Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']
Aszi - uciekająca sexbomba :lol:

pozdrówka :hand:

Jejkuuuuuuuuuuuuu, napiszcie please skąd macie taki "wynalazek cieczkowy" ? Czy można to gdzieć kupić ?

mfg

Posted

[quote name='weihaiwej']Asiaczek, specjalnie dla Ciebie:

A dla tych, co wolą ciepełko... Iru odpoczywająca po długim dniu:

Pozdrowienia!

Agappe, dziś piątek, to znaczy, że juz niedługo wstawisz zdjęcia z NDM? :D
Dzięki!!! Sama radość z widoku sniegu razem z akitką.Ale to "ciepłe" zdjęcie jest pokazowe: ten nastrój cipełka + kolor + porównanie z poprzednim "zimnym" = NIE DO PRZEBICIA!!!
Bardzo mi się podoba ten zestaw. Wyszło super!:bigok:
Pzdr.

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']weihaiwej coś mi wiadomo na temat wypoczywania w ciepłym domku :wink:

ostatnio z Asztarkiem można robić dosłownie wszystko, ale nie ma się co dziwić, jego ukochana dojrzewa... :loveu:

Aszi - uciekająca sexbomba :lol:

Piękna pooopa w pięknych gaciorkach!:-D
Ale niespodzianka! Nie spodziewałam sie, że Aszi jest już taka dorosła!
Pzdr.

Posted

[quote name='cleo2000']Asiaczek ogloszenie bylo na telegazecie www.tvp.pl/tg dzial ogl.drobne - hodowcy zwierzat lub w TV
Boshe, jak to dobrze, że ja nie mam czasu na oglądanie TV, bo bym pewnie palpitacji dostała, gdybym takie ogłoszenie znalazła! A już telegazety nawet otwierać nie umiem.
Oczywiście TV nie ma wpływu na treść ogłoszeń, prawda?:flop:
Pzdr.

Posted

Troche inaczej sie teraz wkleja fotki, ale się udało :) Asiaczek, specjalnie dla Ciebie, trochę zimy!

Tak było wczoraj na szczycie Ślęży

A że to galeria akit, to Iru też się tu znajdzie na dwód, że korzystała z uroków zimy :D

Posted

[quote name='weihaiwej']Troche inaczej sie teraz wkleja fotki, ale się udało :) Asiaczek, specjalnie dla Ciebie, trochę zimy!

Tak było wczoraj na szczycie Ślęży

A że to galeria akit, to Iru też się tu znajdzie na dwód, że korzystała z uroków zimy :D

PIĘKNIE, PIĘKNIE I JESZCZE RAZ PIĘKNIE!!!
Dzięki!!!
Co prawda Agappe napisała, że w W-wie jest trochę śniegu, ale kudy nam do takich ilości, jak u Ciebie!

Jejku, jak ja chcę taki śnieg! I tak siedzieć, jak Ty w tym sniegu z baskami.... Eh...
Pzdr.

Posted

Niestety z Poznania dzis zdjecie nie bedzie, gdyz w takiej pogodzie jaka u nas panuje nie mozna bylo nic zrobic. Drugi dzien okropnej sniezycy :(

Daria dopiero jak bedziesz jezdzic samochodem w takiej sniezycy to zmienisz zdanie o duzej ilosci sniegu. Ja tez kocham snieg gdy nie jade samochodem, ani nie mam mokrych butów :) :) Ale dzis nie myslałam niestety o zdjeciach tylko o tym, zeby szczesliwie dojechac do domku :)

Posted

[quote name='Asiunia02']Niestety z Poznania dzis zdjecie nie bedzie, gdyz w takiej pogodzie jaka u nas panuje nie mozna bylo nic zrobic. Drugi dzien okropnej sniezycy :(

Daria dopiero jak bedziesz jezdzic samochodem w takiej sniezycy to zmienisz zdanie o duzej ilosci sniegu. Ja tez kocham snieg gdy nie jade samochodem, ani nie mam mokrych butów :) :) Ale dzis nie myslałam niestety o zdjeciach tylko o tym, zeby szczesliwie dojechac do domku :)

Tak wlasnie wygladał dzis Poznań. Samochody w rowach, ulice puste i biało wszedzie :) :)

Posted

[quote name='Asiaczek']

Jejku, jak ja chcę taki śnieg! I tak siedzieć, jak Ty w tym sniegu z baskami.... Eh...
Pzdr.

Asia niedługo też będziesz miala tyle śniegu - w Warszawie wciąż pada :-D

Posted

[quote name='weihaiwej']Cieszę się, że śnieżne widoczki Ci sie podobają :) A więc jeszcze jedno zdjęcie:

Pozdr.
No, proszę, jaki piękny profil. Może i Ty - wzorem Kasi i Łukasza - wyślesz portrecik do Mojego Psa?
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']Asia niedługo też będziesz miala tyle śniegu - w Warszawie wciąż pada :-D
Wiesz, ja dzisiaj 12 godzin siedziałam w pracy i nic nie widziałam. Dopiero jak wyszłam w biura o 21.20 to zobaczyłam, że troche napadało. Ale tak jak jest w Poznaniu.... oj chciałoby się!
Fakt, ja do pracy mam blisko, sklep pod nosem, lodówka pełna - może być i śniezyca!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, proszę, jaki piękny profil. Może i Ty - wzorem Kasi i Łukasza - wyślesz portrecik do Mojego Psa?
Pzdr.

Skoro Ty zachęcasz, to pomyślę o tym :D W końcu Kasi i Łukaszowi przepowiedziałaś wygraną!

Posted

[quote name='kadziumia']Jejkuuuuuuuuuuuuu, napiszcie please skąd macie taki "wynalazek cieczkowy" ? Czy można to gdzieć kupić ?

mfg

kadziumia można je kupić w wiekszości sklepów zoloologicznych, te kupione przez nas, firmy EURO-ZOO mają takie opakowanie, szczerze polecam te majty

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']kadziumia można je kupić w wiekszości sklepów zoloologicznych, te kupione przez nas, firmy EURO-ZOO mają takie opakowanie, szczerze polecam te majty

a to są skórzane??? My mamy takie skórzane.. tylko problem z ogonem.. ledwo co sie mieści przez tą szparkę.. a mała ich nie lubiła i usilnie próbowałe je zdjąć..

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
kadziumia można je kupić w wiekszości sklepów zoloologicznych, te kupione przez nas, firmy EURO-ZOO mają takie opakowanie, szczerze polecam te majty

suuuuuuuuuuuuuuuuper, dzięki za info. Zaraz wybieram się na "polowanie" na takie gatki, bo cieczki u moich lasek się zbliżają ;)

co zaś się tyczy ZIMY, to u mnie na podwórku wyglada to właśnie tak:

No a tak przy okazji to Wszystkim Wam składam najserdeczniejsze życzenia Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :)

mfg

Posted

weihaiwej napisał(a):
Skoro Ty zachęcasz, to pomyślę o tym :D W końcu Kasi i Łukaszowi przepowiedziałaś wygraną!

Nie tylko im. To samo "wykrakałam" Agabass!!!
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...