Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
wszystkie mają mosną kość hehe.. <przypomniało mi się co Angelika powiedziała> :)

Angelika czy Gabi? :wink: A kość dobrą mają wszyćkie moje makity z tego miotu.Było ich 8,wszystkie czerwone,czterech panów,cztery panie,każde tuz po porodzie ważyło po 0,5 kg :P Jak to moja biedna Akira nosiła te kluchy,to ja nie wiem do dziś :o a ona jest niedużą makitką... :P

Posted
wszystkie mają mosną kość hehe.. <przypomniało mi się co Angelika powiedziała> :)

Angelika czy Gabi? :wink: A kość dobrą mają wszyćkie moje makity z tego miotu.Było ich 8,wszystkie czerwone,czterech panów,cztery panie,każde tuz po porodzie ważyło po 0,5 kg :P Jak to moja biedna Akira nosiła te kluchy,to ja nie wiem do dziś :o a ona jest niedużą makitką... :P

oj Gabi Gabi.. popieprzyło mi się :p

Posted

Jutro zaczynam produkcję :wink: :wink: :wink: Aparatczyk do mnie wrócił,śniegu napadało,jeszcze tylko słonko trza zamówić :wink: :wink: :wink:

Posted
Świetny pomysł :D :D :D ,zrobię to niech no tylko przetrzymam Augustów :lol: ,no i ktoś mnie naumie wklejać zdjęcia :modla: ,bo ja tuman jakiś ....chyba :oops:

Ja też...

Posted
Świetny pomysł :D :D :D ,zrobię to niech no tylko przetrzymam Augustów :lol: ,no i ktoś mnie naumie wklejać zdjęcia :modla: ,bo ja tuman jakiś ....chyba :oops:

Ja też...

Sheep! :P ja się naumiałam,bierz przykład :P :P :P i wklejaj!!!

Posted

No już wstawiam, wstawiam

Rodzinnie Bimbo & Anata

bimbogrudzien0400025xr.jpg

bimbogrudzien0400035tb.jpg

Bimbo świątecznie

bimbogrudzien0400015bn.jpg

Bimbo po świętach

bimbogrudzien0400041rv.jpg

Bimbo na spacerze

bimbogrudzien0400061st.jpg

Bimbo po spacerze - bardzo już zmęczony

bimbopi0xp.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...