Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek na prośbę Tosi2

Na adopcje,cudowny domek czeka Lobo..
Lobo to wspaniały roczny bądź 1,5 roczny pies...

Uwielbia ludzi, zabawy na łące, spacery i wieczory przy nogach człowieka...
Jest to duży, bardzo piękny pies swym wyglądem przypominający mieszankę sznaucera i briarda...
To zwierzę zawsze "uśmiechnięte" pomimo, ze już kilka miesięcy siedzi zamknięty w boksie.. Początkowo tęsknił za swymi, nie chciał jeść... Jednak osdnalazł się jakoś w swojej nowej rzeczywistości...
Mimo tego, zaczepia łapką każdą osobę przechodzącą obok niego, tak bardzo pragnie opuscić klatkę....
Jest grzeczny, mieszkał w domu... Naprawdę zasługuje na to by stać się częścią kochajacej i odpowiedzialnej rodziny, gdzie będzie miał się kto z nim bawić, przytulić, a on z pewnością odwdzięczy się bezgranicznie...

Taki pies nie pasuje do schroniska ..............
Już dawno powinien być w swoim domu...
Jakoś nie ma szczęścia.... :(

Oto zdjęcia pieska...
Niestety na razie są tylko takie,ale będą dodawane na bieżąco..
Piesek jest napawdę cudowny..wystarczy dać mu odrobinę ciepła i miłości a odwdzięczy się tym samym!!!!

Posted

Realnie to od domu musimy zacząć... :) Psiak jest młodziutki, bardzo śmiały o ludzi, radosny, wykastrowany, zaszczepiony i zaczipowany....

Wrócił z adopcji bo podobno dzziecko się go bało... Nie wiem jak to było, bo to nie moja adopcja... Ja widze cudownego psa, ufnego i liżącego ludzi po rękach....
Póki co ma ogłosznie na allegro.

Posted

Na dzień dzisiejszy mam fotki bez krat, ale mało aktualne-jak był młodszy i jego sierść nie była tak długa....
Przy najbliżeszej okazji zrobię... Niestety teraz koleżanka z którą jeżdżę jest chora, zobaczymy czy uda mi się tam być przed urlopem... :(

....ale i tak dziękuję!!!

Posted

Tosia2 napisał(a):
Na dzień dzisiejszy mam fotki bez krat, ale mało aktualne-jak był młodszy i jego sierść nie była tak długa....
Przy najbliżeszej okazji zrobię... Niestety teraz koleżanka z którą jeżdżę jest chora, zobaczymy czy uda mi się tam być przed urlopem... :(

....ale i tak dziękuję!!!

dobrze ..
oj to duzo zdrowka dla niej ;) .
i czekam na zdjecia :lol: .

Posted

Tosia2 napisał(a):
Świetnie... :) Dzięki....

Ze swoją mamą też szybko nie pojadę bo właśnie się dowiedziałam że ma anginę.... :shake:

ech .. :shake: oczywiscie zdrowia zycze :lol:

Posted

No i moja mama pojechała dzis sama.... To pewnie nieodpowiedzialne w jej stanie, ale nie umiała inaczej, gdyz zgłosiła się naprawdę wspaniała kobieta o Lobo, mieszka w domku z ogródkiem, poprzedni psiak ze schroniska był do późnej starosci...mieszkanko oczywiście w domu... :)

Jest tylko jeden problem... Ma kota... a do tej pory nikt fizycznie nie widział jego reakcji.... Zobaczymy....... W razie czego sądze, że weźmie inną bidę z przytuliska.... :)

Posted

Tosia2 napisał(a):
No i moja mama pojechała dzis sama.... To pewnie nieodpowiedzialne w jej stanie, ale nie umiała inaczej, gdyz zgłosiła się naprawdę wspaniała kobieta o Lobo, mieszka w domku z ogródkiem, poprzedni psiak ze schroniska był do późnej starosci...mieszkanko oczywiście w domu... :)

Jest tylko jeden problem... Ma kota... a do tej pory nikt fizycznie nie widział jego reakcji.... Zobaczymy....... W razie czego sądze, że weźmie inną bidę z przytuliska.... :)

szkoda ze sama pojechala...

:) .

Posted

...MAM PIERWSZE PRZECIEKI, ZE LOBO JEST W DRODZE DO DOMU !!!

Państwo na żywo okazali się tak fajni i ciepli jak przez telefon.... Zobaczymy jak będzie z kotem.... Oby z tego powodu nie wrócił... ;)

ps. Jadąc do przytuliska mama znalazła w rowie szkielet posokowca bawarskiego.....
Pilnie potrzebny tymczas, bo nie mamy gdzie wziąć samca... :(

Posted

z tego co wiem LOBO jest juz w nowym domku,z kotkiem na początku sie chyba nie dogadał,ale Państwo są cierpliwi i będą go oswajać z lokatorem.Więcej nie znam szczegółów.Tosia2 może napisze co nie co.

Posted

anetek100 napisał(a):
z tego co wiem LOBO jest juz w nowym domku,z kotkiem na początku sie chyba nie dogadał,ale Państwo są cierpliwi i będą go oswajać z lokatorem.Więcej nie znam szczegółów.Tosia2 może napisze co nie co.

To swietnie!. :)
czekamy na wiecej informacji Tosiu .