórze klasa otwarta ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze YOCHI GO TAJGENTA Suki klasa szczeniąt CIKO POLONIA WHITE KEDDEF LEE klasa młodzieży AKIRA z Grodzkiego Zakątka ICZCZITE Halne Wzgórze klasa pośrednia KAZUMA z Robertowej Chatki NAMI-GO Matagiinu NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze klasa otwarta CARMEN DOLINA WIąZóW KONNICHI-WA Halne Wzgórze
Recommended Posts