Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na żywo Kleks jest jeszcze ładniejszy i super się prezentuje, lepiej niż niejeden mały west... On nie jest ogromny, po prostu mocniej zbudowany i natapirowany. Na Foxiego też mówią, że grubas jest, a on po prostu zarósł. Mi się podobają i drobne westy i te 'mocniejsze'.

Posted

On jest mocnym psem ale to nie jakis mamut-widzialam gorsze :P Ja wolę mniejsze westiki ale tylko z mocną kościa jakies chucherka to kompletnie nie mój typ :P Jednak mimo swojej wielkości u niego wszystko jest proporcjonalne. Nie ma za krotkich lap czy za małej glowy,wiec jakis plus jest :) I tak kocham swojego grubcia :P a kolejny westik pewnie bedzie inny.

Posted

Może Wam się wydawać że on taki wielki bo Dominika jest strasznie drobniutka, bardzo chuda ale dość wysoka.
To porównanie po domowemu mojego Alexa i Klenia i to jeszcze rok temu kiedy Alexik był jeszcze chudszy...

Posted

Oj tak a w tym roku już nie było tak pięknego spotkania :( chłopaki się rzuciły na siebie...szczególnie Alex się oburzył że ktoś burczał...w zeszłym roku był miły a teraz już sam atakuje :(

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Za chwilę z mojego psa powstanie Amstaff albo inny Kerry Blue. Jest wiekszym westikiem,ale bez przesady.

nie no co ty. ;) może na zdjęciach tak się wydaje. nie chciałam cię zdenerwować. :roll:

Posted

Postaram się zdjęcia wstawić ale musze sie pochwalić bo jestem straszliwie dumna z mojego psa! Na dzisiejszej wystawie był nie tylko najlepszym weteranem w rasie ale i został najlepszym westikiem w calej rasie pozniej na finalach zostal IV BIS weteranów a na grupie stanał na III lokacie. Moje szczescie nie zna granic a kolekcja pucharków pieknieje w oczach :)

Posted

Dziś przyjechało do mnie najwieksze psie szczescie i spełnienie najwiekszego marzenia! Drugi westik. W domu nazywa się Ice a w rod. tak jak na pierwszej stronie. Nie mam jeszcze dużo jego fotek bo dopiero jest ze mna w sumie jeden dzień. Tak więc bedzie mieszanka- trochę zdjęc od hodowczyni trochę od Eweliny :)