Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przyjeżdżają państwo zobaczyć przedszkole, potrzebne będzie sprawdzenie domku, chcę zacząć je wydawać dopiero od niedzieli jak będzie wiadomo, że to "tylko" rota. Zostali poinformowani, przyjeżdżają pooglądać.

Posted

Pani z synem (ok. 12-13 lat). Syn chce czarną, bo łobuziak, mamie spodobała się Bajeczka :) Umówiłam się z nimi na odbiór w niedzielę na wizytę przedadopcyjną i odbiór wybranego malucha.

Posted

[quote name='an1a']Pani z synem (ok. 12-13 lat). Syn chce czarną, bo łobuziak, mamie spodobała się Bajeczka :) Umówiłam się z nimi na odbiór w niedzielę na wizytę przedadopcyjną i odbiór wybranego malucha.[/QUOTE]
Super ! A co ze sterylką ? Jaki mają do tego stosunek ? ;)

Posted

[quote name='Rybc!a']Super ! A co ze sterylką ? Jaki mają do tego stosunek ? ;)[/quote]
Zgadzają się, mówiłam o umowie adopcyjnej, o wizytach poadopcyjnych i na wszystko "tak". Bajka obsikała chłopaka :D

Posted

[quote name='zulugula']OK An1a - zastosuje się :diabloti:

GameBoy, zrobimy więc tak:
u An1i są 3
u Ciebie będą 2
u mnie już tylko 1

:evil_lol:[/quote]

Wszystko idzie zgodnie z planem :diabloti:

Posted

[quote name='an1a']Zgadzają się, mówiłam o umowie adopcyjnej, o wizytach poadopcyjnych i na wszystko "tak". Bajka obsikała chłopaka :D[/quote]

ciesze sie, ze wizyta wypadla pomyslnie :p cos sie zdzwonic nie mozemy :cool1:

Posted

Jak tu wybierać, skoro one wszystkie takie cudowne. Mnie jednak ta łabuziara też się bardzo podoba. To już po mordeczce widać :diabloti:

Jeśli dobrze rozumiem to Brawurka jest już u GB?

Posted

Zgłosiła się pani ze Śląska (Imielin), pyta o czarną sunię, ale ona jest już zaklepana na niedzielę. Zaproponować inną? Co myślicie o takiej adopcji?

Posted

An1a jeśli z Imielinem nic nie wyjdzie ze względu na odległośc, to daj mi namiar. Tam na miejscu są 2 szczeniaczki, które będą bardzo małymi pieskami. Wyglądają jak małe ratlerki. Będą miały ok 30 cm.

Posted

[quote name='an1a']Ja się w ogóle zastanawiam nad adopcją "w Polskę". Wolałabym, żeby były jednak blisko....[/quote]

tym bardziej, ze to suczki wiec latwiej sterylek pilnowac

Posted

[quote name='an1a']Ja się w ogóle zastanawiam nad adopcją "w Polskę". Wolałabym, żeby były jednak blisko....[/quote]
Jeśli podejmiesz decyzję daj znać na PW. Niedaleko Imielina są drobinki szukające domku.

Posted

[quote name='zulugula']Sa na działce, razem z małymi kociakami. Taki tymczas do zimy.[/quote]

a ile ich jest? masz jakies fotki? w sumie za 3 dni bede na pusto:oops:

Posted

[quote name='GameBoy']a ile ich jest? masz jakies fotki? w sumie za 3 dni bede na pusto:oops:[/quote]
Były 3. Jeden chyba miał mieć jakiś domek. Nie wiem jak sytuacja wygląda teraz. Ja ich osobiście nie widziałam. One nie są w złych rekach. Tam na tej działce co roku jest przedszkole. W zasadzie tylko koty. Sama nie wiem skąd się psiaki wzięły :shake: Na śląsku będę najwcześniej w połowie sierpnia. Może do tej pory coś się dla nich znajdzie (cały czas szukam). Niestety nie mam nawet zdjęć. Jeśli coś zostanie, to zrobię fotki. Nie wiem czy jest sens je zabierać. Są inne maluchy w większej potrzebie. Ale jeśli bardzo chcesz, to pewnie mi nie odmówią :p Ponoć mają być maleńkimi pieskami.